LAJMI I FUNDIT:

Stefan Çapaliku

39 Artikuj

“Vetëm te shqiptarët turpi hahet me bukë e vetëm shqiptari prodhon aq bukë sa për të ngrënë të gjitha turpet e botës”

“Vetëm te shqiptarët turpi hahet me bukë e vetëm shqiptari prodhon aq bukë sa për të ngrënë të gjitha turpet e botës”

Teatri
“Biografia” e Adrian Pacit: Uvertura e një vepre të hapur që ndryshon përditë

“Biografia” e Adrian Pacit: Uvertura e një vepre të hapur që ndryshon përditë

PamArt
“Nji mbret pa mbretni“, së shpejti në “Skampa”

“Nji mbret pa mbretni“, së shpejti në “Skampa”

Cult+
Ai, Ajo dhe hiçi: Dashuria në kohën e gënjeshtrës

Ai, Ajo dhe hiçi: Dashuria në kohën e gënjeshtrës

Agron Shala
Teatri si interes publik apo si interesim i publikut?

Teatri si interes publik apo si interesim i publikut?

Stefan Çapaliku
“Ftesë për të mos u çmendur”

“Ftesë për të mos u çmendur”

Analiza
Na ishte njëherë Shqipëria: Ta rrëfesh historinë përmes fotografive të Marubëve (Video)

Na ishte njëherë Shqipëria: Ta rrëfesh historinë përmes fotografive të Marubëve (Video)

Filmi
Teatri i Metropolit hap sezonin me komedinë “Një engjëll në katin e njëmbëdhjetë”

Teatri i Metropolit hap sezonin me komedinë “Një engjëll në katin e njëmbëdhjetë”

Cult+
Shkrimtari Stefan Çapaliku promovon veprën e tij me dy vëllime “Secili çmendet simbas mënyrës së vet” në Prishtinë (Foto)

Shkrimtari Stefan Çapaliku promovon veprën e tij me dy vëllime “Secili çmendet simbas mënyrës së vet” në Prishtinë (Foto)

Libri
Kur bota përfundonte në Qyqavicë e Berlini ishte më larg se Hëna, secili çmendej simbas mënyrës së vet!

Kur bota përfundonte në Qyqavicë e Berlini ishte më larg se Hëna, secili çmendej simbas mënyrës së vet!

Agron Shala
Reportazh nga Shkodra – dashnorja e shekujve (Foto/Video)

Reportazh nga Shkodra – dashnorja e shekujve (Foto/Video)

Agron Shala
Botohet në Paris, “Trilogia Albanica”

Botohet në Paris, “Trilogia Albanica”

Teatri
Premierë e re në Shqipëri: “Jashtë derës” – të mërkurën në Tiranë, të enjten në Korçë, të shtunën e të dielën në Shkodër

Premierë e re në Shqipëri: “Jashtë derës” – të mërkurën në Tiranë, të enjten në Korçë, të shtunën e të dielën në Shkodër

Cult+
Çmendu për të mbetur gjallë e njeri!

Çmendu për të mbetur gjallë e njeri!

Agron Shala
Moratoriumi për Dramën Shqipe

Moratoriumi për Dramën Shqipe

Stefan Çapaliku