LAJMI I FUNDIT:

Gatuaj vaktin e iftarit për më pak se 10 minuta

Gatuaj vaktin e iftarit për më pak se 10 minuta

Jeta dinamike gjatë javës shpesh ju sjell para situatave që duhet të mendoni për opsionet e shpejta të gatimit për vaktin e iftarit.

Janë produktet e MEKA Halal Food që ofrojnë zgjidhje, duke ju mundësuar që të gatuani shpejt dhe shijshëm.

Vetëm pak minuta dhe gjella është e gatshme për iftar

Gjellët e gatshme që ofron MEKA janë të bëra për të sjellë ngrohtësinë e një vakti në shtëpi edhe kur nuk kemi mundësi të qëndroni pas tiganit. Pra, mund të shijoni një gjellë të ngrohtë për kohën e iftarit së bashku me familjen edhe kur nuk e keni kohën e mjaftueshme ta gatuani atë.

Suxhuk dhe salsiçe një opsion tjetër i shpejtë

Një opsion tjetër i shpejt për gatim të shpejt në kohën e iftarit janë edhe suxhuku dhe salsiçet. E gjitha çfarë ju duhet është të ngrohni tiganin dhe të bëni një fërgesë të shpejt. Shtoni anash një sallatë sipas dëshirës dhe kështu e keni gati një ushqim të shijshëm dhe të shpejtë.

Janë edhe salsiçet zgjidhje e shpejt nëse doni diçka të ngrohtë. Thjesht ngrohni salsiçet, vendosni në një cope buke, shtoni ca salsë, dhe në pak çaste do të keni një hot dog të gatshëm për t’u ngrënë.

Traditë e gjatë dhe produkte hallall

MEKA Halal Food ofron produkteve duke përfshirë lloje të ndryshme të mishrave. Me një traditë të pasur që reflekton pasionin dhe vlerat e kuzhinës shqiptare, MEKA është sinonim i ushqimit hallall.

Çdo produkt i Meka është krijuar me përkushtim ndaj standardeve të prodhimit hallall, duke u siguruar që çdo përbërës që përdoret është i zgjedhur me kujdes dhe i përshtatshëm për konsumatorët.

Që nga fillimi janë angazhuar për komunitetin dhe kanë ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme dhe të ngrohta me klientët, duke u shndërruar në simbolin e cilësisë dhe të një tradite që vazhdon të ruhet edhe në kohën moderne.

Nuk keni nevojë të shpenzoni orë të tëra në kuzhinë për të gatuar një vakt të shijshëm, MEKA Halal Food ju vjen në ndihmë me produktet e saj duke ju kursyer kohë.

Për më shumë informacione vizitoni:

Facebook: Meka Halal Food
Web: meka-mish.com/
Email: meka@meka-mish.com