LAJMI I FUNDIT:

Thënie inspiruese

74 Artikuj

Ta krijoni të mirën nga tragjedia – thënie inspiruese nga Keanu Reeves për tejkalimin e kohërave të këqija

Ta krijoni të mirën nga tragjedia – thënie inspiruese nga Keanu Reeves për tejkalimin e kohërave të këqija

Këshilla Lifestyle
Thënie inspiruese nga Estee Lauder për përkushtimin, bukurinë dhe suksesin

Thënie inspiruese nga Estee Lauder për përkushtimin, bukurinë dhe suksesin

Këshilla Lifestyle
“Nga miku më i mirë lind armiku më i keq”

“Nga miku më i mirë lind armiku më i keq”

Fjala+
Kam mësuar…

Kam mësuar…

Fjala+
10 thënie që jua rikujtojnë rëndësinë e guximit, pozitivitetit dhe vendosmërisë

10 thënie që jua rikujtojnë rëndësinë e guximit, pozitivitetit dhe vendosmërisë

Këshilla Lifestyle
Thënie nga Sylvester Stallone për të qëndruar të fortë para çdo sfide

Thënie nga Sylvester Stallone për të qëndruar të fortë para çdo sfide

Këshilla Lifestyle
Thënie inspiruese nga Jay-Z për jetën dhe suksesin

Thënie inspiruese nga Jay-Z për jetën dhe suksesin

Këshilla Lifestyle
Fragmente nga romanet e Orwellit: “Lufta është paqe. Liria është skllavëri. Injoranca është fuqi”!

Fragmente nga romanet e Orwellit: “Lufta është paqe. Liria është skllavëri. Injoranca është fuqi”!

Fjala+
Thënie për dashurinë, jetën dhe paqen nga John Lennon

Thënie për dashurinë, jetën dhe paqen nga John Lennon

Këshilla Lifestyle
“Më mirë të vdes nga pasioni sesa nga mërzia” – Thënie të bukura nga Van Gogh

“Më mirë të vdes nga pasioni sesa nga mërzia” – Thënie të bukura nga Van Gogh

Këshilla Lifestyle
Thënie nga Ernest Hemingway që do t’jua pasurojnë jetën

Thënie nga Ernest Hemingway që do t’jua pasurojnë jetën

Këshilla Lifestyle
Top thëniet inspiruese për ta filluar rrugëtimin e realizimit të ëndrrave

Top thëniet inspiruese për ta filluar rrugëtimin e realizimit të ëndrrave

Këshilla Lifestyle
10 thënie nga mendja brilante e Bob Marley-t që do t’jua përmirësojnë ditën

10 thënie nga mendja brilante e Bob Marley-t që do t’jua përmirësojnë ditën

Këshilla Lifestyle
Thënie për jetën e dashurinë nga legjenda e muzikës, Johnny Cash

Thënie për jetën e dashurinë nga legjenda e muzikës, Johnny Cash

Këshilla Lifestyle
Tetë thëniet më të jashtëzakonshme të Napoleon Bonapartes

Tetë thëniet më të jashtëzakonshme të Napoleon Bonapartes

Këshilla Lifestyle
Fjalët e fundit të njerëzve të mëdhenj

Fjalët e fundit të njerëzve të mëdhenj

Fjala+
10 thënie nga Kobe Bryant që ju ndihmojnë ta mposhtni çdo sfidë

10 thënie nga Kobe Bryant që ju ndihmojnë ta mposhtni çdo sfidë

Këshilla Lifestyle
16 thëniet nga poeti persian Rumi që do t’ju inspirojnë deri në thelb

16 thëniet nga poeti persian Rumi që do t’ju inspirojnë deri në thelb

Këshilla Lifestyle
Thëniet që ju inspirojnë ta dashuroni së pari vetveten, pastaj tjerët

Thëniet që ju inspirojnë ta dashuroni së pari vetveten, pastaj tjerët

Këshilla dhe arsye
14 thëniet më inspiruese të të gjitha kohërave nga Albertin Einstein

14 thëniet më inspiruese të të gjitha kohërave nga Albertin Einstein

Këshilla Lifestyle
Një nga psikiatrit më të mirë në botë i zbulon rregullat që jua ndryshojnë jetën për mirë

Një nga psikiatrit më të mirë në botë i zbulon rregullat që jua ndryshojnë jetën për mirë

Këshilla Lifestyle
Tre librat jetë-ndryshues që e inspiruan Will Smith-in të ketë sukses

Tre librat jetë-ndryshues që e inspiruan Will Smith-in të ketë sukses

Këshilla Lifestyle
Thënie nga Charles Bukowski: “Nuk ishte dita ime. As java ime. As muaji im. As viti im. As jeta ime, dreqi e marrtë”!

Thënie nga Charles Bukowski: “Nuk ishte dita ime. As java ime. As muaji im. As viti im. As jeta ime, dreqi e marrtë”!

Fjala+
Thënie nga shkrimtari i njohur që do t’ju shërbejnë si mësime për jetën

Thënie nga shkrimtari i njohur që do t’ju shërbejnë si mësime për jetën

Këshilla Lifestyle