LAJMI I FUNDIT:

Edhe pak ditë kanë mbetur – Meka po ju dhuron rrogën e 13-të

Edhe pak ditë kanë mbetur – Meka po ju dhuron rrogën e 13-të

MEKA Halal Food po ju jep një shans për të fituar rrogën e 13-të. Shumën prej 500 eurove do ta kenë mundësinë ta fitojnë gjashtë persona. E gjithë kjo lojë po realizohet në partneritet me Telegrafi Jobs.

Por, kanë mbetur vetë edhe pak ditë deri në përfundimin e lojës!!  

Për t’u bërë pjesë e lojës është e lehtë – thjesht ndiq këta hapa: 

-Ndiqeni (follow) faqen e Telegrafi Jobs në Facebook dhe Instagram.  

-Në koment, etiketoni (tag) dy persona. 

E thjeshtë, apo jo? Por, kujdes! Keni kohë deri më 15 janar 2024, kur do të shpallet fituesi në transmetim të drejtpërdrejtë. 

Bëhuni pjesë tani dhe filloni vitin e ri 2024 me një bonus shtesë prej 500 euro.  

Pra, çka po pret? Edhe ti mund të jesh një nga gjashtë fituesit e rrogës së 13-të!

Postimi në Instagram:


Postimi në Facebook:

Shënim: Për të treguar transparencë në lojë, fituesi i lojës do të intervistohet dhe më pas postohet në kanalet e komunikimit.