LAJMI I FUNDIT:

Shaban Murati

72 Artikuj

Kasapi i Ballkanit, “luftëtar i lirisë”?!

Kasapi i Ballkanit, “luftëtar i lirisë”?!

Shaban Murati
Historia shqiptare po bëhet si torta e 100-vjetorit të pavarësisë!

Historia shqiptare po bëhet si torta e 100-vjetorit të pavarësisë!

Shaban Murati
Me kë tallet presidenti serb?

Me kë tallet presidenti serb?

Shaban Murati
A i lexon qeveria qëndrimet e BE-së për Greqinë dhe shelfin kontinental?

A i lexon qeveria qëndrimet e BE-së për Greqinë dhe shelfin kontinental?

Shaban Murati
Pse Shqipëria nuk e ngre Ligjin e Luftës me Greqinë, në NATO?

Pse Shqipëria nuk e ngre Ligjin e Luftës me Greqinë, në NATO?

Shaban Murati
Ruhuni nga “marrëdhëniet e shkëlqyera” me Greqinë!

Ruhuni nga “marrëdhëniet e shkëlqyera” me Greqinë!

Shaban Murati
Çfarë fshehin Greqia dhe BE për Qipron?

Çfarë fshehin Greqia dhe BE për Qipron?

Shaban Murati
Grekët e pranojnë, por jo historiografia shqiptare

Grekët e pranojnë, por jo historiografia shqiptare

Shaban Murati
Diplomati Murati: Mini-Schengeni Ballkanik, nismë serbe – Shqipëria duhet të vë veton

Diplomati Murati: Mini-Schengeni Ballkanik, nismë serbe – Shqipëria duhet të vë veton

Kosovë
Për të shkundur neojugosllavët e Tiranës!

Për të shkundur neojugosllavët e Tiranës!

Shaban Murati
Rusia drejt vendosjes së trupave në Serbi

Rusia drejt vendosjes së trupave në Serbi

Shaban Murati
Nuk ekziston “çështja e minoritetit grek”

Nuk ekziston “çështja e minoritetit grek”

Shaban Murati
Kohë për alarm kombëtar

Kohë për alarm kombëtar

Shaban Murati
E dashur Prishtinë, harrimi i prioriteteve çon në humbje

E dashur Prishtinë, harrimi i prioriteteve çon në humbje

Shaban Murati
Subversioni rus në Greqi, alarm për Ballkanin

Subversioni rus në Greqi, alarm për Ballkanin

Shaban Murati
Gabimet e Haradinajt në Vatikan

Gabimet e Haradinajt në Vatikan

Shaban Murati
Pse Shkupi dhe Athina këmbëngulin për emër sllav

Pse Shkupi dhe Athina këmbëngulin për emër sllav

Shaban Murati
Tirana të mbështesë nismën britanike për Kosovën

Tirana të mbështesë nismën britanike për Kosovën

Shaban Murati
Ku gabon David McAllister?

Ku gabon David McAllister?

Shaban Murati
Të fitosh dashuri evropiane duke mbrojtur Rusinë

Të fitosh dashuri evropiane duke mbrojtur Rusinë

Shaban Murati
Thellim i çarjes strategjike në Ballkanin Perëndimor

Thellim i çarjes strategjike në Ballkanin Perëndimor

Shaban Murati
Emri sllav i Maqedonisë – tapi për pronësinë maqedonase

Emri sllav i Maqedonisë – tapi për pronësinë maqedonase

Shaban Murati
Aleatët e Serbisë me maskën e ndërmjetësit për Kosovën

Aleatët e Serbisë me maskën e ndërmjetësit për Kosovën

Shaban Murati
Mercenarët rusë, si instrument i shtetit

Mercenarët rusë, si instrument i shtetit

Shaban Murati