LAJMI I FUNDIT:

Zgjedhjet kuvendare - MK

1652 Artikuj

Guguçevska: KSHZ është e gatshme për zgjedhje kurdo që të mbahen ato

Guguçevska: KSHZ është e gatshme për zgjedhje kurdo që të mbahen ato

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Një njësi zgjedhore, në favor të partive të vogla

Maqedoni: Një njësi zgjedhore, në favor të partive të vogla

Politikë
Retorika nxitëse e partive në Maqedoni, sinjal për zgjedhje të reja

Retorika nxitëse e partive në Maqedoni, sinjal për zgjedhje të reja

Politikë
Maqedoni, partitë e vogla në afat sa më të shkurtë kërkojnë seancë kuvendare për ndryshimet e Kodit zgjedhor

Maqedoni, partitë e vogla në afat sa më të shkurtë kërkojnë seancë kuvendare për ndryshimet e Kodit zgjedhor

Politikë
KSHZ-ja refuzoi kërkesën e ASh dhe Alternativës për anulimin e votimit në Dibër

KSHZ-ja refuzoi kërkesën e ASh dhe Alternativës për anulimin e votimit në Dibër

Komunat
Dalja në zgjedhje në Komunën e Gostivarit

Dalja në zgjedhje në Komunën e Gostivarit

Komunat
Gostivari me dy fshatra me më pak se 10 votues, do të votojnë në vendvotim tjetër

Gostivari me dy fshatra me më pak se 10 votues, do të votojnë në vendvotim tjetër

Komunat
Rreth 300 kandidatë të paraqitur për kryetar komunash në Maqedoni

Rreth 300 kandidatë të paraqitur për kryetar komunash në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Shehu: Listat e hapura në zgjedhjet lokale do të jenë test për zgjedhjet kuvendare

Shehu: Listat e hapura në zgjedhjet lokale do të jenë test për zgjedhjet kuvendare

Politikë
Nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme kuvendare, thotë Zaev

Nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme kuvendare, thotë Zaev

Politikë
KSHPK: Një parti politike është financiar në mënyrë jo ligjore gjatë zgjedhjeve kuvendare

KSHPK: Një parti politike është financiar në mënyrë jo ligjore gjatë zgjedhjeve kuvendare

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Parregullsitë e raporteve financiare të partive, Antikorrupsioni do t’ia dorëzojë revizionit shtetëror

Maqedoni: Parregullsitë e raporteve financiare të partive, Antikorrupsioni do t’ia dorëzojë revizionit shtetëror

Maqedonia e Veriut
Vazhdojnë konsultimet mes partive për formimin e Qeverisë së re

Vazhdojnë konsultimet mes partive për formimin e Qeverisë së re

Politikë
Rrjedhin afatet për Qeveri të re, partitë vazhdojnë negociatat

Rrjedhin afatet për Qeveri të re, partitë vazhdojnë negociatat

Politikë
Arsovski: Pse LSDM fsheh se sa para ka shpenzuar për reklama në zgjedhje

Arsovski: Pse LSDM fsheh se sa para ka shpenzuar për reklama në zgjedhje

Politikë
KSHZ vendos që komisionerët dhe anëtarët e këshillave zgjedhore të marrin më shumë para për zgjedhjet

KSHZ vendos që komisionerët dhe anëtarët e këshillave zgjedhore të marrin më shumë para për zgjedhjet

Politikë
KSHZ: Nuk janë rrezikuar të dhënat e qytetarëve

KSHZ: Nuk janë rrezikuar të dhënat e qytetarëve

Maqedonia e Veriut
Jahoski bëhet deputet, Pllasnica me ushtrues detyre kryetar i komunës

Jahoski bëhet deputet, Pllasnica me ushtrues detyre kryetar i komunës

Komunat
Jonuz: Ideologjitë e partive shqiptare dhe asaj maqedonase janë të përziera

Jonuz: Ideologjitë e partive shqiptare dhe asaj maqedonase janë të përziera

Politikë
KSHZ shqyrton raportin e AMDHP-së

KSHZ shqyrton raportin e AMDHP-së

Politikë
Musliu: Të ndryshohet modeli zgjedhor nëse nuk dëshirojnë transferime politike

Musliu: Të ndryshohet modeli zgjedhor nëse nuk dëshirojnë transferime politike

Maqedonia e Veriut
Të dhënat personale, KSHZ-ja shkeli dispozitat

Të dhënat personale, KSHZ-ja shkeli dispozitat

Politikë
Spasovski: Pres së shpejti të formohet Qeveria, nuk ka zgjedhje të reja

Spasovski: Pres së shpejti të formohet Qeveria, nuk ka zgjedhje të reja

Politikë
Prokuroria hyn në KSHZ, do të kontrollojë dokumentet për blerjen e softuerit

Prokuroria hyn në KSHZ, do të kontrollojë dokumentet për blerjen e softuerit

Maqedonia e Veriut