LAJMI I FUNDIT:

Rrobat

132 Artikuj

Rrobat mund të kthehen siç ishin pa shumë lodhje dhe mund

Rrobat mund të kthehen siç ishin pa shumë lodhje dhe mund

Bëje vet
A mund ta gjeni fshesën në mesin e shumë rrobave?

A mund ta gjeni fshesën në mesin e shumë rrobave?

Interesante
Si t’i largoni cuklat e padëshiruara nga rrobat tuaja me një metodë super të thjeshtë

Si t’i largoni cuklat e padëshiruara nga rrobat tuaja me një metodë super të thjeshtë

Shtëpi dhe dekor
A e dini se ky buton “sekret” në makinën tuaj larëse ka opsionin e pastrimit kimik

A e dini se ky buton “sekret” në makinën tuaj larëse ka opsionin e pastrimit kimik

Shtëpi dhe dekor
Sado që do t’i palosni mirë rrobat, nuk keni kurrë hapësirë të mjaftueshme në dollapin tuaj? Ky truk do t’ju shpëtojë nga mundimet

Sado që do t’i palosni mirë rrobat, nuk keni kurrë hapësirë të mjaftueshme në dollapin tuaj? Ky truk do t’ju shpëtojë nga mundimet

Bëje vet
A kanë erë të keqe rrobat tuaja pasi i keni larë në makinë? Këto janë arsyet dhe për fat të mirë mund ta zgjidhni lehtësisht

A kanë erë të keqe rrobat tuaja pasi i keni larë në makinë? Këto janë arsyet dhe për fat të mirë mund ta zgjidhni lehtësisht

Shtëpi dhe dekor
Gruaja zbulon një pjesë sekrete të makinës larëse ku grumbullohen të gjitha papastërtitë

Gruaja zbulon një pjesë sekrete të makinës larëse ku grumbullohen të gjitha papastërtitë

Shtëpi dhe dekor
Metoda më e shpejtë për t’i tharë rrobat gjatë dimrit

Metoda më e shpejtë për t’i tharë rrobat gjatë dimrit

Interesante
Këto rroba nuk duhet t’i lani asnjëherë në rrobalarëse

Këto rroba nuk duhet t’i lani asnjëherë në rrobalarëse

Këshilla dhe ide
Gruaja u befasua kur e kuptoi se si pastrohen rrobat në pastrim kimik, besoj se as ju nuk e keni ditur

Gruaja u befasua kur e kuptoi se si pastrohen rrobat në pastrim kimik, besoj se as ju nuk e keni ditur

Interesante
Gjëja e parë që gjithmonë duhet të bëni para se të fusni rrobat në makinën larëse – shumica mund të bëjnë një gabim të madh

Gjëja e parë që gjithmonë duhet të bëni para se të fusni rrobat në makinën larëse – shumica mund të bëjnë një gabim të madh

Interesante
A ju ka ndodhur që rrobat të dalin pas larjes “më të zvogëluara” se zakonisht, opsioni i fshehtë në makinën larëse e zgjidh këtë problem

A ju ka ndodhur që rrobat të dalin pas larjes “më të zvogëluara” se zakonisht, opsioni i fshehtë në makinën larëse e zgjidh këtë problem

Interesante
Vlogerja i pastron rrobat vetëm një herë në vit, thotë se nuk mbushen me erë

Vlogerja i pastron rrobat vetëm një herë në vit, thotë se nuk mbushen me erë

Interesante
Metoda super e thjeshtë për t’i tharë rrobat gjatë dimrit për 15 minuta

Metoda super e thjeshtë për t’i tharë rrobat gjatë dimrit për 15 minuta

Interesante
Temperaturat e ulëta – “opsioni i fshehur” në makinën larëse që i than rrobat më shpejt

Temperaturat e ulëta – “opsioni i fshehur” në makinën larëse që i than rrobat më shpejt

Interesante
A e dini pse duhet t’i lani rrobat me gjethe dafine

A e dini pse duhet t’i lani rrobat me gjethe dafine

Këshilla dhe ide
Tri mënyra për t’i eliminuar njollat me erë të keqe të yndyrës nga rrobat

Tri mënyra për t’i eliminuar njollat me erë të keqe të yndyrës nga rrobat

Bëje vet
Gabimet e mundshme që i bëni para ushtrimeve

Gabimet e mundshme që i bëni para ushtrimeve

Sport / Fitnes
Një grua nga Bosnja me ide interesante se si thani rrobat gjersa bie shi

Një grua nga Bosnja me ide interesante se si thani rrobat gjersa bie shi

Fun Lajme
Nëse keni larë një rrobë ngjyrë të errët me ndonjë me ngjyrë më të çelët, ja si mund të shpëtoni nga ngjyra e padëshiruar

Nëse keni larë një rrobë ngjyrë të errët me ndonjë me ngjyrë më të çelët, ja si mund të shpëtoni nga ngjyra e padëshiruar

Bëje vet
Rrobat kanë erë të pakëndshme pas larjes? Këshilla për përdorimin e duhur të zbutësit

Rrobat kanë erë të pakëndshme pas larjes? Këshilla për përdorimin e duhur të zbutësit

Këshilla dhe ide
A e dini se sa kohë mund të lihen rrobat në rrobalarëse?

A e dini se sa kohë mund të lihen rrobat në rrobalarëse?

Bëje vet
Si të hiqni rrudhat nga rrobat me një hile të vogël

Si të hiqni rrudhat nga rrobat me një hile të vogël

Bëje vet
‘Stili im ka ndryshuar’ – Pamela vendosi t’i shesë rrobat e vjetra

‘Stili im ka ndryshuar’ – Pamela vendosi t’i shesë rrobat e vjetra

Modë