LAJMI I FUNDIT:

Rezervat shtetërore

68 Artikuj

Komisioni hetimor për rezerva, opozita akuzon partinë në pushtet për fshehjen e provave

Komisioni hetimor për rezerva, opozita akuzon partinë në pushtet për fshehjen e provave

Kosovë
​Komisioni hetimor për rezervat shtetërore angazhon tre ekspertë

​Komisioni hetimor për rezervat shtetërore angazhon tre ekspertë

Të Tjera
Dështon mbledhja e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore, mungojnë deputetë të LVV-së

Dështon mbledhja e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore, mungojnë deputetë të LVV-së

Të Tjera
Mes përplasjeve dhe pas shtatë tentimeve, konstituohet Komisioni Hetimor Parlamentar për rezervat shtetërore

Mes përplasjeve dhe pas shtatë tentimeve, konstituohet Komisioni Hetimor Parlamentar për rezervat shtetërore

Kosovë
Dyshimet për keqpërdorimin e rezervave shtetërore – dështon për të shtatën herë konstituimi i Komisionit Hetimor Parlamentar

Dyshimet për keqpërdorimin e rezervave shtetërore – dështon për të shtatën herë konstituimi i Komisionit Hetimor Parlamentar

Të Tjera
Për herë të pestë, dështon themelimi i Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore

Për herë të pestë, dështon themelimi i Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore

Kosovë
Cakolli përmend emrat e deputetëve që po e pengojnë hetimin parlamentar për “rezervat shtetërore”

Cakolli përmend emrat e deputetëve që po e pengojnë hetimin parlamentar për “rezervat shtetërore”

Kosovë
Për herë të pestë tentohet themelimi i Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore

Për herë të pestë tentohet themelimi i Komisionit Hetimor për rezervat shtetërore

Kosovë
Për të katërtën herë tentohet konstituimi i Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Për të katërtën herë tentohet konstituimi i Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Kosovë
Cakolli tregon se kush janë deputetët që po e sabotojnë punën për konstituimin e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Cakolli tregon se kush janë deputetët që po e sabotojnë punën për konstituimin e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Kosovë
Për herë të tretë dështoi konstituimi i Komisionit për rezerva shtetërore, Cakolli: Pozita po e cenon interesin publik

Për herë të tretë dështoi konstituimi i Komisionit për rezerva shtetërore, Cakolli: Pozita po e cenon interesin publik

Donjeta Zeqiraj
Dështon për herë të tretë konstituimi i Komisionit hetimor për rezerva shtetërore

Dështon për herë të tretë konstituimi i Komisionit hetimor për rezerva shtetërore

Të Tjera
Nuk konstituohet Komisioni Hetimor për rezervat shtetërore, Kica-Xhelili: Deputetët e VV-së nuk erdhën

Nuk konstituohet Komisioni Hetimor për rezervat shtetërore, Kica-Xhelili: Deputetët e VV-së nuk erdhën

Kosovë
“Qeveria është marrë me forcimin e sundimit të ligjit”, “Dialogu duhet të jetë i balancuar”  –  deklaratat e deputetes Statovci për zhvillimet e fundit

“Qeveria është marrë me forcimin e sundimit të ligjit”, “Dialogu duhet të jetë i balancuar”  – deklaratat e deputetes Statovci për zhvillimet e fundit

Kosovë
Kundërshtuan themelimin e Komisionit Hetimor për rezerva shtetërore, deputetja Statovci numëron arsyet pse nuk do të ketë efekt

Kundërshtuan themelimin e Komisionit Hetimor për rezerva shtetërore, deputetja Statovci numëron arsyet pse nuk do të ketë efekt

Kosovë
Kuvendi themelon Komisionin që do të hetojë dyshimet për rezervat shtetërore

Kuvendi themelon Komisionin që do të hetojë dyshimet për rezervat shtetërore

Të Tjera
Konjufca: Qëllimi i këtij debati parlamentar është për të shkëmbyer akuza e jo për ta themeluar Komisionin hetimor

Konjufca: Qëllimi i këtij debati parlamentar është për të shkëmbyer akuza e jo për ta themeluar Komisionin hetimor

Të Tjera
Opozita dhe pushteti përplasen lidhur me themelimin e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Opozita dhe pushteti përplasen lidhur me themelimin e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Financa
Kusari-Lila tha se zyrtarët e MINT-it u arrestuan “në mënyrë spektakulare” për rezervat shtetërore, Tahiri: Presioni politik mbi prokurorinë

Kusari-Lila tha se zyrtarët e MINT-it u arrestuan “në mënyrë spektakulare” për rezervat shtetërore, Tahiri: Presioni politik mbi prokurorinë

Kosovë
PDK: Do të kërkojmë çdo ditë që vendi të shkojë në zgjedhje, por nuk heqim dorë nga e drejta për hetim parlamentar për rezervat shtetërore  

PDK: Do të kërkojmë çdo ditë që vendi të shkojë në zgjedhje, por nuk heqim dorë nga e drejta për hetim parlamentar për rezervat shtetërore  

Kosovë
LVV kundër themelimit të Komisionit për rezervat shtetërore, Kusari-Lila pyet deputetët: A nuk po i besoni Prokurorisë?

LVV kundër themelimit të Komisionit për rezervat shtetërore, Kusari-Lila pyet deputetët: A nuk po i besoni Prokurorisë?

Kosovë
Themelimi i Komisionit hetimor për rezervat shtetërore, Gashi: Duhet të kuptohet se kush ishin akterët politikë që e kanë drejtuar këtë proces

Themelimi i Komisionit hetimor për rezervat shtetërore, Gashi: Duhet të kuptohet se kush ishin akterët politikë që e kanë drejtuar këtë proces

Të Tjera
Pritet të themelohet Komision hetimor parlamentar për çështjen e rezervave shtetërore, Kuvendi sot me tri seanca

Pritet të themelohet Komision hetimor parlamentar për çështjen e rezervave shtetërore, Kuvendi sot me tri seanca

Kosovë
Hajdari mendon ndryshe nga Prokuroria: Në rezervën shtetërore u dëmtuan më pak se 300 mijë euro

Hajdari mendon ndryshe nga Prokuroria: Në rezervën shtetërore u dëmtuan më pak se 300 mijë euro

Financa