LAJMI I FUNDIT:

Telegrafi

388 Artikuj

Mbahet në Pejë trajnimi në fushën e gazetarisë “Mobile Journalism”

Mbahet në Pejë trajnimi në fushën e gazetarisë “Mobile Journalism”

Kosovë
Raporti i IRI: Telegrafi, portali më i besueshëm për informacionet politike në Kosovë

Raporti i IRI: Telegrafi, portali më i besueshëm për informacionet politike në Kosovë

Kosovë
Studentët e Medias dhe Komunikimit në UBT zhvilluan një vizitë studimore në Portalin Telegrafi

Studentët e Medias dhe Komunikimit në UBT zhvilluan një vizitë studimore në Portalin Telegrafi

Arsim
Telegrafi arrin marrëveshje sponsorizimi me klubin e pingpongut Priping

Telegrafi arrin marrëveshje sponsorizimi me klubin e pingpongut Priping

Pingpong
Projekti më i ri “Telegrafi Local News”, bashkohuni me ekipin e lajmeve lokale

Projekti më i ri “Telegrafi Local News”, bashkohuni me ekipin e lajmeve lokale

Telegrafi Local News
Thirrje e hapur për trajnim në fushën e gazetarisë, (Mobile Journalism) në Pejë, Prizren dhe Gjakovë

Thirrje e hapur për trajnim në fushën e gazetarisë, (Mobile Journalism) në Pejë, Prizren dhe Gjakovë

Komunat
Lexuesit e Telegrafit dëshirojnë lojë sulmuese – ky është formacioni i tyre ndaj Armenisë

Lexuesit e Telegrafit dëshirojnë lojë sulmuese – ky është formacioni i tyre ndaj Armenisë

Përfaqësuesja e Kosovës
Telegrafi dhe Valicon lansojnë bashkëpunimin e tyre më të ri “Telegrafi & Valicon PULS”

Telegrafi dhe Valicon lansojnë bashkëpunimin e tyre më të ri “Telegrafi & Valicon PULS”

Biznes
Gëzuar 2024 – telegrafistët iu urojnë Vitin e Ri!

Gëzuar 2024 – telegrafistët iu urojnë Vitin e Ri!

Elfije Boletini
Ekipi i Telegrafit viziton fëmijët në Spitalin e Pediatrisë, me urimin për shëndet të mirë e suksese!

Ekipi i Telegrafit viziton fëmijët në Spitalin e Pediatrisë, me urimin për shëndet të mirë e suksese!

Kosovë
17 vjet me Telegrafin – 2023, vit i ndryshimeve dhe zhvillimeve pozitive

17 vjet me Telegrafin – 2023, vit i ndryshimeve dhe zhvillimeve pozitive

Kosovë
CEO i Telegrafit, Gentian Lluka, në “Reload” të RTV Dukagjinit flet për aplikimin e platformave të Inteligjencës Artificiale në portal

CEO i Telegrafit, Gentian Lluka, në “Reload” të RTV Dukagjinit flet për aplikimin e platformave të Inteligjencës Artificiale në portal

Kosovë
Në “Reload” të RTV Dukagjini, Gentian Lluka tregon inovacionet në ngritjen e mëtejme të Telegrafit

Në “Reload” të RTV Dukagjini, Gentian Lluka tregon inovacionet në ngritjen e mëtejme të Telegrafit

Kosovë
Mundësi e re e karrierës në gazetari – Telegrafi kërkon gazetarë për rubrikën magazina

Mundësi e re e karrierës në gazetari – Telegrafi kërkon gazetarë për rubrikën magazina

Marketing
Këtë të premte në HaPiTe Space – “Karriera si dizajner”

Këtë të premte në HaPiTe Space – “Karriera si dizajner”

Marketing
Telegrafi kërkon Kameraman – mundësi punësimi për profesionistët e videos

Telegrafi kërkon Kameraman – mundësi punësimi për profesionistët e videos

Marketing
Lufta kundër fake news: Rruga e mediave drejt transparencës dhe kredibilitetit

Lufta kundër fake news: Rruga e mediave drejt transparencës dhe kredibilitetit

Kosovë
Muzikë, mirënjohje e nderime – Radio Dukagjini shënon përvjetorin me koncert artistik: 24 vite me zanin që ju ndjek

Muzikë, mirënjohje e nderime – Radio Dukagjini shënon përvjetorin me koncert artistik: 24 vite me zanin që ju ndjek

Butrint Avdyli
Mbahet panairi ‘Gjithëpërfshirja në punësim’ për personat me aftësi të kufizuara – bizneset prezantojnë pozita të ndryshme të punës

Mbahet panairi ‘Gjithëpërfshirja në punësim’ për personat me aftësi të kufizuara – bizneset prezantojnë pozita të ndryshme të punës

Biznes
Eksperti Xërxa: Bizneset duhet të merren më seriozisht në aftësimin e punëtorëve për sigurinë dhe shëndetin në punë

Eksperti Xërxa: Bizneset duhet të merren më seriozisht në aftësimin e punëtorëve për sigurinë dhe shëndetin në punë

Albert Spahiu
HaPiTe mban eventin e radhës, diskutohet për menaxhimin e burimeve njerëzore dhe promovimin e konkurseve të punës

HaPiTe mban eventin e radhës, diskutohet për menaxhimin e burimeve njerëzore dhe promovimin e konkurseve të punës

Marketing
Këtë të premte në HaPiTe: Çka duhet pronarët e bizneseve të dinë për HR?

Këtë të premte në HaPiTe: Çka duhet pronarët e bizneseve të dinë për HR?

Marketing
Shqip.ai dhe Telegrafi me marrëveshje bashkëpunimi për avancimin e inovacionit në Kosovë

Shqip.ai dhe Telegrafi me marrëveshje bashkëpunimi për avancimin e inovacionit në Kosovë

Kosovë
Themelimi i Odës Ekonomike Kosovaro-Japoneze, Yamanaka: Presim rritje të zhvillimit të biznesit mes dy vendeve tona

Themelimi i Odës Ekonomike Kosovaro-Japoneze, Yamanaka: Presim rritje të zhvillimit të biznesit mes dy vendeve tona

Albert Spahiu