LAJMI I FUNDIT:

Thënie inspiruese

74 Artikuj

Thënie nga Henry Ford që ju bëjnë të ndiheni se mund të arrini çdo gjë

Thënie nga Henry Ford që ju bëjnë të ndiheni se mund të arrini çdo gjë

Këshilla Lifestyle
Mësime të fuqishme nga Robin Williams për jetën, dashurinë, paratë dhe vetminë

Mësime të fuqishme nga Robin Williams për jetën, dashurinë, paratë dhe vetminë

Këshilla Lifestyle
Thënie inspiruese për t’ju ndihmuar t’i tejkaloni të gjitha sfidat e jetës

Thënie inspiruese për t’ju ndihmuar t’i tejkaloni të gjitha sfidat e jetës

Këshilla Lifestyle
Thënie nga Michael Phelps që ju ndihmojnë ta zbuloni kampionin brenda jush

Thënie nga Michael Phelps që ju ndihmojnë ta zbuloni kampionin brenda jush

Këshilla Lifestyle
Top thëniet nga Muhammad Ali që do t’ju motivojnë

Top thëniet nga Muhammad Ali që do t’ju motivojnë

Këshilla Lifestyle
Thënie të Umberto Ecos: Kur dikujt i duhet të ndërhyjë për të mbrojtur lirinë e shtypit, atëherë ajo shoqëri është e sëmurë!

Thënie të Umberto Ecos: Kur dikujt i duhet të ndërhyjë për të mbrojtur lirinë e shtypit, atëherë ajo shoqëri është e sëmurë!

Fjala+
Thënie të Erich Frommit: Njeriu i zakonshëm me pushtet të jashtëzakonshëm është rreziku kryesor për njerëzimin

Thënie të Erich Frommit: Njeriu i zakonshëm me pushtet të jashtëzakonshëm është rreziku kryesor për njerëzimin

Fjala+
Thënie inspiruese nga Arnold Schwarzenegger – njeriu që arriti çfarëdo që dëshiroi në jetë

Thënie inspiruese nga Arnold Schwarzenegger – njeriu që arriti çfarëdo që dëshiroi në jetë

Këshilla Lifestyle
Top thëniet më inspriuese nga Rocky Balboa

Top thëniet më inspriuese nga Rocky Balboa

Lifestyle
“Një libër, një laps, një fëmijë dhe një mësues mund ta ndryshojnë botën”

“Një libër, një laps, një fëmijë dhe një mësues mund ta ndryshojnë botën”

Fjala+
Top thëniet nga Harvey Specter që do t’ju ndihmojnë të qëndroni tërë kohën të motivuar

Top thëniet nga Harvey Specter që do t’ju ndihmojnë të qëndroni tërë kohën të motivuar

Këshilla Lifestyle
Thëniet më inspiruese nga Angelina Jolie

Thëniet më inspiruese nga Angelina Jolie

Këshilla Lifestyle
Më mirë të jesh çoban i kuptueshëm prej kopesë së berrave, sesa poet i kuptuar gabim prej njerëzve!

Më mirë të jesh çoban i kuptueshëm prej kopesë së berrave, sesa poet i kuptuar gabim prej njerëzve!

Fjala+
Thënie nga Napoleon Hill për t’u bërë sa më ambiciozë dhe më të suksesshëm

Thënie nga Napoleon Hill për t’u bërë sa më ambiciozë dhe më të suksesshëm

Këshilla Lifestyle
Thënie nga libri “Alkimisti” që ju bëjnë t’i ndiqni ëndrrat që i keni

Thënie nga libri “Alkimisti” që ju bëjnë t’i ndiqni ëndrrat që i keni

Këshilla Lifestyle
“Fjalët e fundit” të Lekës së Madh

“Fjalët e fundit” të Lekës së Madh

Fjala+
Fjalë të urta popullore: Ai që t’bërtet shumë, të del i mirë n’fund!

Fjalë të urta popullore: Ai që t’bërtet shumë, të del i mirë n’fund!

Fjala+
Thënie të Erich Frommit: Njeriu gjithmonë vdes para se të ketë lindur plotësisht!

Thënie të Erich Frommit: Njeriu gjithmonë vdes para se të ketë lindur plotësisht!

Fjala+
Trajta nr. 1 që e shndërron çdo person në lider, sipas Kobe Bryant

Trajta nr. 1 që e shndërron çdo person në lider, sipas Kobe Bryant

Këshilla Lifestyle
Thënie nga Idris Elba që tregojnë se konkurrent e keni vetëm vetveten

Thënie nga Idris Elba që tregojnë se konkurrent e keni vetëm vetveten

Këshilla Lifestyle
Thënie inspiruese të cilat ju ndihmojnë të besoni në vetvete

Thënie inspiruese të cilat ju ndihmojnë të besoni në vetvete

Këshilla Lifestyle
“Ai që shkruan për budallenjtë, audiencën e madhe e ka të sigurt”

“Ai që shkruan për budallenjtë, audiencën e madhe e ka të sigurt”

Fjala+
Fjalë të urta popullore: Dashuria sundon mbretërinë e saj pa shpatë!

Fjalë të urta popullore: Dashuria sundon mbretërinë e saj pa shpatë!

Fjala+
Thënie nga filmi ‘The Wolf of Wall Street’ mbi tepricën dhe suksesin

Thënie nga filmi ‘The Wolf of Wall Street’ mbi tepricën dhe suksesin

Këshilla Lifestyle