LAJMI I FUNDIT:
Zgjedhjet në Maqedoni

Zgjedhjet në Maqedoni

1087 Artikuj

Info

Përmbledhje e të gjitha lajmeve nga zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut.

Raporti për Etikë Zgjedhore: Retorika agresive dhe fushata negative, sfidë në RMV

Raporti për Etikë Zgjedhore: Retorika agresive dhe fushata negative, sfidë në RMV

Politikë
Hoxha: Votuesit legjitimitetin ia dhanë Frontit Europian

Hoxha: Votuesit legjitimitetin ia dhanë Frontit Europian

Politikë
Gjykata Administrative refuzon ankesën e Frontit Europian

Gjykata Administrative refuzon ankesën e Frontit Europian

Maqedonia e Veriut
KSHZ refuzon ankesën e Frontit Europian për rivotimin në Llërcë

KSHZ refuzon ankesën e Frontit Europian për rivotimin në Llërcë

Politikë
KSHZ-ja shqyrton ankesën e Frontit Evropian

KSHZ-ja shqyrton ankesën e Frontit Evropian

Politikë
Fronti Evropian do të ankohet për procesin e rivotimit në Llërcë

Fronti Evropian do të ankohet për procesin e rivotimit në Llërcë

Politikë
Numri i mandateve në Kuvend pas rivotimit të djeshëm në Maqedoninë e Veriut

Numri i mandateve në Kuvend pas rivotimit të djeshëm në Maqedoninë e Veriut

Politikë
Sela: Tryeza e përbashkët shqiptare në këtë moment është më se e nevojshme

Sela: Tryeza e përbashkët shqiptare në këtë moment është më se e nevojshme

Politikë
KSHZ del me rezultatin përfundimtar të rivotimit në njësitë 5 dhe 6

KSHZ del me rezultatin përfundimtar të rivotimit në njësitë 5 dhe 6

Politikë
Dalja në votime ku ka pasur rivotime deri ora 18:30 është 55.10%

Dalja në votime ku ka pasur rivotime deri ora 18:30 është 55.10%

Politikë
KSHZ: 45.88% është dalja deri në orën 17:00 në vendvotimet ku ka rivotim

KSHZ: 45.88% është dalja deri në orën 17:00 në vendvotimet ku ka rivotim

Politikë
KSHZ: Deri në orën 15:00 dalja në rivotim është 34.87%

KSHZ: Deri në orën 15:00 dalja në rivotim është 34.87%

Politikë
KSHZ tregon daljen në shtatë vendvotimet ku sot rivotohet

KSHZ tregon daljen në shtatë vendvotimet ku sot rivotohet

Maqedonia e Veriut
KSHZ: Deri në orën 11:00 kanë votuar 16.46% e votuesve

KSHZ: Deri në orën 11:00 kanë votuar 16.46% e votuesve

Politikë
Në Llërc votohet pa probleme, deri në ora 09:00 kanë votuar 100 zgjedhës

Në Llërc votohet pa probleme, deri në ora 09:00 kanë votuar 100 zgjedhës

Maqedonia e Veriut
Sot rivotohet në Maqedoninë e Veriut, shtatë vendvotimet janë hapur në kohë

Sot rivotohet në Maqedoninë e Veriut, shtatë vendvotimet janë hapur në kohë

Maqedonia e Veriut
KSHZ: Rivotimi nga personat e sëmurë dhe të burgosurit u zhvillua pa probleme

KSHZ: Rivotimi nga personat e sëmurë dhe të burgosurit u zhvillua pa probleme

Politikë
Musliu: Koncepti se partia që humb zgjedhjet në kampin shqiptarë mund të bëhet pjesë e qeverisë nuk do të jetë në funksionim afatgjatë

Musliu: Koncepti se partia që humb zgjedhjet në kampin shqiptarë mund të bëhet pjesë e qeverisë nuk do të jetë në funksionim afatgjatë

Politikë
Rivotim në shtatë vendvotime në Maqedoni, sot votojnë të sëmurët dhe të burgosurit

Rivotim në shtatë vendvotime në Maqedoni, sot votojnë të sëmurët dhe të burgosurit

Politikë
Kasami: Deklarata të rrezikshme nga Ali Ahmeti, VLEN nuk është e interesuar për konflikte mes shqiptarëve

Kasami: Deklarata të rrezikshme nga Ali Ahmeti, VLEN nuk është e interesuar për konflikte mes shqiptarëve

Politikë
Të mërkurën rivotohet në disa vendvotime, sonte nis heshtja parazgjedhore

Të mërkurën rivotohet në disa vendvotime, sonte nis heshtja parazgjedhore

Maqedonia e Veriut
Gjykata Administrative refuzon tre nga paditë e Frontit Evropian, do të vendos edhe për tjerat

Gjykata Administrative refuzon tre nga paditë e Frontit Evropian, do të vendos edhe për tjerat

Politikë
Kryetari i Gjykatës Administrative: Nuk ka presion mbi gjyqtarët që shqyrtojnë paditë për parregullsi në zgjedhje

Kryetari i Gjykatës Administrative: Nuk ka presion mbi gjyqtarët që shqyrtojnë paditë për parregullsi në zgjedhje

Politikë
Anëtarët e KSHZ-së me reagim publik: Kemi presione dhe kërcënime nga partitë politike

Anëtarët e KSHZ-së me reagim publik: Kemi presione dhe kërcënime nga partitë politike

Politikë