LAJMI I FUNDIT:

Këtë të premte në HaPiTe Space – “Karriera si dizajner”

Këtë të premte në HaPiTe Space – “Karriera si dizajner”

HaPiTe Space do të organizojë një event të veçantë më datë 1 dhjetor 2023, ku dizajnerë të suksesshëm në vendin tonë do të diskutojnë rreth karrierës në fushën e dizajnit.

Ky event ofron një mundësi të shkëlqyeshme për të mësuar më shumë rreth rëndësisë së dizajnit si karrierë, si dhe përfitimet dhe sfidat e trendeve të reja në fushën e dizajnit.

Dizajnerët e ftuar në këtë event janë:

Berin Hasi, Themelues i “Zyre Global”;

Armend Berisha, Drejtor Kreativ në “United Pixels”;

Nita Qaili, Drejtore në “Galeria Qahili” dhe themeluese e Shigi Studio;

Ky event është një mundësi e shkëlqyeshme për të fituar frymëzim dhe këshilla nga dizajnerë të suksesshëm në vend.

Rezervoni vendin tuaj në https://hapite.net/karierra-si-dizajner për të marrë pjesë në këtë ngjarje të rëndësishme.