LAJMI I FUNDIT:

Roger Waters

53 Artikuj

ASKUSH NUK ËSHTË NË SHTËPI

ASKUSH NUK ËSHTË NË SHTËPI

Poezi
TRI DËSHIRAT

TRI DËSHIRAT

Poezi
DERRAT NË FLATRA (PJESA 1 DHE 2)

DERRAT NË FLATRA (PJESA 1 DHE 2)

Poezi
DERRAT (TRE TË NDRYSHËM)

DERRAT (TRE TË NDRYSHËM)

Poezi
QENTË

QENTË

Poezi
DO TË DOJA TË ISHE KËTU

DO TË DOJA TË ISHE KËTU

Poezi
LOGJIKA E PËRSOSUR

LOGJIKA E PËRSOSUR

Poezi
Pesëdhjetë vjet në anën e errët të jetës së përditshme

Pesëdhjetë vjet në anën e errët të jetës së përditshme

Agron Shala
PARATË

PARATË

Poezi
FRYMÓ

FRYMÓ

Poezi
DO TË TAKOHEMI NË ANËN E ERRËT TË HËNËS

DO TË TAKOHEMI NË ANËN E ERRËT TË HËNËS

Poezi
ÇKA DO ZOTI

ÇKA DO ZOTI

Poezi
Zemra plot shpirt: Gjeniu i çuditshëm Jeff Beck, “kitaristi i kitaristit”

Zemra plot shpirt: Gjeniu i çuditshëm Jeff Beck, “kitaristi i kitaristit”

Muzika
Është çmenduri, sulm i padrejtë: Bashkimi i legjendarëve, për Ukrainën

Është çmenduri, sulm i padrejtë: Bashkimi i legjendarëve, për Ukrainën

Muzika
PËRFYTYRO

PËRFYTYRO

Poezi
Momenti i realizimit të një prej kopertinave më unike në historinë e rockut

Momenti i realizimit të një prej kopertinave më unike në historinë e rockut

Muzika
Roger Waters i “Pink Floyd” martohet për herë të pestë në moshën 78-vjeçare

Roger Waters i “Pink Floyd” martohet për herë të pestë në moshën 78-vjeçare

Yjet
Rokeri i “Pink Floyd”, Roger Waters fejohet për herë të pestë në moshën 77 vjeçare

Rokeri i “Pink Floyd”, Roger Waters fejohet për herë të pestë në moshën 77 vjeçare

Po Flitet
Tue luejt mendsh… me Emilinë!

Tue luejt mendsh… me Emilinë!

Agron Shala
Dhembja është gjëja më e vërtetë!

Dhembja është gjëja më e vërtetë!

Agron Shala
HEJ JU

HEJ JU

Poezi
CAKTOJINI KOORDINATAT PËR NË ZEMRËN E DIELLIT

CAKTOJINI KOORDINATAT PËR NË ZEMRËN E DIELLIT

Poezi
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1990: Rrahmoni, “shqiptarët e ndershëm”, helmimet, vrasjet, demonstratat, Republika, Kushtetuta, pajtimi… rezistenca!

Viti 1990: Rrahmoni, “shqiptarët e ndershëm”, helmimet, vrasjet, demonstratat, Republika, Kushtetuta, pajtimi… rezistenca!

Agron Shala