LAJMI I FUNDIT:

KSHZ tregon daljen në shtatë vendvotimet ku sot rivotohet

KSHZ tregon daljen në shtatë vendvotimet ku sot rivotohet

Deri në orën 13:00, nga gjithsej 4.514 votues të regjistruar në shtatë vendvotimet ku ka rivotim, kanë votuar 1.150 ose 25,48%, njofton Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve.

Në VV 2101 në Zhelinë kanë votuar 325 zgjedhës, ose 32,73%.
Në VV 1194 në Krushevë kanë votuar 151 votues, ose 32,20%.
Në VV 1202 në Krushevë kanë votuar 47 votues, ose 15,77%.
Në VV 1272 në Ohër kanë votuar 185 votues, ose 26,02%.
Në VV 1470 në Dollnen kanë votuar 117 zgjedhës, ose 17,78%.
Në VV 1470/1 në Dollnen kanë votuar 100 votues, ose 15,82%.
Në VV 1844 në Strugë kanë votuar 225 votues, ose 29,88%.

Krahasuar me votimin e 8 majit 2024 deri në orën 13:00, sot ka rritje të pjesëmarrjes për 3,71% në këto vendvotime, sipas KSHZ-së.


Në trend Lajme

Më shumë
Këshilla se si të mbroheni gjatë shkarkimeve të rrufesë

Këshilla se si të mbroheni gjatë shkarkimeve të rrufesë

Lajme
Ambasadori britanik shkon në veri: Dëgjova shqetësimet dhe shpresat e komunitetit serb

Ambasadori britanik shkon në veri: Dëgjova shqetësimet dhe shpresat e komunitetit serb

Lajme
Kryebashkiaku i Vlorës: Plazhet janë plot, po lansohen reklama negative

Kryebashkiaku i Vlorës: Plazhet janë plot, po lansohen reklama negative

Lajme
Kush është “Klea”, vazja që mashtronte me bursat duke thënë se është mbesa e kryeministrit Edi Rama

Kush është “Klea”, vazja që mashtronte me bursat duke thënë se është mbesa e kryeministrit Edi Rama

Lajme

"Stenta 3”, dëshmitarja thotë se ka dyshime që bashkëshorti i saj ka ndërruar jetë për shkak se nuk iu vendosën stentat

Drejtësi
Artikulli i “Slobodna Bosna”, që u publikua nga RTK, Bordi: Do të ketë masa rigoroze konform ligjit

Artikulli i “Slobodna Bosna”, që u publikua nga RTK, Bordi: Do të ketë masa rigoroze konform ligjit

Lajme
Kalo në kategori