LAJMI I FUNDIT:

Vetëm një ditë ka mbetur! Shfrytëzojeni shansin për të fituar rrogën e 13-të që dhuron MEKA 

Vetëm një ditë ka mbetur! Shfrytëzojeni shansin për të fituar rrogën e 13-të që dhuron MEKA 

Viti i ri ka filluar dhe ju mund të jeni një nga gjashtë personat që do fitoni 500 euro shtesë! MEKA Halal Food në partneritet me Telegrafi Jobs po ju japin këtë shans të jashtëzakonshëm për të fituar rrogën e 13-të. n. Por, nxitoni! Ka mbetur VETËM EDHE NJË DITË për të marrë pjesë! 

E për t’u bërë pjesë e lojës është shumë thjeshtë, mjafton t’i ndiqni këta hapa: 

-Ndiqeni (follow) faqen e Telegrafi Jobs në Facebook dhe Instagram. 

-Në koment, etiketoni (tag) dy persona.  

Pra ju mjaftojnë vetëm këto dy hapa dhe jeni në lojë për të fituar! 

Por nxitoni, se vetëm një ditë ka mbetur. Mos e humbni këtë shans të madh.  

Merrni pjesë tani! 

Postimi në Instagram:


Postimi në Facebook:

Shënim: Për të treguar transparencë në lojë, fituesi i lojës do të intervistohet dhe më pas postohet në kanalet e komunikimit.