Sam Smith

Sam Smith

Samuel Frederick Smith (i lindur më 19 maj 1992) është një këngëtar dhe kompozitor anglez me famë botërore.

Ai është interpretues i disa hiteve të mëdha ndërkombëtare dhe fitues i çmimeve të rëndësishme të muzikës si: ‘Grammy’, ‘Brit Awards’, ‘Mobo Awards’ e të tjera.

34 Artikuj