LAJMI I FUNDIT:

Mjellma

14 Artikuj

Linja e trenit në Londër bllokohet nga një mjellmë e cila kishte ngecur në shina

Linja e trenit në Londër bllokohet nga një mjellmë e cila kishte ngecur në shina

Fun Lajme
Mjellma ngjitet në majë të autobusit të qytetit në Angli – vozitet falas nëpër rrugët e qytetit

Mjellma ngjitet në majë të autobusit të qytetit në Angli – vozitet falas nëpër rrugët e qytetit

Fun Lajme
Një hovercraft përdoret për të shpëtuar mjellmën e cila kishte ngecur në akullin e liqenit në Michigan

Një hovercraft përdoret për të shpëtuar mjellmën e cila kishte ngecur në akullin e liqenit në Michigan

Interesante
Autoritetet në Angli shpëtojnë mjellmën e bllokuar në një tub të ngushtë kullimi

Autoritetet në Angli shpëtojnë mjellmën e bllokuar në një tub të ngushtë kullimi

Interesante
Miqësia me mjellmën që zgjat tash e afro katër dekada, i shpëtoi jetën shpendit të lënduar 37 vite më parë – prej asaj kohe nuk e ka braktisur

Miqësia me mjellmën që zgjat tash e afro katër dekada, i shpëtoi jetën shpendit të lënduar 37 vite më parë – prej asaj kohe nuk e ka braktisur

Kuriozitete
Ky megajaht 500 milionë dollarësh u projektua për t’u dukur si një mjellmë

Ky megajaht 500 milionë dollarësh u projektua për t’u dukur si një mjellmë

Koncepte
Mjellma e zezë nuk e lejon qenin të notojë në “liqenin e saj”, e largon me forcë nga aty

Mjellma e zezë nuk e lejon qenin të notojë në “liqenin e saj”, e largon me forcë nga aty

Fun Lajme
Njësiti policor përdori mburojat dhe copëzat e bukës, për të larguar një mjellmë nga rruga (Video)

Njësiti policor përdori mburojat dhe copëzat e bukës, për të larguar një mjellmë nga rruga (Video)

Fun Lajme
Notuesi u sulmua nga mjellma, i shkoi shumë afër gjatë notimit në liqe (Video)

Notuesi u sulmua nga mjellma, i shkoi shumë afër gjatë notimit në liqe (Video)

Fun Lajme
Vizitorja donte ta ushqente, mjellma i kundërvihej duke e ndjekur ta kafshonte (Video)

Vizitorja donte ta ushqente, mjellma i kundërvihej duke e ndjekur ta kafshonte (Video)

Fun Lajme
Imazhet që tregojnë ndotjen enorme të ambientit me mbeturina, që po shkatërron botën e egër (Foto)

Imazhet që tregojnë ndotjen enorme të ambientit me mbeturina, që po shkatërron botën e egër (Foto)

Interesante
Shqetësohet nga mjellma në dritare, reagon në mënyrë qesharake teksa provon ta përzë (Video)

Shqetësohet nga mjellma në dritare, reagon në mënyrë qesharake teksa provon ta përzë (Video)

Fun Lajme
Megjithatë, mjellma e ”mbytur” e Ohrit është gjallë

Megjithatë, mjellma e ”mbytur” e Ohrit është gjallë

Komunat
E mbyti mjellmën për një selfie (Foto)

E mbyti mjellmën për një selfie (Foto)

Komunat