LAJMI I FUNDIT:

Oda Ekonomike e Kosovës

291 Artikuj

Forumi ekonomik B2B, mundësi për sjelljen e investimeve nga Arabia Saudite

Forumi ekonomik B2B, mundësi për sjelljen e investimeve nga Arabia Saudite

Të Tjera
​Rafuna: Për të pasur qëndrueshmëri ekonomike, qeveria të jetë në koordinim me ShBA-të

​Rafuna: Për të pasur qëndrueshmëri ekonomike, qeveria të jetë në koordinim me ShBA-të

Ekonomi
Çmimet e larta të produkteve në Kosovë, a pritet të ketë rënie të inflacionit këtë vit?

Çmimet e larta të produkteve në Kosovë, a pritet të ketë rënie të inflacionit këtë vit?

Mirjeta Hajzeraj
“Nxjerrja e parasë jashtë vendit, humbja e konsumatorit, ikja e punëtorëve”, Rafuna flet për efektet që do të ketë liberalizimi i vizave në ekonomi

“Nxjerrja e parasë jashtë vendit, humbja e konsumatorit, ikja e punëtorëve”, Rafuna flet për efektet që do të ketë liberalizimi i vizave në ekonomi

Mirjeta Hajzeraj
Rafuna: 67 për qind e bizneseve janë të shqetësuara për largimin e punëtoreve pas liberalizmit

Rafuna: 67 për qind e bizneseve janë të shqetësuara për largimin e punëtoreve pas liberalizmit

Të Tjera
Rritje page e sigurim shëndetësor, liberalizimi përmirëson kushtet për disa punëtorë në Kosovë

Rritje page e sigurim shëndetësor, liberalizimi përmirëson kushtet për disa punëtorë në Kosovë

Ekonomi
​Serbët e veriut protestojnë kundër ndalimit të importit dhe konfiskimit të mallrave

​Serbët e veriut protestojnë kundër ndalimit të importit dhe konfiskimit të mallrave

Kosovë
Përfaqësuesit e Odave Ekonomike thonë se Qeveria synon parandalimin e ikjes së fuqisë punëtore

Përfaqësuesit e Odave Ekonomike thonë se Qeveria synon parandalimin e ikjes së fuqisë punëtore

Ekonomi
Birra Peja shpallet Eksportuesi i Vitit 2023

Birra Peja shpallet Eksportuesi i Vitit 2023

Prodhime Vendore
​Kërkohet heqja e doganës për importimin e veturave elektrike, kaq automjete u importuan sivjet

​Kërkohet heqja e doganës për importimin e veturave elektrike, kaq automjete u importuan sivjet

Ekonomi
Ekspertët kritikojnë projektbuxhetin 2024, kërkojnë më shumë investime

Ekspertët kritikojnë projektbuxhetin 2024, kërkojnë më shumë investime

Financa
AKP shiti 37 asete në vlerë mbi 1.5 milion euro

AKP shiti 37 asete në vlerë mbi 1.5 milion euro

Financa
​Përdorimi i kartelës bankare trend në rritje edhe në Kosovë

​Përdorimi i kartelës bankare trend në rritje edhe në Kosovë

Ekonomi
​Bie importi i mallrave nga Serbia, Rafuna: Produktet serbe po zëvendësohen nga Shqipëria e Maqedonia e Veriut

​Bie importi i mallrave nga Serbia, Rafuna: Produktet serbe po zëvendësohen nga Shqipëria e Maqedonia e Veriut

Ekonomi
Mbahet panairi ‘Gjithëpërfshirja në punësim’ për personat me aftësi të kufizuara – bizneset prezantojnë pozita të ndryshme të punës

Mbahet panairi ‘Gjithëpërfshirja në punësim’ për personat me aftësi të kufizuara – bizneset prezantojnë pozita të ndryshme të punës

Biznes
Rafuna: Pritjet janë se nuk do të ketë largime të mëdha nga Kosova pas liberalizimit të vizave

Rafuna: Pritjet janë se nuk do të ketë largime të mëdha nga Kosova pas liberalizimit të vizave

Biznes
Mungesa e fuqisë punëtore në Kosovë, Rafuna: Po shqyrtohet opsioni për punëtorë nga tri vende të huaja

Mungesa e fuqisë punëtore në Kosovë, Rafuna: Po shqyrtohet opsioni për punëtorë nga tri vende të huaja

Biznes
​Qytetarët ankohen për çmimet, a ndikoi ndalimi i mallrave serbe?

​Qytetarët ankohen për çmimet, a ndikoi ndalimi i mallrave serbe?

Ekonomi
Kryetarët e Odave Ekonomike të Kosovës dhe Serbisë: Biznesi duhet të jetë mbi politikën

Kryetarët e Odave Ekonomike të Kosovës dhe Serbisë: Biznesi duhet të jetë mbi politikën

Biznes
Oda Ekonomike e Kosovës apelon për maturi dhe kujdes për bizneset

Oda Ekonomike e Kosovës apelon për maturi dhe kujdes për bizneset

Biznes
Zvarritet miratimi i pagës minimale, s’dihet a do të procedohet në Kuvend apo mund të tërhiqet nga Qeveria e Kosovës

Zvarritet miratimi i pagës minimale, s’dihet a do të procedohet në Kuvend apo mund të tërhiqet nga Qeveria e Kosovës

Financa
​Liberalizmi i vizave do të ndikojë edhe më shumë në tkurrjen e fuqisë punëtore

​Liberalizmi i vizave do të ndikojë edhe më shumë në tkurrjen e fuqisë punëtore

Kosovë
Hapet Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2023”

Hapet Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2023”

Të Tjera
Produktet vendore më të shtrenjta se ato të importit, ankohen prodhuesit

Produktet vendore më të shtrenjta se ato të importit, ankohen prodhuesit

Prodhime Vendore