LAJMI I FUNDIT:

Telekomi i Kosovës

369 Artikuj

Problemet me qasje në shërbimet e VALA-s, zëdhënësi i Telekomit tregon arsyen

Problemet me qasje në shërbimet e VALA-s, zëdhënësi i Telekomit tregon arsyen

Kosovë
Themelorja konfirmon aktakuzën ndaj Agron Mustafës, ngarkohet se i shkaktoi dëm afër 7 milionë euro Telekomit

Themelorja konfirmon aktakuzën ndaj Agron Mustafës, ngarkohet se i shkaktoi dëm afër 7 milionë euro Telekomit

Drejtësi
Gjykata Komerciale e hedh poshtë propozimin për pezullim të procedurës përmbarimore ndaj Telekomit

Gjykata Komerciale e hedh poshtë propozimin për pezullim të procedurës përmbarimore ndaj Telekomit

Ekonomi
​Punëtorët e Telekomit protestuan, pasi nuk u janë ekzekutuar pagat

​Punëtorët e Telekomit protestuan, pasi nuk u janë ekzekutuar pagat

Të Tjera
“140 Mbps është shpejtësia e internetit në Çabër të Zubin Potokut”, Kurti njofton për zgjerimin e Telekomit në veri

“140 Mbps është shpejtësia e internetit në Çabër të Zubin Potokut”, Kurti njofton për zgjerimin e Telekomit në veri

Ekonomi
​Telekomit të Kosovës i bllokohen llogaritë bankare

​Telekomit të Kosovës i bllokohen llogaritë bankare

Ekonomi
Investimet në Telekom, telefonia mobile, 5G e luftimi i korrupsionit – krejt çfarë tha kryeshefja ekzekutive Hana  

Investimet në Telekom, telefonia mobile, 5G e luftimi i korrupsionit – krejt çfarë tha kryeshefja ekzekutive Hana  

Të Tjera
Kryeshefja e Telekomit me premtime të forta: Deri në fund të qershorit, Prishtina me rajonin e saj mbulohet me teknologjinë 5G

Kryeshefja e Telekomit me premtime të forta: Deri në fund të qershorit, Prishtina me rajonin e saj mbulohet me teknologjinë 5G

Të Tjera
Ristrukturimi në Telekom, ankesat e punëtorëve dhe lufta ndaj korrupsionit – flet Burbuqe Hana

Ristrukturimi në Telekom, ankesat e punëtorëve dhe lufta ndaj korrupsionit – flet Burbuqe Hana

Të Tjera
Hana: 2024-ta vit i investimeve në Telekom, telefonia mobile do të ketë infrastrukturë të re dhe teknologji të fundit

Hana: 2024-ta vit i investimeve në Telekom, telefonia mobile do të ketë infrastrukturë të re dhe teknologji të fundit

Të Tjera
Arrihet marrëveshja, Telekomi nga e enjtja nis transmetimin e kanaleve të DigitAlb

Arrihet marrëveshja, Telekomi nga e enjtja nis transmetimin e kanaleve të DigitAlb

Të Tjera
Rizvanolli: Investimet po vazhdojnë në modernizimin e rrjetit me teknologji 4g+dhe 5g në qendrat e mëdha

Rizvanolli: Investimet po vazhdojnë në modernizimin e rrjetit me teknologji 4g+dhe 5g në qendrat e mëdha

Ekonomi
Nënshkruhet kontrata me Ericsson Nikola Tesla, për modernizimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit mobil të Telekomit të Kosovës

Nënshkruhet kontrata me Ericsson Nikola Tesla, për modernizimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit mobil të Telekomit të Kosovës

Ekonomi
“DigitAlb” pjesë e platformës së Telekomit nga gjysma e janarit

“DigitAlb” pjesë e platformës së Telekomit nga gjysma e janarit

Kosovë
Rasti i Telekomit dhe Paykos, ky është vendimi i Arbitrazhit

Rasti i Telekomit dhe Paykos, ky është vendimi i Arbitrazhit

Të Tjera
Kurti lavdëron Telekomim

Kurti lavdëron Telekomim

Ekonomi
Dhomat e shkallës së dytë të Komerciales e kthejnë në rivendosje rastin e “Dardafon” kundër Telekomit

Dhomat e shkallës së dytë të Komerciales e kthejnë në rivendosje rastin e “Dardafon” kundër Telekomit

Ekonomi
​Telekomi i Kosovës raporton fitim neto 5.9 milionë për periudhën janar-nëntor

​Telekomi i Kosovës raporton fitim neto 5.9 milionë për periudhën janar-nëntor

Të Tjera
15 milionë euro për Telekomin – nënshkruhet marrëveshja ndërmjet Ministrisë së Financave dhe kompanisë për kredinë investive  

15 milionë euro për Telekomin – nënshkruhet marrëveshja ndërmjet Ministrisë së Financave dhe kompanisë për kredinë investive  

Financa
Telekomi i Kosovës konfirmon blerjen e internetit nga kompania Neotel në Maqedoni e cila është në proces të shitjes tek rrjeti i Telekomit serb – thotë se kjo nuk ndikon në kontratë

Telekomi i Kosovës konfirmon blerjen e internetit nga kompania Neotel në Maqedoni e cila është në proces të shitjes tek rrjeti i Telekomit serb – thotë se kjo nuk ndikon në kontratë

Të Tjera
Aprovohet kërkesa e Telekomit për huamarrjen e 15 milionë eurove

Aprovohet kërkesa e Telekomit për huamarrjen e 15 milionë eurove

Financa
Shërbime stabile të telefonisë mobile të Telekomit jo para marsit 2024

Shërbime stabile të telefonisë mobile të Telekomit jo para marsit 2024

Teknologji
“Numri që keni thirrur për momentin nuk është në dispozicion” – Vala njofton se ka probleme teknike

“Numri që keni thirrur për momentin nuk është në dispozicion” – Vala njofton se ka probleme teknike

Të Tjera
Gjykimi ndaj Agron Mustafës pritet të fillojë në janar, akuzohet se Telekomit i shkaktoi dëm rreth 7 milionë euro

Gjykimi ndaj Agron Mustafës pritet të fillojë në janar, akuzohet se Telekomit i shkaktoi dëm rreth 7 milionë euro

Financa