LAJMI I FUNDIT:
Notat e Lojtarëve

Notat e Lojtarëve

3597 Artikuj

Info

Këtu do të gjeni të përmbledhura lajmet rreth ‘Notave të lojtarëve’ të klubeve dhe përfaqësueseve më të mëdha evropiane dhe botërore.

Notat e lojtarëve, Holandë 2-1 Turqi

Notat e lojtarëve, Holandë 2-1 Turqi

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve, Portugali 0-0 Francë: Dembele dhe Maignan më të mirët, Ronaldo lamtumirë me paraqitje të dobët

Notat e lojtarëve, Portugali 0-0 Francë: Dembele dhe Maignan më të mirët, Ronaldo lamtumirë me paraqitje të dobët

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve: Rumania 0-3 Holanda

Notat e lojtarëve: Rumania 0-3 Holanda

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve: Portugalia 0-0 Sllovenia

Notat e lojtarëve: Portugalia 0-0 Sllovenia

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve, Spanjë 4-1 Gjeorgji: Ruiz vazhdon shkëlqimin, paraqitje e mirë edhe e të tjerëve

Notat e lojtarëve, Spanjë 4-1 Gjeorgji: Ruiz vazhdon shkëlqimin, paraqitje e mirë edhe e të tjerëve

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve: Anglia 2-1 Sllovakia

Notat e lojtarëve: Anglia 2-1 Sllovakia

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve, Gjermani 2-0 Danimarkë: Rudiger më i miri në fushë

Notat e lojtarëve, Gjermani 2-0 Danimarkë: Rudiger më i miri në fushë

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve: Çeki 1-2 Turqi

Notat e lojtarëve: Çeki 1-2 Turqi

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve: Ukraina 0-0 Belgjika, veçohet De Bruyne

Notat e lojtarëve: Ukraina 0-0 Belgjika, veçohet De Bruyne

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve, Sllovaki 1-1 Rumania: Dubravka dhe Bancu më të mirët

Notat e lojtarëve, Sllovaki 1-1 Rumania: Dubravka dhe Bancu më të mirët

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve: Holandë 2-3 Austri

Notat e lojtarëve: Holandë 2-3 Austri

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve: Kroaci 1-1 Itali, shkëlqeu Zaccagni

Notat e lojtarëve: Kroaci 1-1 Itali, shkëlqeu Zaccagni

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve, Holandë 0-0 Francë: Dapay e Hernandez dështim

Notat e lojtarëve, Holandë 0-0 Francë: Dapay e Hernandez dështim

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve, Poloni 1-3 Austri: Sabitzer ylli i takimit

Notat e lojtarëve, Poloni 1-3 Austri: Sabitzer ylli i takimit

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve, Sllovaki 1-2 Ukrainë: Shkëlqejnë Zinchenko dhe Shaparenko

Notat e lojtarëve, Sllovaki 1-2 Ukrainë: Shkëlqejnë Zinchenko dhe Shaparenko

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve: Spanja 1-0 Italia, shkëlqeu Cucurella

Notat e lojtarëve: Spanja 1-0 Italia, shkëlqeu Cucurella

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve: Danimarka 1-1 Anglia, dështon Watkins

Notat e lojtarëve: Danimarka 1-1 Anglia, dështon Watkins

Përfaqësueset
Skocia 1-1 Zvicra, nota e Xhakës, Shaqirit dhe lojtarëve të tjerë

Skocia 1-1 Zvicra, nota e Xhakës, Shaqirit dhe lojtarëve të tjerë

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve, Gjermani 2-0 Hungari: Kimmich e Gundogan shkëlqyen

Notat e lojtarëve, Gjermani 2-0 Hungari: Kimmich e Gundogan shkëlqyen

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve, Shqipëri 2-2 Kroaci: Strakosha yll te kuqezinjtë, Kramaric te kroatët

Notat e lojtarëve, Shqipëri 2-2 Kroaci: Strakosha yll te kuqezinjtë, Kramaric te kroatët

Kombëtarja e Shqipërisë
Portugalia 2-1 Çekia, nota e Ronaldos dhe lojtarëve të tjerë

Portugalia 2-1 Çekia, nota e Ronaldos dhe lojtarëve të tjerë

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve, Serbi 0-1 Angli: Bellingham lojtar i ndeshjes, Kane dëshpëron

Notat e lojtarëve, Serbi 0-1 Angli: Bellingham lojtar i ndeshjes, Kane dëshpëron

Përfaqësueset
Notat e ndeshjes, Poloni 1-2 Holandë: Gakpo dhe Ake shkëlqyen te ‘tulipanët’

Notat e ndeshjes, Poloni 1-2 Holandë: Gakpo dhe Ake shkëlqyen te ‘tulipanët’

Përfaqësueset
Notat e lojtarëve, Hungari 1-3 Zvicër: Xhaka paraqitje prej lideri, Aebischer më i miri në fushë

Notat e lojtarëve, Hungari 1-3 Zvicër: Xhaka paraqitje prej lideri, Aebischer më i miri në fushë

Përfaqësueset


mob5