LAJMI I FUNDIT:
Donjeta Zeqiraj

Donjeta Zeqiraj

260 Artikuj

Prokuroria për vrasjen në Malishevë: Viktima dhe dorasi kishin mosmarrëveshje për punë

Prokuroria për vrasjen në Malishevë: Viktima dhe dorasi kishin mosmarrëveshje për punë

Donjeta Zeqiraj
Familja kërkon drejtësi për 3-vjeçarin që dyshohet se u keqtrajtua, avokati i edukatores thotë se rasti është hiperbolizuar

Familja kërkon drejtësi për 3-vjeçarin që dyshohet se u keqtrajtua, avokati i edukatores thotë se rasti është hiperbolizuar

Donjeta Zeqiraj
Tri komunat veriore ende nuk kanë bërë kërkesë zyrtare për t’iu bashkuar Asociacionit të Komunave të Kosovës

Tri komunat veriore ende nuk kanë bërë kërkesë zyrtare për t’iu bashkuar Asociacionit të Komunave të Kosovës

Donjeta Zeqiraj
Nga pasion në mision – piktorja e talentuar me iniciativë vullnetare zbukuron muret e Logopedisë në QKUK

Nga pasion në mision – piktorja e talentuar me iniciativë vullnetare zbukuron muret e Logopedisë në QKUK

Donjeta Zeqiraj
Pesë vrasje brenda muajit – armët ilegale dhe gjendja e rënduar sociale e psikologjike po kërcënojnë sigurinë në Kosovë

Pesë vrasje brenda muajit – armët ilegale dhe gjendja e rënduar sociale e psikologjike po kërcënojnë sigurinë në Kosovë

Donjeta Zeqiraj
U vra në Kosovë, Qeveria merr përsipër shpenzimet për bartjen e kufomës së shtetases argjentinase

U vra në Kosovë, Qeveria merr përsipër shpenzimet për bartjen e kufomës së shtetases argjentinase

Donjeta Zeqiraj
Tetë të arrestuar për vrasjen në Malishevë – prokuroria nis hetimet dhe kërkon paraburgimin e tyre

Tetë të arrestuar për vrasjen në Malishevë – prokuroria nis hetimet dhe kërkon paraburgimin e tyre

Donjeta Zeqiraj
Ish-kryetari i Shtërpcës paguan 50 mijë euro dorëzani për lirim nga burgu, dyshohet për rastin “Brezovica”

Ish-kryetari i Shtërpcës paguan 50 mijë euro dorëzani për lirim nga burgu, dyshohet për rastin “Brezovica”

Donjeta Zeqiraj
Një biçikletë u ble për afro 3 mijë euro, Komuna e Prishtinës thotë se ato nuk janë të zakonshme por me kyçje elektronike inteligjente

Një biçikletë u ble për afro 3 mijë euro, Komuna e Prishtinës thotë se ato nuk janë të zakonshme por me kyçje elektronike inteligjente

Donjeta Zeqiraj
“Qeveria kundër prokurorisë”, nga opozita i reagojnë ministrave që e akuzuan

“Qeveria kundër prokurorisë”, nga opozita i reagojnë ministrave që e akuzuan

Donjeta Zeqiraj
Rikthimi i talebanëve në pushtet, gazetarët afganë flasin për jetën atje dhe mikpritjen në Kosovë

Rikthimi i talebanëve në pushtet, gazetarët afganë flasin për jetën atje dhe mikpritjen në Kosovë

Donjeta Zeqiraj
Gjithçka që dihet dhe u tha për konfliktin e armatosur në “Bon Vivant”

Gjithçka që dihet dhe u tha për konfliktin e armatosur në “Bon Vivant”

Donjeta Zeqiraj
A do të preket edhe Kosova nga stuhia që ka goditur rajonin, tregojnë nga IHMK

A do të preket edhe Kosova nga stuhia që ka goditur rajonin, tregojnë nga IHMK

Donjeta Zeqiraj
AUV: Në tregun e Kosovës nuk ka çipsa që përmbajnë substanca kancerogjene

AUV: Në tregun e Kosovës nuk ka çipsa që përmbajnë substanca kancerogjene

Donjeta Zeqiraj
Incident mes policisë dhe banorëve në Kllokot për shkak të lokacionit për groposjen e derrave, deklarohet policia dhe AUV

Incident mes policisë dhe banorëve në Kllokot për shkak të lokacionit për groposjen e derrave, deklarohet policia dhe AUV

Donjeta Zeqiraj
Ish-drejtori i Policisë: Beogradi po ushtron presion të hatashëm mbi policët serbë në Kosovë dhe familjet e tyre

Ish-drejtori i Policisë: Beogradi po ushtron presion të hatashëm mbi policët serbë në Kosovë dhe familjet e tyre

Donjeta Zeqiraj
Murtaja afrikane e derrit prezentë në Kosovë, AUV-i tregon masat e ndërmarra për të penguar përhapjen e kësaj sëmundje

Murtaja afrikane e derrit prezentë në Kosovë, AUV-i tregon masat e ndërmarra për të penguar përhapjen e kësaj sëmundje

Donjeta Zeqiraj
Linçimet ndaj policëve të rinj serbë në veri, Vrajolli: Dëshmi se procesi i rekrutimit ka qenë më institucional

Linçimet ndaj policëve të rinj serbë në veri, Vrajolli: Dëshmi se procesi i rekrutimit ka qenë më institucional

Donjeta Zeqiraj
Ligjet e Qeverisë Kurti po përfundojnë në Gjykatën Kushtetuese, Miftaraj: Mungesë e ekspertizës në hartimin e politikave

Ligjet e Qeverisë Kurti po përfundojnë në Gjykatën Kushtetuese, Miftaraj: Mungesë e ekspertizës në hartimin e politikave

Donjeta Zeqiraj
Prishtina bëhet me dy kryekuvendarë, LDK e PDK shpërfillin vendimin e MAPL-së

Prishtina bëhet me dy kryekuvendarë, LDK e PDK shpërfillin vendimin e MAPL-së

Donjeta Zeqiraj
Ligji për pagën minimale nuk do të dekretohet nga presidentja deri në vendimin e Kushtetueses

Ligji për pagën minimale nuk do të dekretohet nga presidentja deri në vendimin e Kushtetueses

Donjeta Zeqiraj
Ankesa për sezon veror të vonuar, hotelierët thonë se ndikuan tensionet në veri

Ankesa për sezon veror të vonuar, hotelierët thonë se ndikuan tensionet në veri

Donjeta Zeqiraj
Fluks i pacientëve në pediatri – temperaturat e larta shkaktojnë diarre e të vjella te fëmijët

Fluks i pacientëve në pediatri – temperaturat e larta shkaktojnë diarre e të vjella te fëmijët

Donjeta Zeqiraj
Mitrovica ekzekutoi gati gjysmë milioni euro për familjet e prekura nga vërshimet – komunat e tjera thonë se s’kanë buxhet

Mitrovica ekzekutoi gati gjysmë milioni euro për familjet e prekura nga vërshimet – komunat e tjera thonë se s’kanë buxhet

Donjeta Zeqiraj