LAJMI I FUNDIT:

Meka Halal Food dhuron Rrogën e 13-të edhe për Ty!

Meka Halal Food dhuron Rrogën e 13-të edhe për Ty!

Ku ka më mirë se të fillosh vitin e ri 2024 me rrogën e 13-të. MEKA Halal Food, në partneritet me Telegrafi Jobs, dhurojnë rrogën e 13-të edhe për Ty. Secili nga ju mund të jeni njëri nga gjashtë fituesit fatlum i 500 eurove!

Krejt çka të duhet të bësh është t’i ndjekësh këta hapa të thjeshtë

-Ndiqeni (follow) faqen e Telegrafi Jobs në Facebook dhe Instagram. 

-Në koment, etiketoni (tag) dy persona.

E thjeshtë, apo jo? Kjo është mundësia juaj për të fituar lehtësisht një bonus të këndshëm. Ju mund të komentoni në të dy platformat, duke shtuar kështu mundësitë për të qenë një nga fituesit.

Fituesit shpallen me datë 15 janar 2024, në një video transmetim të drejtpërdrejtë duke shfrytëzuar platformat e specializuara.

Postimi në Instagram:


Postimi në Facebook:

Mos e humbisni këtë mundësi të artë!

Shënim: Për të treguar transparencë në lojë, fituesi i lojës do të intervistohet dhe më pas postohet në kanalet e komunikimit.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Zbulohet për herë të parë sa Bitcoin i ka qeveria e SHBA-së, Britanisë së Madhe dhe Gjermanisë

Zbulohet për herë të parë sa Bitcoin i ka qeveria e SHBA-së, Britanisë së Madhe dhe Gjermanisë

Botë
Parandalohet kontrabanda e cigareve në Han të  Elezit, vlera e mallit 3 mijë euro

Parandalohet kontrabanda e cigareve në Han të Elezit, vlera e mallit 3 mijë euro

Ekonomi
Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Pse duhet ta kemi një plan të komunikimit në rast se ballafaqohemi me kriza?

Sherife Kçiku Vishaj
Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Regjistrimet e hershme për vitin e ardhshëm shkollor kanë filluar në Horizon School

Horizon School
Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Për me t’shku vera mbarë, investo në apartament në “Holiday In 2”

Edil Project
Më 18 prill ankandi i pestë i letrave me vlerë për vitin 2024, në shumën prej 20 milionë euro

Më 18 prill ankandi i pestë i letrave me vlerë për vitin 2024, në shumën prej 20 milionë euro

Ekonomi
Kalo në kategori