LAJMI I FUNDIT:

Trafiku

44 Artikuj

Duhej të jepte shembull për të mirë, vetura e auto shkollës kalon në të kuqe (Foto)

Duhej të jepte shembull për të mirë, vetura e auto shkollës kalon në të kuqe (Foto)

Kosovë
Polici në Suharekë, përdor telefonin derisa drejton veturën (Video)

Polici në Suharekë, përdor telefonin derisa drejton veturën (Video)

Kosovë
Kusari: Shoferi që sapo merr patentën në Kosovë, mund të vozisë një Porsche apo Maserati (Video)

Kusari: Shoferi që sapo merr patentën në Kosovë, mund të vozisë një Porsche apo Maserati (Video)

Kosovë
Krasniqi: Kosova ka më pak viktima të trafikut se vendet e rajonit (Video)

Krasniqi: Kosova ka më pak viktima të trafikut se vendet e rajonit (Video)

Kosovë
Prishtinë, vetura e policisë e parkuar në trotuar (Foto)

Prishtinë, vetura e policisë e parkuar në trotuar (Foto)

Kosovë
Veturat e policisë aksidentohen dhe shkelin rregullat e trafikut (Foto)

Veturat e policisë aksidentohen dhe shkelin rregullat e trafikut (Foto)

Kosovë
Vetura zyrtare parkohet në rrugë, pengon trafikun në Prizren (Foto)

Vetura zyrtare parkohet në rrugë, pengon trafikun në Prizren (Foto)

Komunat
Ekskavatori mbi rimorkio, rrezikon komunikacionin në Prishtinë (Video)

Ekskavatori mbi rimorkio, rrezikon komunikacionin në Prishtinë (Video)

Komunat
Podujevë, vetura e policisë bllokon zebrat (Foto)

Podujevë, vetura e policisë bllokon zebrat (Foto)

Komunat
Traktori në autostradën Prishtinë-Pejë (Video)

Traktori në autostradën Prishtinë-Pejë (Video)

Kosovë
Pejë, vetura e policisë e parkuar në trotuar dhe pranë zebrave (Foto)

Pejë, vetura e policisë e parkuar në trotuar dhe pranë zebrave (Foto)

Komunat
Rruga e dëmtuar nga reshjet e fundit, banorët e fshatit Gadish të Gjilanit mbi një muaj e gjysmë të bllokuar (Video)

Rruga e dëmtuar nga reshjet e fundit, banorët e fshatit Gadish të Gjilanit mbi një muaj e gjysmë të bllokuar (Video)

Komunat
Lekaj: Së shpejti fillon zgjerimi i hyrje-daljeve në Gjilan, Ferizaj e Prizren (Video)

Lekaj: Së shpejti fillon zgjerimi i hyrje-daljeve në Gjilan, Ferizaj e Prizren (Video)

Komunat
Në autostradën e mbushur me vetura, vendosë të vozit mbrapa dhe atë për dy kilometra (Video)

Në autostradën e mbushur me vetura, vendosë të vozit mbrapa dhe atë për dy kilometra (Video)

Auto Fun
Rrëfimi i plotë i ‘dëshmitarit X’- Albert Veliut rreth trafikut të drogës me Agron Xhafajn (Video)

Rrëfimi i plotë i ‘dëshmitarit X’- Albert Veliut rreth trafikut të drogës me Agron Xhafajn (Video)

Shqipëri
Nis trafiku komercial në pikë kalimin Glloboçicë

Nis trafiku komercial në pikë kalimin Glloboçicë

Të Tjera
S’ka kompromis për shkelësit e rregullave në trafik

S’ka kompromis për shkelësit e rregullave në trafik

Siguri
Nervozohet nga trafiku, kinezi i pikturon sipas qejfit shenjat rrugore (Video)

Nervozohet nga trafiku, kinezi i pikturon sipas qejfit shenjat rrugore (Video)

Fun Lajme
Policia apelon për kujdes në trafik

Policia apelon për kujdes në trafik

Kosovë
Polici ndaloi trafikun, shoqëroi rosën me zogjtë e vegjël që të kalojnë rrugën (Video)

Polici ndaloi trafikun, shoqëroi rosën me zogjtë e vegjël që të kalojnë rrugën (Video)

Fun Lajme