LAJMI I FUNDIT:

Zdravko Krivokapiq

71 Artikuj

Ish-zyrtari i kryeministrit malazez: Nuk ka dallim mes regjimit të Millosheviqit dhe Vuçiqit, është e njëjta ideologji dhe janë të njëjtit njerëz

Ish-zyrtari i kryeministrit malazez: Nuk ka dallim mes regjimit të Millosheviqit dhe Vuçiqit, është e njëjta ideologji dhe janë të njëjtit njerëz

Serbia
Gjukanoviq në prag të dorëzimit të detyrës: Abazoviqi dhe Krivokapiqi destabilizuan thellësisht shtetin dhe shoqërinë

Gjukanoviq në prag të dorëzimit të detyrës: Abazoviqi dhe Krivokapiqi destabilizuan thellësisht shtetin dhe shoqërinë

Mali i Zi
Deklarata e Kurtit për demarkacionin nxit reagim, Krivokapiq: Provokim dhe aspirata për ta cenuar integritetin e Malit të Zi

Deklarata e Kurtit për demarkacionin nxit reagim, Krivokapiq: Provokim dhe aspirata për ta cenuar integritetin e Malit të Zi

Kosovë
Publikohen pagat e Qeverisë së Malit të Zi – zbulohet rroga e Abazoviqit dhe Krivokapiqit

Publikohen pagat e Qeverisë së Malit të Zi – zbulohet rroga e Abazoviqit dhe Krivokapiqit

Botë
Abazoviq anulon vendimin e Krivokapiqit rreth marrjes së shtetësisë malazeze nga të huajt

Abazoviq anulon vendimin e Krivokapiqit rreth marrjes së shtetësisë malazeze nga të huajt

Mali i Zi
Tre skenarë të pritshëm në Mal të Zi

Tre skenarë të pritshëm në Mal të Zi

Mali i Zi
Në momentin e fundit, Krivokapiq sjell vendimin e ri rreth marrjes së nënshtetësisë malazeze

Në momentin e fundit, Krivokapiq sjell vendimin e ri rreth marrjes së nënshtetësisë malazeze

Mali i Zi
Bie qeveria e Malit të Zi

Bie qeveria e Malit të Zi

Ballkan
Nuk shkurtohet mandati i Kuvendit të Malit të Zi – pritet seanca për shkarkimin e kryeministrit Zdravko Krivokapiq

Nuk shkurtohet mandati i Kuvendit të Malit të Zi – pritet seanca për shkarkimin e kryeministrit Zdravko Krivokapiq

Mali i Zi
Dita e fundit e qeverisjes së Krivokapiqit në Mal të Zi?

Dita e fundit e qeverisjes së Krivokapiqit në Mal të Zi?

Mali i Zi
Pavarësisht se i ka të numëruara orët në krye të qeverisë malazeze, Krivokapiq po vazhdon të shkarkojë dhe emërojë zyrtarë qeveritarë

Pavarësisht se i ka të numëruara orët në krye të qeverisë malazeze, Krivokapiq po vazhdon të shkarkojë dhe emërojë zyrtarë qeveritarë

Mali i Zi
Krivokapiq: E di se që nga nesër nuk do të jem kryeministër i Malit të Zi

Krivokapiq: E di se që nga nesër nuk do të jem kryeministër i Malit të Zi

Mali i Zi
Abazoviq nuk shkon në mbledhjen e qeverisë malazeze ku do të kërkohet shkarkimi i tij

Abazoviq nuk shkon në mbledhjen e qeverisë malazeze ku do të kërkohet shkarkimi i tij

Mali i Zi
Abazoviq po refuzon mbledhjet e thirrura nga Krivokapiq

Abazoviq po refuzon mbledhjet e thirrura nga Krivokapiq

Mali i Zi
Nën frikën e shkarkimit prej postit të kryeministrit, Krivokapiq merr kompetencat ministrore të Malit të Zi

Nën frikën e shkarkimit prej postit të kryeministrit, Krivokapiq merr kompetencat ministrore të Malit të Zi

Mali i Zi
Krivokapiq e akuzon për tradhti Abazoviqin

Krivokapiq e akuzon për tradhti Abazoviqin

Mali i Zi
Qeveria kërkon shkurtimin e mandatit të Parlamentit të Malit të Zi

Qeveria kërkon shkurtimin e mandatit të Parlamentit të Malit të Zi

Mali i Zi
Kryeministri malazez, Krivokapiq inicion shkarkimin e Abazoviqit

Kryeministri malazez, Krivokapiq inicion shkarkimin e Abazoviqit

Mali i Zi
Dorëzohet mocioni për rrëzimin e Qeverisë në Malin e Zi

Dorëzohet mocioni për rrëzimin e Qeverisë në Malin e Zi

Mali i Zi
Krivokapiq: Përmirësimi i punës së qeverisë ose zgjedhje në muajin maj

Krivokapiq: Përmirësimi i punës së qeverisë ose zgjedhje në muajin maj

Mali i Zi
Krivokapiq dyshon se një deputet i pozitës do të votojë për rrëzimin e Qeverisë së Malit të Zi

Krivokapiq dyshon se një deputet i pozitës do të votojë për rrëzimin e Qeverisë së Malit të Zi

Mali i Zi
Kreu i opozitës në parlamentin malazez, Zhivkoviq: Kemi shumicën për ta rrëzuar kryeministrin Krivokapiq

Kreu i opozitës në parlamentin malazez, Zhivkoviq: Kemi shumicën për ta rrëzuar kryeministrin Krivokapiq

Mali i Zi
Kryeministri malazez, Krivokapiq: Do të ishte puna më e lehta të jap dorëheqje, por asgjë nuk do të ndryshojë

Kryeministri malazez, Krivokapiq: Do të ishte puna më e lehta të jap dorëheqje, por asgjë nuk do të ndryshojë

Mali i Zi
Krizë politike në Mal të Zi, kryeministri Krivokapiq: Nuk do të jap dorëheqje

Krizë politike në Mal të Zi, kryeministri Krivokapiq: Nuk do të jap dorëheqje

Mali i Zi