LAJMI I FUNDIT:

Zgjidhni Telegrafi Jobs për të ju ndihmuar në ndërtimin e karrierës suaj – klikoni këtu dhe filloni të aplikoni sot!

Zgjidhni Telegrafi Jobs për të ju ndihmuar në ndërtimin e karrierës suaj – klikoni këtu dhe filloni të aplikoni sot!

Puna është një pjesë thelbësore e jetës sone, dhe gjetja e atij pozicioni të përshtatshëm dhe shpërblyes mund të jetë një sfidë. Në këtë kontekst, Telegrafi Jobs vjen si një platformë e madhe, e cila i lehtëson aplikuesit procesin e gjetjes së punës së duhur. 

Më poshtë do të gjeni disa nga konkurse më të fundit të hapura në platformën e Telegrafi Jobs. 

Ekspert/e i/e Jashtëm/e, Zyrtar/e në Njësinë e Burimeve Njerëzore, Arkivist/e – NPL “Gjelber” sh.a. 

NPL “Gjelbër” SH.A, një kompani lidere në industrinë e saj, ka shpallur konkurs për plotësimin e tre pozicioneve të punës: Ekspert/e i/e Jashtëm/e për Strategji në Marrëdhënie me Publikun, Praktikant – Zyrtar/e në Njësinë e Burimeve Njerëzore dhe Praktikant – Arkivist/e.  

Afati i fundit për aplikim është 28/02/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Punëtor ndërtimi – Tregtia Sh.p.k 

TREGTIA SH.P.K, një ndër kompanitë ndërtuese më të mëdha në vend, ka hapur konkurs pune për punëtorë ndërtimi në punishte për projektin e saj të ri “KODRINA”. Kompania ofron kushte pune të mira dhe mundësi zhvillimi brenda strukturës së saj. 

Afati i fundit për aplikim është 23/02/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Asistente në Shitje – FAB by luxury 

FAB by LUXURY, dyqan i modës së njohur, po kërkon Asistente në Shitje për dyqanin e tyre në qendrën tregtare “Royal Mall”. Kandidatët e suksesshëm do të kenë mundësi për rritje profesionale dhe zhvillim personal brenda kompanisë. 

Afati i fundit për aplikim është 13/03/2024 

APLIKONI DIRKET KËTU 

Max Travel, agjenci udhëtimesh e njohur, po kërkon një Design & Motion Designer. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për ata që kanë njohuri dhe përvojë në fushën e Dizajnit Grafik dhe Motion Design. 

Afati i fundit për aplikim është 09/03/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Prandaj, nëse sapo keni përfunduar studimet tuaja ose jeni profesionist me përvojë që kërkon të ndërroni karrierën, ju ftojmë të eksploroni mundësitë e shumta pune që ofron Telegrafi Jobs. 

Për më shumë informacione vizitoni:   

Facebook: Telegrafi Jobs   

Instagram: telegrafi.jobs   

Email: jobs@telegrafi.com    

Web: https://jobs.telegrafi.com/  

Në trend Ekonomi

Më shumë
Zbulohet për herë të parë sa Bitcoin i ka qeveria e SHBA-së, Britanisë së Madhe dhe Gjermanisë

Zbulohet për herë të parë sa Bitcoin i ka qeveria e SHBA-së, Britanisë së Madhe dhe Gjermanisë

Botë
Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Sherife Kçiku Vishaj
Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Horizon School
Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Edil Project
Telegrafi Jobs - Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Telegrafi Jobs - Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Ekonomi
Kreu i Bordit të ZRRE-së: Elektroseveri po i zbaton ligjet e Kosovës

Kreu i Bordit të ZRRE-së: Elektroseveri po i zbaton ligjet e Kosovës

Ekonomi
Kalo në kategori