LAJMI I FUNDIT:
Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs

33 Artikuj

Fillo rrugën tuaj profesionale – konkurset e fundit në Telegrafi Jobs!

Fillo rrugën tuaj profesionale – konkurset e fundit në Telegrafi Jobs!

Telegrafi Jobs
Zgjidhni Telegrafi Jobs për të ju ndihmuar në ndërtimin e karrierës suaj – klikoni këtu dhe filloni të aplikoni sot!

Zgjidhni Telegrafi Jobs për të ju ndihmuar në ndërtimin e karrierës suaj – klikoni këtu dhe filloni të aplikoni sot!

Telegrafi Jobs
Telegrafi Jobs – porta juaj drejt karrierës së ardhshme

Telegrafi Jobs – porta juaj drejt karrierës së ardhshme

Telegrafi Jobs
Puna po ju pret – konkurse të hapura në Telegrafi Jobs

Puna po ju pret – konkurse të hapura në Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs
Hej ti, mos kërko më shumë – konkurse të reja janë hapur në Telegrafi Jobs

Hej ti, mos kërko më shumë – konkurse të reja janë hapur në Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs
Po kërkoni punë të re? – Shfletoni konkurset e hapura në Telegrafi Jobs

Po kërkoni punë të re? – Shfletoni konkurset e hapura në Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs
Loja ka përfunduar – shpallen fituesit e rrogës së 13-të që po dhurohet nga MEKA Halal Food

Loja ka përfunduar – shpallen fituesit e rrogës së 13-të që po dhurohet nga MEKA Halal Food

Telegrafi Jobs
Vetëm një ditë ka mbetur! Shfrytëzojeni shansin për të fituar rrogën e 13-të që dhuron MEKA 

Vetëm një ditë ka mbetur! Shfrytëzojeni shansin për të fituar rrogën e 13-të që dhuron MEKA 

Telegrafi Jobs
Gjej vendin ideal për punë në konkurset e hapura në Telegrafi Jobs 

Gjej vendin ideal për punë në konkurset e hapura në Telegrafi Jobs 

Telegrafi Jobs
Edhe pak ditë kanë mbetur – Meka po ju dhuron rrogën e 13-të

Edhe pak ditë kanë mbetur – Meka po ju dhuron rrogën e 13-të

Telegrafi Jobs
Gjej karrierën tënde – konkurse të hapura nga kompani prestigjioze në Telegrafi Jobs

Gjej karrierën tënde – konkurse të hapura nga kompani prestigjioze në Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs
Meka Halal Food dhuron Rrogën e 13-të edhe për Ty!

Meka Halal Food dhuron Rrogën e 13-të edhe për Ty!

Telegrafi Jobs
Këto janë konkurset e reja të publikuara në platformën Telegrafi Jobs

Këto janë konkurset e reja të publikuara në platformën Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs
Në Telegrafi Jobs ka konkurse të hapura për gazetarë, inxhinierë dhe shumë çka tjetër

Në Telegrafi Jobs ka konkurse të hapura për gazetarë, inxhinierë dhe shumë çka tjetër

Telegrafi Jobs
Konkurse të shumta në Telegrafi Jobs – nga financat, teknologjia, shitjet e shumë çka tjetër

Konkurse të shumta në Telegrafi Jobs – nga financat, teknologjia, shitjet e shumë çka tjetër

Telegrafi Jobs
Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs – një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs – një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Telegrafi Jobs
Platforma unike Telegrafi Jobs – fuqizim i bizneseve dhe punëkërkuesve

Platforma unike Telegrafi Jobs – fuqizim i bizneseve dhe punëkërkuesve

Telegrafi Jobs
Mundësi të mëdha punësimi në Kosovë –  Telegrafi Jobs ju sjell konkurset më të reja

Mundësi të mëdha punësimi në Kosovë – Telegrafi Jobs ju sjell konkurset më të reja

Telegrafi Jobs
Konkurse dhe shpallje të reja në Telegrafi Jobs – APLIKONI TANI

Konkurse dhe shpallje të reja në Telegrafi Jobs – APLIKONI TANI

Telegrafi Jobs
Shfleto konkurset e hapura në Telegrafi Jobs

Shfleto konkurset e hapura në Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs
Zbuloni konkurset e reja të punës në Telegrafi Jobs

Zbuloni konkurset e reja të punës në Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs
Mundësi pune në mbi gjashtë qytete – aplikoni përmes Telegrafi Jobs 

Mundësi pune në mbi gjashtë qytete – aplikoni përmes Telegrafi Jobs 

Telegrafi Jobs
Përgatitu për një karrierë në ndërtim ose film – Apliko tani në konkurset e hapura në Telegrafi Jobs! 

Përgatitu për një karrierë në ndërtim ose film – Apliko tani në konkurset e hapura në Telegrafi Jobs! 

Telegrafi Jobs
A po kërkoni punë? Shiko konkurset dhe shpalljet e hapura në Telegrafi Jobs!

A po kërkoni punë? Shiko konkurset dhe shpalljet e hapura në Telegrafi Jobs!

Telegrafi Jobs