LAJMI I FUNDIT:

Telegrafi Jobs

16 Artikuj

Përmbyllet me sukses panairi i punës në AAB ku pjesmarrëse ishte platforma Telegrafi Jobs

Përmbyllet me sukses panairi i punës në AAB ku pjesmarrëse ishte platforma Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs
Telegrafi Jobs do t’ju ndihmojë të eksploroni mundësitë e pafundme në Panairin e Karrierës dhe Punësimit

Telegrafi Jobs do t’ju ndihmojë të eksploroni mundësitë e pafundme në Panairin e Karrierës dhe Punësimit

Telegrafi Jobs
Platforma Telegrafi Jobs prezanton zgjidhjet inovative për punëkërkuesit dhe punëdhënësit në Panairin e Karrierës

Platforma Telegrafi Jobs prezanton zgjidhjet inovative për punëkërkuesit dhe punëdhënësit në Panairin e Karrierës

Telegrafi Jobs
Mirë se vini në Telegrafin e ri – Shokun që ka ndryshuar!

Mirë se vini në Telegrafin e ri – Shokun që ka ndryshuar!

Kosovë
16 vjet me Telegrafin!

16 vjet me Telegrafin!

Kosovë
Hapet Panairi i Punës në Prishtinë, mbi 200 biznese me mundësi të shumta për të rinjtë

Hapet Panairi i Punës në Prishtinë, mbi 200 biznese me mundësi të shumta për të rinjtë

Biznes
Xërxa nga Telegrafi Jobs: Kjo platformë është ura lidhëse ndërmjet punëdhënësit dhe punëkërkuesit

Xërxa nga Telegrafi Jobs: Kjo platformë është ura lidhëse ndërmjet punëdhënësit dhe punëkërkuesit

Të Tjera
Telegrafi Jobs, mundësia jote më e mirë për me gjetë një punë!

Telegrafi Jobs, mundësia jote më e mirë për me gjetë një punë!

Biznes
Telegrafi Jobs i hapur për TY që kërkon punë!

Telegrafi Jobs i hapur për TY që kërkon punë!

Biznes
Aplikoni në pozitat e lira të punës në ‘Telegrafi Jobs’

Aplikoni në pozitat e lira të punës në ‘Telegrafi Jobs’

Biznes
‘Telegrafi Jobs’ me mbi 600 pozita të reja pune – prijnë ndërtimtaria, teknologjia informative dhe prodhimtaria

‘Telegrafi Jobs’ me mbi 600 pozita të reja pune – prijnë ndërtimtaria, teknologjia informative dhe prodhimtaria

Biznes
Vazhdon rritja e vendeve të reja të punës në ‘Telegrafi Jobs’, aktualisht janë mbi 550 pozita të lira

Vazhdon rritja e vendeve të reja të punës në ‘Telegrafi Jobs’, aktualisht janë mbi 550 pozita të lira

Biznes
Vazhdon rritja vendeve të reja të punës në ‘Telegrafi Jobs’, aktualisht janë mbi 650 pozita të lira

Vazhdon rritja vendeve të reja të punës në ‘Telegrafi Jobs’, aktualisht janë mbi 650 pozita të lira

Biznes
‘Telegrafi Jobs’ me rreth 130 konkurse aktive dhe më shumë se 400 vende të lira të punës

‘Telegrafi Jobs’ me rreth 130 konkurse aktive dhe më shumë se 400 vende të lira të punës

Biznes
‘Telegrafi Jobs’ me mbi 100 konkurse për më shumë se 400 vende të lira të punës

‘Telegrafi Jobs’ me mbi 100 konkurse për më shumë se 400 vende të lira të punës

Biznes
Përkundër pandemisë COVID-19, në ‘Telegrafi Jobs’ janë aktive 500 vende të lira të punës

Përkundër pandemisë COVID-19, në ‘Telegrafi Jobs’ janë aktive 500 vende të lira të punës

Të Tjera