LAJMI I FUNDIT:

Telegrafi Jobs – Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Telegrafi Jobs – Aleati juaj i besuar në kërkimin e punës

Në çdo moment, Telegrafi Jobs shërben si kanal ndërmjet punëdhënësve dhe punëkërkuesve. Misioni i saj? Për të thjeshtuar dhe drejtuar punëkërkuesit drejt destinacioneve të tyre profesionale. 

Me vetëm një klikim të thjeshtë, ju hapni derën për një botë me mundësi të reja që përputhen në mënyrë të përkryer me qëllimet dhe aspiratat tuaja të karrierës. Njësoj si të kesh një asistent personal të përkushtuar për të gjetur punën më të përshtatshme për ty.

Ndërkohë të gjithë të interesuarit që duan të publikojnë konkurse pune në Telegrafi Jobs mund të përfitojnë nga ZBRITJET që ofrohen në tre pakot: Basic, Pro dhe Premium. 

Më poshtë mund të gjeni disa mundësi të reja pune:

Shtatë gazetar/e në shtatë rajone të Kosovës – Telegrafi

Kryepunëtor/e i Pikës Shitëse – IP KOS sh.p.k.

Vende të lira pune (25) – Gusto Cafe

Shitës/e (2) – Minimax

Dizajner/e Grafik | Ilustrator/e – Dukagjini Publishing House

Business Development Manager (German Speaker) – PECB

Thirrje e hapur për trajnim në fushën e gazetarisë, (Mobile Journalism) në Pejë, Prizren dhe Gjakovë – Telegrafi

Telegrafi Jobs është një platformë lider punësimi në Kosovë, duke ofruar një gamë të gjerë të vendeve të lira të punës në kompani dhe organizata të ndryshme. Çdo javë, Telegrafi Jobs paraqet një numër të konsiderueshëm të listave të reja të punës dhe njoftimeve.

Nëse jeni duke kërkuar lëvizjen tuaj të radhës në karrierë, Telegrafi Jobs është platforma ideale për të eksploruar. 

Për më shumë informacione vizitoni:

Facebook: Telegrafi Jobs 

Instagram: telegrafi.jobs 

Email: jobs@telegrafi.com

Web: jobs.telegrafi.com/