LAJMI I FUNDIT:

Muhamet Hajrullahu

819 Artikuj

Fushata e Serbisë kundër anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, Ahmeti: Po më befason qasja e butë e BE-së

Fushata e Serbisë kundër anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, Ahmeti: Po më befason qasja e butë e BE-së

Kosovë
Cilat janë fazat tjera finale drejt anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës – zëvendësministri Ahmeti shpjegon procedurat

Cilat janë fazat tjera finale drejt anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës – zëvendësministri Ahmeti shpjegon procedurat

Politikë
Rexhepi: Reagimet rreth Projektligjit për KPM-në, thirrje për pushtetin që të mos tentojë të aplikojë rregulla ndaj mediave

Rexhepi: Reagimet rreth Projektligjit për KPM-në, thirrje për pushtetin që të mos tentojë të aplikojë rregulla ndaj mediave

Kosovë
Projektligji për KPM-në, Ramadani: Nuk është më i miri i mundshëm – Qeveria Kurti nuk po tenton t’i kap mediat

Projektligji për KPM-në, Ramadani: Nuk është më i miri i mundshëm – Qeveria Kurti nuk po tenton t’i kap mediat

Kosovë
Projektligji për KPM-në, rrezik nga kontrolli politik apo çelës drejt rregullimit të mediave në Kosovë? Flasin Valon Ramadani e Brikenda Rexhepi

Projektligji për KPM-në, rrezik nga kontrolli politik apo çelës drejt rregullimit të mediave në Kosovë? Flasin Valon Ramadani e Brikenda Rexhepi

Kosovë
Dosja e lajmeve të rreme dhe dezinformimi në sferën e sigurisë

Dosja e lajmeve të rreme dhe dezinformimi në sferën e sigurisë

Kosovë
Siguria kibernetike: A është dezinformimi kërcënimi tjetër i madh, flasin Rina Basholli e Hekuran Doli

Siguria kibernetike: A është dezinformimi kërcënimi tjetër i madh, flasin Rina Basholli e Hekuran Doli

Politikë
Kryeshefja e Telekomit me premtime të forta: Deri në fund të qershorit, Prishtina me rajonin e saj mbulohet me teknologjinë 5G

Kryeshefja e Telekomit me premtime të forta: Deri në fund të qershorit, Prishtina me rajonin e saj mbulohet me teknologjinë 5G

Të Tjera
Ristrukturimi në Telekom, ankesat e punëtorëve dhe lufta ndaj korrupsionit – flet Burbuqe Hana

Ristrukturimi në Telekom, ankesat e punëtorëve dhe lufta ndaj korrupsionit – flet Burbuqe Hana

Të Tjera
Guerot: Franca kërkon nga Kosova periudhë të mjaftueshme tranzitore për çështjen e dinarit dhe të jetë temë në dialog

Guerot: Franca kërkon nga Kosova periudhë të mjaftueshme tranzitore për çështjen e dinarit dhe të jetë temë në dialog

Muhamet Hajrullahu
Rrjetet sociale si fushë betejë për gratë në politikë: ‘Përballje Podcast’ diskuton dhunën dhe dezinformimin online

Rrjetet sociale si fushë betejë për gratë në politikë: ‘Përballje Podcast’ diskuton dhunën dhe dezinformimin online

Kosovë
Kompania sllovene “VALICON” hap degën në Kosovë, themeluesi Zenel Batagelj jep detajet

Kompania sllovene “VALICON” hap degën në Kosovë, themeluesi Zenel Batagelj jep detajet

Ekonomi
Mushkolaj flet për rolin e KMShK-së: Qytetarët interesohen kur iu bëhet e padrejtë nga mediat

Mushkolaj flet për rolin e KMShK-së: Qytetarët interesohen kur iu bëhet e padrejtë nga mediat

Kosovë
Analizë nga Imer Mushkolaj e Alban Zeneli për vetërregullimin e mediave online në Kosovë: Fokusi në Këshillin e Mediave të Shkruara

Analizë nga Imer Mushkolaj e Alban Zeneli për vetërregullimin e mediave online në Kosovë: Fokusi në Këshillin e Mediave të Shkruara

Kosovë
Kastrati i PDK-së sulmon Kurtin për Asociacionin dhe e akuzon për korrupsion

Kastrati i PDK-së sulmon Kurtin për Asociacionin dhe e akuzon për korrupsion

Kosovë
Kastrati: Pa ekonomi e vende të punës, Kurtit i ka mbetur vetëm një “kartë” për të dalë në zgjedhje

Kastrati: Pa ekonomi e vende të punës, Kurtit i ka mbetur vetëm një “kartë” për të dalë në zgjedhje

Politikë
Kastrati me akuza të rënda ndaj zyrtarëve qeveritarë: Kurti ‘rrenci’ më i madh e Bislimi ‘hajn’

Kastrati me akuza të rënda ndaj zyrtarëve qeveritarë: Kurti ‘rrenci’ më i madh e Bislimi ‘hajn’

Kosovë
Roli i mediave për barazinë gjinore – bëhet thirrje që të ndryshohet diskursi “burrë dhe grua”

Roli i mediave për barazinë gjinore – bëhet thirrje që të ndryshohet diskursi “burrë dhe grua”

Kosovë
Draft-statuti për Asociacionin, Hajrullahu: Kurti dhe Bislimi duhet të japin sqarime, nuk është çështje që duhet të kalojë shpejt

Draft-statuti për Asociacionin, Hajrullahu: Kurti dhe Bislimi duhet të japin sqarime, nuk është çështje që duhet të kalojë shpejt

Kosovë
Padia ndaj Google për diskriminimin e gjuhës shqipe, ku ndodhet procesi? Gjithçka nga intervista me Neshad Asllanin

Padia ndaj Google për diskriminimin e gjuhës shqipe, ku ndodhet procesi? Gjithçka nga intervista me Neshad Asllanin

Kosovë
Beteja ligjore kundër “Google” për diskriminimin e gjuhës shqipe, Asllani jep detajet e padisë

Beteja ligjore kundër “Google” për diskriminimin e gjuhës shqipe, Asllani jep detajet e padisë

Kosovë
“Tregime nga rrenat”, pubikohet raporti që tregon për dezinformatat që vijnë nga Rusia dhe Kina

“Tregime nga rrenat”, pubikohet raporti që tregon për dezinformatat që vijnë nga Rusia dhe Kina

Kosovë
Pacolli tregon nëse ka ndryshuar qëndrimi i LVV-së për Asociacionin, thotë se drafti i publikuar nuk është final

Pacolli tregon nëse ka ndryshuar qëndrimi i LVV-së për Asociacionin, thotë se drafti i publikuar nuk është final

Kosovë
Mosvotimi i marrëveshjeve ndërkombëtare, Pacolli “selam” opozitës: Do të keni edhe pesë vite kohë të mësoheni të bëni opozitarizëm

Mosvotimi i marrëveshjeve ndërkombëtare, Pacolli “selam” opozitës: Do të keni edhe pesë vite kohë të mësoheni të bëni opozitarizëm

Kosovë