LAJMI I FUNDIT:

Traktori në autostradën Prishtinë-Pejë (Video)

Traktori në autostradën Prishtinë-Pejë (Video)

Qarkullimi i mjeteve motorike në komunikacion është i rregulluar me ligj, por jo të gjithë i rrespektojnë rregullat, duke rrezikuar edhe pjesëmarrësit e tjerë në trafik.

Një video e transmetuar në emisionin “Zyra e Anksesave” në RTV Dukagjini, tregon për një shkelje të tillë.

Në autostradën Prishtinë – Pejë shihet duke lëvizur një traktor, i cili pengon dhe rrezikon lëvizjen e mjeteve tjera./Telegrafi/