LAJMI I FUNDIT:

Mundësi të reja punësimi në Telegrafi Jobs

Mundësi të reja punësimi në Telegrafi Jobs

Në këtë periudhë të pasigurisë në tregun e punës, Telegrafi Jobs vjen me një numër të madh të konkurseve të hapura, duke ofruar mundësi pune për të gjithë ata që janë të gatshëm për sfida të reja. E veçanta e këtyre konkursve është shumëllojshmëria e sektorëve dhe pozitave të hapura.  

Ndërkohë për të gjithë ata që duan të publikojnë konkurse pune në Telegrafi Jobs mund të përfitojnë nga ZBRITJET që ofrohen në tre pakot: Basic, Pro dhe Premium. 

Banakier/e, Kamarier/e & Kuzhinier/e – Ginger Coffee Bar & Eatery në Albi Mall 

Workshop “Suksesi në Menaxhim” – TOP CONSULTING SH.P.K 

Agjentë të Thirrjeve – Arya Consulting  

Arkitekt/e, Dizajner/e, Depoist – D Group International 

Arkitekt/e, Dizajn Enterieri – ALBED 

Matje në Terren për Kuzhina, Mobilie dhe Enterier (2 pozita) – ALBED 

Zyrtar/e për Administratë dhe Financa – Log Group L.L.C 

Asistente e Stomatologut – Albadent 

Telegrafi Jobs vazhdon të jetë një partner i besueshëm për ata që janë në kërkim të mundësive të reja profesionale.  

Për më shumë informacione vizitoni:    

Facebook: Telegrafi Jobs    

Instagram: telegrafi.jobs    

Email: jobs@telegrafi.com     

Web: https://jobs.telegrafi.com/