LAJMI I FUNDIT:

Tatimi në pronë

104 Artikuj

LVV-ja akuzon komunat e qeverisura nga partitë opozitare: Nuk po ua falin qytetarëve tatimin në pronë

LVV-ja akuzon komunat e qeverisura nga partitë opozitare: Nuk po ua falin qytetarëve tatimin në pronë

Financa
Falja e tatimit në pronë, LDK bojkoton seancën e Kuvendit Komunal të Prishtinës

Falja e tatimit në pronë, LDK bojkoton seancën e Kuvendit Komunal të Prishtinës

Prishtina
Rama del me një propozim për faljen e tatimit në pronë, kërkon nga asamblistët që ta miratojnë

Rama del me një propozim për faljen e tatimit në pronë, kërkon nga asamblistët që ta miratojnë

Prishtina
Falja e borxhit për tatimin në pronë – Komuna e Prishtinës pritet të merr vendim të enjten

Falja e borxhit për tatimin në pronë – Komuna e Prishtinës pritet të merr vendim të enjten

Komunat
Komuna e Obiliqit merr vendim për faljen e borxhit për tatimin në pronë

Komuna e Obiliqit merr vendim për faljen e borxhit për tatimin në pronë

Financa
Falja e tatimit në pronë, Ibrahimi: Komunat do të humbin mbi 28 milionë euro në vitin 2024

Falja e tatimit në pronë, Ibrahimi: Komunat do të humbin mbi 28 milionë euro në vitin 2024

Financa
Qytetarët e Prishtinës lirohen nga taksa në transaksion të pronës

Qytetarët e Prishtinës lirohen nga taksa në transaksion të pronës

Prishtina
Gjilani fal tatimin në pronë për 2023 deri në vlerën 100 euro

Gjilani fal tatimin në pronë për 2023 deri në vlerën 100 euro

Komunat
Ministria e Financave iu drejtohet komunave pas vendimit të Kushtetueses për faljen e tatimit në pronë

Ministria e Financave iu drejtohet komunave pas vendimit të Kushtetueses për faljen e tatimit në pronë

Financa
“Opozita synim të vetëm e ka bllokimin e shtetit” – Murati reagon pas vendimit të Kushtetueses për tatimin në pronë

“Opozita synim të vetëm e ka bllokimin e shtetit” – Murati reagon pas vendimit të Kushtetueses për tatimin në pronë

Financa
Falja e tatimit në pronë – Kushtetuesja merr vendim në favor të Qeverisë

Falja e tatimit në pronë – Kushtetuesja merr vendim në favor të Qeverisë

Financa
Ende pa përfunduar viti, komunat grumbullojnë 42.3 milionë euro nga të hyrat e tatimit në pronë

Ende pa përfunduar viti, komunat grumbullojnë 42.3 milionë euro nga të hyrat e tatimit në pronë

Financa
Kushtetuesja pezulloi nenin që parasheh faljen e 100 eurove – reagimet e Asociacionit të Komunave, Ministrisë së Financave dhe opozitës për Ligjin e Tatimit në Pronë

Kushtetuesja pezulloi nenin që parasheh faljen e 100 eurove – reagimet e Asociacionit të Komunave, Ministrisë së Financave dhe opozitës për Ligjin e Tatimit në Pronë

Albert Spahiu
Murati reagon pasi Kushtetuesja pezulloi nenin që parasheh faljen e 100 eurove: Prapa vendimit qëndron “garda e vjetër”

Murati reagon pasi Kushtetuesja pezulloi nenin që parasheh faljen e 100 eurove: Prapa vendimit qëndron “garda e vjetër”

Financa
Deputeti Basha reagon pas vendimit të Kushtetueses për Tatimin në Pronë: Masa është absurde dhe e padrejtë

Deputeti Basha reagon pas vendimit të Kushtetueses për Tatimin në Pronë: Masa është absurde dhe e padrejtë

Financa
Asociacioni i Komunave të Kosovës mirëpret vendimin e Gjykatës Kushtetuese për pezullimin e nenit që parasheh faljen e 100 eurove

Asociacioni i Komunave të Kosovës mirëpret vendimin e Gjykatës Kushtetuese për pezullimin e nenit që parasheh faljen e 100 eurove

Mirjeta Hajzeraj
Ligji i Tatimit në Pronë, Gjykata Kushtetuese pezullon nenin që parasheh faljen e 100 eurove

Ligji i Tatimit në Pronë, Gjykata Kushtetuese pezullon nenin që parasheh faljen e 100 eurove

Financa
Falja e Tatimit në Pronë deri në 100 euro, Gjini: ​Gjakova do t’i humbasë mbi 2 milionë euro

Falja e Tatimit në Pronë deri në 100 euro, Gjini: ​Gjakova do t’i humbasë mbi 2 milionë euro

Financa
Graçanica është komuna e parë që merr vendimin për faljen e 100 eurove tatim për qytetarët

Graçanica është komuna e parë që merr vendimin për faljen e 100 eurove tatim për qytetarët

Komunat
Ligji për Tatimin në Pronë në Kushtetuese, reagon Murati: Britmat këta nuk i kanë as për qytetarin e as për shtetin 

Ligji për Tatimin në Pronë në Kushtetuese, reagon Murati: Britmat këta nuk i kanë as për qytetarin e as për shtetin 

Ekonomi
Komunat e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese Ligjin për Tatimin në Pronë

Komunat e dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese Ligjin për Tatimin në Pronë

Financa
AKK: Komunat me mbi 27 milionë euro dëme nga falja e 100 eurove të tatimit në pronë

AKK: Komunat me mbi 27 milionë euro dëme nga falja e 100 eurove të tatimit në pronë

Të Tjera
Falja e tatimit në pronë deri në 100 euro, Murati: Komunat të vendosin më së largu deri më 15 shtator

Falja e tatimit në pronë deri në 100 euro, Murati: Komunat të vendosin më së largu deri më 15 shtator

Financa
Hyrja në fuqi e Ligjit për Tatimin në Pronë, Murati: U takon komunave që ta miratojnë zbritjen prej 100 eurove

Hyrja në fuqi e Ligjit për Tatimin në Pronë, Murati: U takon komunave që ta miratojnë zbritjen prej 100 eurove

Financa