LAJMI I FUNDIT:

Një platformë për të gjithë – Telegrafi Jobs

Një platformë për të gjithë – Telegrafi Jobs

A jeni pa punë dhe jeni lodhur duke u kërkuar miqve tuaj të ju lajmërojnë nëse shohin ndonjë vend të lirë pune?

Nëse po, platforma Telegrafi Jobs  është platforma ideale për të gjithë ju që nuk dëshironi t’i “bezdisni” familjarët dhe miqtë tuaj për të gjetur mundësi për karrierë.

Kjo platformë ka dalë në pah si një platformë që po revolucionalizon tregun e punës, duke e bërë më të thjeshtë dhe më efikas për të dy punëkërkuesit dhe punëdhënësit duke krijuar valë ndryshimesh për mijëra individë dhe biznese që kërkojnë mundësi të reja dhe talentin ideal.

Për të gjithë punëdhënësit që janë të interesuar të shpallin vende pune në Telegrafi Jobs , mund të përfitojnë nga zbritjet fantastike në pakot e disponueshme në tre nivele: Basic, Pro dhe Premium.

Më poshtë mund të gjeni disa mundësi të reja pune:

KNT GROUP


Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës


UNE LLC


Çlirim Ajvazi B.I.


Telegrafi Jobs përkujdeset për të dyja palët si punëkërkuesit, njësoj edhe për punëdhënësit. Këtu punëdhënësit mund të reklamojnë vendet e tyre të punës, duke tërhequr kandidatë shumë të kualifikuar me grupe të ndryshme aftësish dhe përvojash, ndërsa punëkërkuesit mund të fillojnë karrierën e tyre në sektorin e dëshiruar me klikimin e një butoni.

Për më shumë informacione vizitoni:

Facebook: Telegrafi Jobs 

Instagram: telegrafi.jobs 

Email: jobs@telegrafi.com

Web: jobs.telegrafi.com/