LAJMI I FUNDIT:

Meka Halal Food

21 Artikuj

MEKA Halal Food: Ofruesi i produkteve më të mira hallall në pjatën tuaj

MEKA Halal Food: Ofruesi i produkteve më të mira hallall në pjatën tuaj

MEKA HALAL FOOD
Gatuaj vaktin e iftarit për më pak se 10 minuta

Gatuaj vaktin e iftarit për më pak se 10 minuta

MEKA HALAL FOOD
Meka Halal Food shpalos planet për zgjerim në tregun e Katarit

Meka Halal Food shpalos planet për zgjerim në tregun e Katarit

MEKA HALAL FOOD
MEKA Halal Food përfaqëson Kosovën në panairin ndërkombëtar AgriteQ në Katar

MEKA Halal Food përfaqëson Kosovën në panairin ndërkombëtar AgriteQ në Katar

MEKA HALAL FOOD
Pashtetat e Meka Halal Food – zgjidhja perfekte për mëngjesin tuaj

Pashtetat e Meka Halal Food – zgjidhja perfekte për mëngjesin tuaj

MEKA HALAL FOOD
Afaristi Piraj ua jep rrogën e 14-të punëtorëve

Afaristi Piraj ua jep rrogën e 14-të punëtorëve

Ekonomi
Gatuaj shpejtë dhe lehtë me MEKA

Gatuaj shpejtë dhe lehtë me MEKA

MEKA HALAL FOOD
Shpërblehen fituesit e rrogës së 13-të të dhuruar nga Meka Halal Food, tregojnë se ku do t’i shpenzojnë paratë

Shpërblehen fituesit e rrogës së 13-të të dhuruar nga Meka Halal Food, tregojnë se ku do t’i shpenzojnë paratë

Të Tjera
Loja ka përfunduar – shpallen fituesit e rrogës së 13-të që po dhurohet nga MEKA Halal Food

Loja ka përfunduar – shpallen fituesit e rrogës së 13-të që po dhurohet nga MEKA Halal Food

Telegrafi Jobs
Vetëm një ditë ka mbetur! Shfrytëzojeni shansin për të fituar rrogën e 13-të që dhuron MEKA 

Vetëm një ditë ka mbetur! Shfrytëzojeni shansin për të fituar rrogën e 13-të që dhuron MEKA 

Telegrafi Jobs
Edhe pak ditë kanë mbetur – Meka po ju dhuron rrogën e 13-të

Edhe pak ditë kanë mbetur – Meka po ju dhuron rrogën e 13-të

Telegrafi Jobs
Meka Halal Food dhuron Rrogën e 13-të edhe për Ty!

Meka Halal Food dhuron Rrogën e 13-të edhe për Ty!

Telegrafi Jobs
MEKA – zgjidhja e shpejtë dhe e shijshme për pauzat e punës

MEKA – zgjidhja e shpejtë dhe e shijshme për pauzat e punës

MEKA HALAL FOOD
Shijo drekat e shpejta dhe të shëndetshme me MEKA

Shijo drekat e shpejta dhe të shëndetshme me MEKA

MEKA HALAL FOOD
Njoftim zyrtar nga MEKA Halal Food – kujdes nga mashtrimet në tregun e Shqipërisë

Njoftim zyrtar nga MEKA Halal Food – kujdes nga mashtrimet në tregun e Shqipërisë

MEKA HALAL FOOD
Ngrohtësia e vakteve familjare – MEKA dhe dedikimi për cilësinë hallall

Ngrohtësia e vakteve familjare – MEKA dhe dedikimi për cilësinë hallall

MEKA HALAL FOOD
Kompania “Meka Halal Food” ndan ndihma për familjet e prekura nga vërshimet në Skënderaj

Kompania “Meka Halal Food” ndan ndihma për familjet e prekura nga vërshimet në Skënderaj

Ekonomi
Kompania kosovare që bashkë me prodhimin rritë edhe numrin e pagave brenda vitit

Kompania kosovare që bashkë me prodhimin rritë edhe numrin e pagave brenda vitit

Prodhime Vendore
Afaristi Piraj rrit për 5 për qind pagën, thotë se do të jep rrogën e 13-të dhe 14-të

Afaristi Piraj rrit për 5 për qind pagën, thotë se do të jep rrogën e 13-të dhe 14-të

Financa
Kompania vendore edhe këtë vit ua shpërndan rrogën e 14-të punëtorëve

Kompania vendore edhe këtë vit ua shpërndan rrogën e 14-të punëtorëve

Prodhime Vendore
Pas deklaratës së Kurtit, kompania vendore rrit pagën minimale në 350 euro

Pas deklaratës së Kurtit, kompania vendore rrit pagën minimale në 350 euro

Financa