LAJMI I FUNDIT:

Fillo rrugën tuaj profesionale – konkurset e fundit në Telegrafi Jobs!

Fillo rrugën tuaj profesionale – konkurset e fundit në Telegrafi Jobs!

Telegrafi Jobs është platforma e punësimit e njohur dhe e besuar në Kosovë, duke ofruar një hapësirë të specializuar për shpalljen e konkurseve të hapura dhe mundësive të karierës. Platforma e punësimit ka një gamë të gjerë të konkurseve nga sektori publik në atë privat, duke përfshirë shumë fusha dhe nivele profesionale. 

Disa nga konkurset aktuale në Telegrafi Jobs: 

Democracy Plus – Furnizim me kontejnerë për mbeturina 

Organizata “Democracy Plus” ka shpallur një tender për furnizim me kontejnerë për mbeturina. Projekti synon të sigurojë kontejnerë të përshtatshëm për objekte rezidenciale dhe biznese. Ofertuesit mund ta shkarkojnë ftesën për tender nga faqja zyrtare dhe duhet të paraqesin ofertat e tyre deri më 01 mars 2024. 

Afati i fundit për aplikim është 01/03/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

International Maarif Schools of Kosova – Mësimdhënëse  

Shkolla “International Maarif Schools of Kosova” po bën thirrje për mësimdhënës/e të kualifikuar në fushën e gjuhës angleze. Ky konkurs ofron një mundësi të shkëlqyeshme për ata që duan të ndërtojnë një karrierë në arsim. 

Afati i fundit për aplikim është 27/02/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

International Maarif Schools of Kosova – Mësimdhënëse   

Shkolla “International Maarif Schools of Kosova” po bën thirrje për mësimdhënës/e të kualifikuar në fushën e muzikës. Ky konkurs ofron një mundësi të shkëlqyeshme për ata që duan të ndërtojnë një karrierë në arsim.  

Afati i fundit për aplikim është 26/02/2024 

 APLIKONI DIREKT KËTU 

StaffiX – Java developers për projekte të microservices 

staffiX, një kompani e specializuar në rekrutim të personelit, po kërkon Zhvillues Java të Përgjegjshëm për të bashkëpunuar në projekte të migrimit nga Monolith Apps në Microservices.  

Afati i fundit për aplikim është 03/03/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Elen Solar –  Inxhinier/e, Menaxher/e  

Elen Solar, një ndërmarrje në zhvillim, ka shpallur disa pozita të lira pune në fushën e energjisë solare, duke përfshirë Menaxher/e projektesh, Inxhinier/e Senior/e të projekteve, Inxhinier/e shitjeje, Teknikë të instalimeve elektrike, dhe Inxhinier/e për zhvillim dhe inovacion.  

Afati i fundit për aplikim është 28/02/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Junior Training Pro – Trajnimi i avancuar për Spring Boot 

Junior Training Pro do të organizojë një trajnim të avancuar për Spring Boot (Java Framework) nga data 20 mars 2024.  

Afati i fundit për aplikim është 17/03/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

 Hennessey Group Inc – Zhvillues temash të personalizuara në wordpress 

Hennessey Group Inc., një agjenci e njohur në fushën e SEO dhe marketingut, po kërkon një Zhvillues Software I për të punuar në projekte të ndryshme në WordPress.  

Afati i fundit për aplikim është 07/03/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Këto konkurse janë një mundësi e shkëlqyer për të zhvilluar dhe avancuar në karrierën tuaj profesionale. Apliko tani dhe marr pjesë në këto mundësi të reja të punësimit. 

Për më shumë informacione vizitoni:    

Facebook: Telegrafi Jobs    

Instagram: telegrafi.jobs    

Email: jobs@telegrafi.com     

Web: https://jobs.telegrafi.com/   

 

Në trend Ekonomi

Më shumë
Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Sherife Kçiku Vishaj
Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Horizon School
Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Edil Project
Telegrafi Jobs - Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Telegrafi Jobs - Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Ekonomi
Banka Botërore parashikon rritje të lartë ekonomike në Ballkan, mbi 3 për qind pritet të jetë në Kosovë

Banka Botërore parashikon rritje të lartë ekonomike në Ballkan, mbi 3 për qind pritet të jetë në Kosovë

Ekonomi
​Qytetarët së shpejti do të rimbursohen për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit e kanaçet

​Qytetarët së shpejti do të rimbursohen për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit e kanaçet

Ekonomi
Kalo në kategori