LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Mbrojtjes e Maqedonisë

185 Artikuj

Petrovska: Maqedonia është gati ta ketë gruan e parë gjenerale

Petrovska: Maqedonia është gati ta ketë gruan e parë gjenerale

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Qeveria do të t’ua jep ushtarëve mbi 45-vjeç dy paga mesatare për çdo vit shërbimi në Armatë

Maqedoni: Qeveria do të t’ua jep ushtarëve mbi 45-vjeç dy paga mesatare për çdo vit shërbimi në Armatë

Maqedonia e Veriut
Ushtarët britanikë të cilët shkaktuan incidente në Maqedoni, nuk do të përgjigjen penalisht

Ushtarët britanikë të cilët shkaktuan incidente në Maqedoni, nuk do të përgjigjen penalisht

Maqedonia e Veriut
MB-Maqedoni: E mirëpresim vendimin e sindikatës së ushtarëve profesionistë për t’u tërhequr nga greva

MB-Maqedoni: E mirëpresim vendimin e sindikatës së ushtarëve profesionistë për t’u tërhequr nga greva

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Realiteti i ri i sigurisë në Evropë bën thirrje për kohezion dhe siguri të përforcuar kolektive

Petrovska: Realiteti i ri i sigurisë në Evropë bën thirrje për kohezion dhe siguri të përforcuar kolektive

Maqedonia e Veriut
Petrovska sot viziton Bullgarinë, takohet me homologun e saj Dragomir Zakov

Petrovska sot viziton Bullgarinë, takohet me homologun e saj Dragomir Zakov

Maqedonia e Veriut
Ministria e Mbrojtjes në Maqedoni: Fillojnë konsultimet për vazhdimin e transformimit të sistemit për mbrojtje

Ministria e Mbrojtjes në Maqedoni: Fillojnë konsultimet për vazhdimin e transformimit të sistemit për mbrojtje

Maqedonia e Veriut
Petrovska sot në Kosovë, takim me ushtarët e RMV-së në KFOR

Petrovska sot në Kosovë, takim me ushtarët e RMV-së në KFOR

Maqedonia e Veriut
Petrovska: BE-ja ta mbajë premtimin për perspektivën europiane të rajonit

Petrovska: BE-ja ta mbajë premtimin për perspektivën europiane të rajonit

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut nuk do të dërgojë ushtarë në Ukrainë

Maqedonia e Veriut nuk do të dërgojë ushtarë në Ukrainë

Maqedonia e Veriut
Petrovska-Silvestri: Bashkëpunim i shkëlqyer mes Maqedonisë dhe Italisë

Petrovska-Silvestri: Bashkëpunim i shkëlqyer mes Maqedonisë dhe Italisë

Maqedonia e Veriut
Qeveria e Maqedonisë me mendim pozitiv për gjuhën shqipe në uniformat e policisë

Qeveria e Maqedonisë me mendim pozitiv për gjuhën shqipe në uniformat e policisë

Maqedonia e Veriut
Ministria e Mbrojtjes së RMV-së do të jetë nikoqir i konferencës më të madhe të NATO-s mbi komunikimet strategjike

Ministria e Mbrojtjes së RMV-së do të jetë nikoqir i konferencës më të madhe të NATO-s mbi komunikimet strategjike

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Në “Krivollak” do të mbahen shtatë stërvitje ndërkombëtare me mbi 5000 pjesëmarrës

Maqedoni: Në “Krivollak” do të mbahen shtatë stërvitje ndërkombëtare me mbi 5000 pjesëmarrës

Maqedonia e Veriut
Ministria e Mbrojtjes e kënaqur nga viti 2021 – RMV u bë anëtare e plotë e NATO-së

Ministria e Mbrojtjes e kënaqur nga viti 2021 – RMV u bë anëtare e plotë e NATO-së

Maqedonia e Veriut
Ushtria e Maqedonisë me 7.000 uniforma të reja

Ushtria e Maqedonisë me 7.000 uniforma të reja

Maqedonia e Veriut
Ministria e Mbrojtjes së Maqedonisë angazhon ekspert amerikan për siguri kibernetike

Ministria e Mbrojtjes së Maqedonisë angazhon ekspert amerikan për siguri kibernetike

Maqedonia e Veriut
Mbi 697 mijë qytetarë janë rivaksinuar në Maqedoni

Mbi 697 mijë qytetarë janë rivaksinuar në Maqedoni

Shëndetësi
Arrihet pajtueshmëri për ushtarët profesional mbi 45 vjeç, të shpërndahen nëpër institucione të tjera pas zgjedhjeve

Arrihet pajtueshmëri për ushtarët profesional mbi 45 vjeç, të shpërndahen nëpër institucione të tjera pas zgjedhjeve

Maqedonia e Veriut
Pas 19 viteve, përfundoi pjesëmarrja e Armatës së Maqedonisë së Veriut në misionin paqësor në Afganistan

Pas 19 viteve, përfundoi pjesëmarrja e Armatës së Maqedonisë së Veriut në misionin paqësor në Afganistan

Maqedonia e Veriut
Vazhdon mungesa e transparencës tek institucionet e Maqedonisë së Veriut

Vazhdon mungesa e transparencës tek institucionet e Maqedonisë së Veriut

Politikë
Procedurë disiplinore kundër Petar Bogojevskit për shkak të përdorimit të “gjuhës së urrejtjes”

Procedurë disiplinore kundër Petar Bogojevskit për shkak të përdorimit të “gjuhës së urrejtjes”

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Pas moshës 45-vjeçare, ushtarët do të mund të punojnë si zjarrfikës

Maqedoni: Pas moshës 45-vjeçare, ushtarët do të mund të punojnë si zjarrfikës

Maqedonia e Veriut
Ministria e Mbrojtjes: Vazhdon kujdesi për ushtarët profesional, marrëveshjet trevjeçare vazhdohen me një vjet shtesë

Ministria e Mbrojtjes: Vazhdon kujdesi për ushtarët profesional, marrëveshjet trevjeçare vazhdohen me një vjet shtesë

Maqedonia e Veriut