LAJMI I FUNDIT:

Mediat në Maqedoni

179 Artikuj

Georgiev: Kjo përbërje e Këshillit Gjyqësor do të jetë transparente

Georgiev: Kjo përbërje e Këshillit Gjyqësor do të jetë transparente

Gjyqësi
Zaev: Duhet të jemi krenarë që rritja e lirisë së mediave është konstante

Zaev: Duhet të jemi krenarë që rritja e lirisë së mediave është konstante

Maqedonia e Veriut
Pendarovski: Mediat e lira janë parakusht për një shoqëri të hapur dhe demokratike

Pendarovski: Mediat e lira janë parakusht për një shoqëri të hapur dhe demokratike

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut renditet më mirë në rajon për lirinë e mediave

Maqedonia e Veriut renditet më mirë në rajon për lirinë e mediave

Maqedonia e Veriut
Rreth 30% e institucioneve nuk u përgjigjen pyetjeve të gazetarëve në Maqedoni

Rreth 30% e institucioneve nuk u përgjigjen pyetjeve të gazetarëve në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
MPB Maqedoni dhe SHGM me protokoll për sigurinë e gazetarëve në internet

MPB Maqedoni dhe SHGM me protokoll për sigurinë e gazetarëve në internet

Politikë
ASHMAA do të hartojë strategji të re rregullatore për periudhën 2024-2028

ASHMAA do të hartojë strategji të re rregullatore për periudhën 2024-2028

Maqedonia e Veriut
Ashpërsohen dënimet për sulmet ndaj gazetarëve në Maqedoni

Ashpërsohen dënimet për sulmet ndaj gazetarëve në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Rina Ajdari: Më të rrezikuar nga dezinformatat janë të rinjtë, edukimi mediatik të futet si lëndë në shkollat e mesme

Rina Ajdari: Më të rrezikuar nga dezinformatat janë të rinjtë, edukimi mediatik të futet si lëndë në shkollat e mesme

Maqedonia e Veriut
Mediat në Maqedoni në shënjestër të kritikave edhe nga Qeveria aktuale

Mediat në Maqedoni në shënjestër të kritikave edhe nga Qeveria aktuale

Politikë
SPGM-Maqedoni: Mbyllja e zyrave të AIM-së është një masë jopopullore dhe e palejueshme

SPGM-Maqedoni: Mbyllja e zyrave të AIM-së është një masë jopopullore dhe e palejueshme

Maqedonia e Veriut
Reklamat qeveritare do t’i kushtonin RMV-së mbi 5 milionë euro, 80% të parave do t’i merrnin 5 televizione

Reklamat qeveritare do t’i kushtonin RMV-së mbi 5 milionë euro, 80% të parave do t’i merrnin 5 televizione

Maqedonia e Veriut
Partitë në Maqedoninë e Veriut harrojnë reformat në media

Partitë në Maqedoninë e Veriut harrojnë reformat në media

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski – Ribeiro: Qeveria respekton lirinë e mediave dhe gazetarët kanë mbështetje të plotë

Kovaçevski – Ribeiro: Qeveria respekton lirinë e mediave dhe gazetarët kanë mbështetje të plotë

Maqedonia e Veriut
Censuruesit e gazetarëve në Maqedoni mund të dënohem me 5 vjet burgim

Censuruesit e gazetarëve në Maqedoni mund të dënohem me 5 vjet burgim

Maqedonia e Veriut
Censuruesit e gazetarëve në Maqedoninë e Veriut mund të dënohen me pesë vjet burgim

Censuruesit e gazetarëve në Maqedoninë e Veriut mund të dënohen me pesë vjet burgim

Maqedonia e Veriut
ASHMAA është kundër shpenzimit të mjeteve buxhetore për marketing të pushtetit në media

ASHMAA është kundër shpenzimit të mjeteve buxhetore për marketing të pushtetit në media

Maqedonia e Veriut
Luftimi i lajmeve të rreme përmes edukimit mediatik në Maqedoni

Luftimi i lajmeve të rreme përmes edukimit mediatik në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Kuvendi jozgjedhor vjetor i SHGM-së: Hapat e vegjël çojnë drejt përmirësimit të kushteve për punë në media

Kuvendi jozgjedhor vjetor i SHGM-së: Hapat e vegjël çojnë drejt përmirësimit të kushteve për punë në media

Maqedonia e Veriut
Çadikovski: Në vitin 2021 dhe 2022 ka rënie të sulmeve ndaj gazetarëve

Çadikovski: Në vitin 2021 dhe 2022 ka rënie të sulmeve ndaj gazetarëve

Maqedonia e Veriut
Mediat lokale dhe regjionale fillojnë me ndërprerjen e transmetimit, kërkojnë uljen prej 50% të pagesës së taksës së licencës

Mediat lokale dhe regjionale fillojnë me ndërprerjen e transmetimit, kërkojnë uljen prej 50% të pagesës së taksës së licencës

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski për lirinë e mediave: Maqedonia e Veriut renditet më mirë në rajon

Kovaçevski për lirinë e mediave: Maqedonia e Veriut renditet më mirë në rajon

Maqedonia e Veriut
Reporterët pa kufij: Maqedonia e Veriut në vendin e 57-të për nga liria e mediave për vitin 2022

Reporterët pa kufij: Maqedonia e Veriut në vendin e 57-të për nga liria e mediave për vitin 2022

Maqedonia e Veriut
Analiza e ASHMAA: Mediat në Maqedoni nuk sigurojnë përfaqësim gjinor

Analiza e ASHMAA: Mediat në Maqedoni nuk sigurojnë përfaqësim gjinor

Maqedonia e Veriut