LAJMI I FUNDIT:

Telegrafi Jobs – lidhja e talenteve me bizneset – Ofertat e çmimeve dhe pakove

Telegrafi Jobs – lidhja e talenteve me bizneset – Ofertat e çmimeve dhe pakove

Telegrafi Jobs është platforma kryesore e punësimit në Kosovë, e cila lidh punëdhënësit me punëkërkuesit nga i gjithë vendi dhe jo vetëm.

Me mbi 900 mijë vizitorë në muaj, Telegrafi Jobs është vendi ideal për të gjetur talentin e duhur për biznesin tuaj.

Telegrafi Jobs tashmë po sjell ndryshimin e madh për vitin e ri: një strukturë të re çmimore, e cila është më e përballueshme për klientët tanë ekzistues dhe ata të rinj.

Përveç kësaj, për shkak të rritjes së madhe të kërkesës, Telegrafi Jobs tashmë do të ofrojë ndihmë shtesë në procesin e rekrutimit të stafit. Bashkë me klientët tanë, ne mund të gjejmë zgjidhjet më të mira për nevojat e tyre specifike.

Telegrafi Jobs ofron një shumëllojshmëri të paketave për t’iu përshtatur nevojave të bizneseve të të gjitha madhësive, duke filluar nga startup-et e deri tek korporatat. Paketat që ofron Telegrafi Jobs janë: Basic, Pro dhe Premium.

Çka duhet të dini për pakon BASIC? 

Paketa Basic është një mundësi e shkëlqyer për bizneset e vogla me një buxhet të kufizuar.

Kjo paketë përfshinë shpalljen e punës në Telegrafi Jobs për 1-15 ditë, si dhe promovim në kanalet e mediave sociale Telegrafi Jobs.

PAKO BASIC – ofrohet me çmim prej  19€ dhe përfshin karakteristikat e mëposhtme:

-Postohet në Telegrafi Jobs.
-Kohëzgjatja 1 – 15 ditë.
-Shfaqet poshtë posteve PRO.
-Postohet në rrjetet sociale të Telegrafi JOBS (Facebook, Instagram, Linkedin, X).

Çka duhet të dini për pakon PRO? 

Pakoja Pro është një opsion më gjithëpërfshirës që përfshin një shpallje pune në uebfaqen e Telegrafi Jobs për 1-30 ditë, promovim në kanalet e mediave sociale Telegrafi Jobs dhe një profil biznesi. Ai gjithashtu përfshin modulin SMART, i cili lejon që postimi i punës suaj të shfaqet në faqen e parë, kategoritë, artikujt dhe tags në mediumin Telegrafi.

PAKO PRO – ofrohet me një çmim prej  39€ dhe përfshin karakteristikat e mëposhtme:

-Postohet në Telegrafi Jobs.
-Pozicionohet mbi postimet Basic.
-Kohëzgjatja 1 – 30 ditë.
-Moduli SMART shfaqet në ballinë, artikuj, kategori, tags.
-Profili i biznesit.
-Refresh Posti 1X.
-Postohet në rrjetet sociale të Telegrafi JOBS (Facebook, Instagram, Linkedin, X).

Çka duhet të dini për pakon PREMIUM? 

Paketa Premium është opsioni më gjithëpërfshirës dhe përfshin gjithçka nga Pakoja Pro, plus promovim shtesë në Radio Dukagjini, reklamim dixhital në ekosistemin e Telegrafit dhe përfshirje në artikullin javor në portalin Telegrafi.

PAKO PREMIUM – ofrohet me një çmim prej 49€ dhe përfshin karakteristikat e mëposhtme:

-Pozicionohet mbi postimet PRO.
-Transmetohet në Radio Dukagjini.
-Publikohet ne reklama dixhitale të Telegrafit – 20 mijë shfaqje.
-Publikohet në rrjetet sociale të Telegrafit (Facebook, Instagram, Linkedin, X)
-Përfshirje në artikullin javor në Telegraf

Për tu informuar më shumë rreth pakove vizitoni linkun: https://jobs.telegrafi.com/plans

Pavarësisht se cili është buxheti apo nevojat tuaja, Telegrafi Jobs ka një paketë që është e duhura për ju.

Na kontaktoni sot për të filluar kërkimin tuaj të punës! 

TEL: 049 603 607 

EMAIL: jobs@telegrafi.com 

Në trend Ekonomi

Më shumë
Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Sherife Kçiku Vishaj
Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Horizon School
Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Edil Project
Telegrafi Jobs - Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Telegrafi Jobs - Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Ekonomi
Banka Botërore parashikon rritje të lartë ekonomike në Ballkan, mbi 3 për qind pritet të jetë në Kosovë

Banka Botërore parashikon rritje të lartë ekonomike në Ballkan, mbi 3 për qind pritet të jetë në Kosovë

Ekonomi
​Qytetarët së shpejti do të rimbursohen për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit e kanaçet

​Qytetarët së shpejti do të rimbursohen për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit e kanaçet

Ekonomi
Kalo në kategori