LAJMI I FUNDIT:

Ushtria Çlirimtare e Kosovës

98 Artikuj

Veteranët e UÇK-së në Shkup kërkuan lirimin e menjëhershëm të Blerim Ramadanit

Veteranët e UÇK-së në Shkup kërkuan lirimin e menjëhershëm të Blerim Ramadanit

Maqedonia e Veriut
Sot protestohet në Shkup për Blerim Ramadanin, ish-ushtarin e UÇK-së të arrestuar në Maqedoni

Sot protestohet në Shkup për Blerim Ramadanin, ish-ushtarin e UÇK-së të arrestuar në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Tridhjetë ditë paraburgim për ish-ushtarin e UÇK-së që u arrestua në Maqedoni

Tridhjetë ditë paraburgim për ish-ushtarin e UÇK-së që u arrestua në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Specialja dënon me 18 vjet burgim Pjetër Shalën, i njohur si komandant “Ujku”

Specialja dënon me 18 vjet burgim Pjetër Shalën, i njohur si komandant “Ujku”

Kosovë
Xhamia e Jabllanicës së Madhe të Pejës që shërbeu si vend për takimet e UÇK-së

Xhamia e Jabllanicës së Madhe të Pejës që shërbeu si vend për takimet e UÇK-së

Fatjona Pelaj
​Rrëfimi për ditën e çlirimit të Skenderajt dhe kthimin në pronat e djegura

​Rrëfimi për ditën e çlirimit të Skenderajt dhe kthimin në pronat e djegura

Kosovë
Çlirimi i Prishtinës, guerilët e BIA-s së UÇK-së rrëfejnë si e ngritën flamurin në kryeqytet më 11 qershor 1999

Çlirimi i Prishtinës, guerilët e BIA-s së UÇK-së rrëfejnë si e ngritën flamurin në kryeqytet më 11 qershor 1999

Kosovë
Dita e veteranit, Mehaj: Komandanti heroik Adem Jashari, përherë do të mbetet udhëheqësi ynë ushtarak

Dita e veteranit, Mehaj: Komandanti heroik Adem Jashari, përherë do të mbetet udhëheqësi ynë ushtarak

Kosovë
Hapen arkivat e Mbretërisë së Bashkuar: Tony Blair u këshillua të punonte me UÇK-në, pavarësisht hezitimeve që kishte për organizatën

Hapen arkivat e Mbretërisë së Bashkuar: Tony Blair u këshillua të punonte me UÇK-në, pavarësisht hezitimeve që kishte për organizatën

Kosovë
Me thirrjen “Poshtë Gjykata Speciale”, PSD-ja proteston kundër vizitës së Trendafilovës

Me thirrjen “Poshtë Gjykata Speciale”, PSD-ja proteston kundër vizitës së Trendafilovës

Kosovë
Dritan Goxhaj flet pasi u lirua nga burgu: U vërtetua që jemi në rrugën e drejtë dhe se UÇK-ja ka luftuar drejtë

Dritan Goxhaj flet pasi u lirua nga burgu: U vërtetua që jemi në rrugën e drejtë dhe se UÇK-ja ka luftuar drejtë

Drejtësi
Gjykata Speciale arreston ish-pjesëtarin e UÇK-së, Sabit Jonuzi

Gjykata Speciale arreston ish-pjesëtarin e UÇK-së, Sabit Jonuzi

Drejtësi
Dëshmitari ndërkombëtar përball avokatit Emmerson e pranon se gaboi në raportin e tij për “vrasjen e civilëve nga UÇK-ja”

Dëshmitari ndërkombëtar përball avokatit Emmerson e pranon se gaboi në raportin e tij për “vrasjen e civilëve nga UÇK-ja”

Kosovë
Për çka akuzohet nga Gjykata Speciale ish-ushtari i UÇK-së, Dritan Goxhaj?

Për çka akuzohet nga Gjykata Speciale ish-ushtari i UÇK-së, Dritan Goxhaj?

Drejtësi
Jashari: Me ardhjen e kësaj qeverie është atakuar lufta e UÇK-së

Jashari: Me ardhjen e kësaj qeverie është atakuar lufta e UÇK-së

Kosovë
Krasniqi në Hagë viziton Thaçin e Veselin: Dielli do të lindë përsëri

Krasniqi në Hagë viziton Thaçin e Veselin: Dielli do të lindë përsëri

Kosovë
Mehaj kujton vëllezërit Bytyqi: Moskërkim falja nga shteti serb tregon për mendësi të pandryshuar të shtetit gjenocidal

Mehaj kujton vëllezërit Bytyqi: Moskërkim falja nga shteti serb tregon për mendësi të pandryshuar të shtetit gjenocidal

Kosovë
Ish-komandanti i UÇK-së: Ahmet Krasniqi u vra nga shqiptarët, nuk dihet kush dha urdhër

Ish-komandanti i UÇK-së: Ahmet Krasniqi u vra nga shqiptarët, nuk dihet kush dha urdhër

Kosovë


mob5