LAJMI I FUNDIT:

Kush t’rahaton me punë përveçse Telegrafi Jobs?

Kush t’rahaton me punë përveçse Telegrafi Jobs?

Telegrafi Jobs shërben si një kanal jetik që lidh hendekun midis punëdhënësve dhe punëkërkuesve, duke ofruar një platformë të efektshme për shpallje dhe mundësi pune duke siguruar që të dyja palët mund të ndërveprojnë në mënyrë efikase për të eksploruar mundësitë e mundshme.

Telegrafi Jobs luan një rol kyç në fuqizimin e punëdhënësve për të shfaqur në mënyrë efektive vendet e lira të punës, ndërkohë që u mundëson punëkërkuesve të zbulojnë vende pune përkatëse. 

Punëdhënësit që zgjedhin të shpallin vendet e lira të punës në Telegrafi Jobs përfitojnë nga  ZBRITJET që ofrohen në tre pakot: Basic, Pro dhe Premium. 

Mundësitë e reja të punës i gjeni më poshtë:


PECB


Truck Lans L.L.C


Nero Home


Bau Market – Fushë Kosovë


Bau Market – Fushë Kosovë


Bau Market Prishtinë


Bau Market Prishtinë


Black Forest IT Talents


 Smart Air Solution


I projektuar për t’u kujdesur për të dyja palët, Telegrafi Jobs ofron një platformë ku punëdhënësit mund të reklamojnë vendet e tyre të punës, duke tërhequr kandidatë shumë të kualifikuar me grupe të ndryshme aftësish dhe përvojash. 

Ndërsa Telegrafi Jobs vazhdon të rritet, ajo po forcon pozicionin e saj si një lojtar lider në hapësirën e kërkimit të punës duke qëndruar si një burim i vlefshëm në sfera e rekrutimit të punës.

Për më shumë informacione vizitoni:

Facebook: Telegrafi Jobs 

Instagram: telegrafi.jobs 

Email: jobs@telegrafi.com

Web: jobs.telegrafi.com/