LAJMI I FUNDIT:

Mbetje mortore

40 Artikuj

Gjenden mbetje mortore në Prishtinë

Gjenden mbetje mortore në Prishtinë

Kronika e Zezë
Gjenden mbetje mortore në Prizren

Gjenden mbetje mortore në Prizren

Kronika e Zezë
Në Institutin e Mjekësisë Ligjore rreth 300 mbetje mortore të paidentifikuara nga lufta në Kosovë – me kalimin e kohës informatat po zbehen

Në Institutin e Mjekësisë Ligjore rreth 300 mbetje mortore të paidentifikuara nga lufta në Kosovë – me kalimin e kohës informatat po zbehen

Elfije Boletini
Një person gjen mbetje mortore në Zhiti të Podujevës derisa ishte duke punuar tokën

Një person gjen mbetje mortore në Zhiti të Podujevës derisa ishte duke punuar tokën

Kronika e Zezë
Gjenden mbetje mortore në fshatin Leshan të Suharekës, policia jep detaje

Gjenden mbetje mortore në fshatin Leshan të Suharekës, policia jep detaje

Elfije Boletini
Puna me mbetjet mortore të paidentifikuara proces shumë sfidues, EULEX-i: Kërkon përkushtim dhe këmbëngulje nga të gjithë ekspertët e përfshirë

Puna me mbetjet mortore të paidentifikuara proces shumë sfidues, EULEX-i: Kërkon përkushtim dhe këmbëngulje nga të gjithë ekspertët e përfshirë

Kosovë
Shfaqen mbetje mortore në Tabje të Pejës

Shfaqen mbetje mortore në Tabje të Pejës

Kosovë
​Në Prizren gjenden mbetje mortore, s’dihet nëse i takon luftës së fundit në Kosovë

​Në Prizren gjenden mbetje mortore, s’dihet nëse i takon luftës së fundit në Kosovë

Kosovë
Gjenden mbetje mortore në Prizren, dyshohet të jenë nga lufta e fundit në Kosovë

Gjenden mbetje mortore në Prizren, dyshohet të jenë nga lufta e fundit në Kosovë

Kosovë
Gjatë gërmimeve për ndërtimin e një objekti në lagjen Arbëria, KFOR-i has në mbetje mortore

Gjatë gërmimeve për ndërtimin e një objekti në lagjen Arbëria, KFOR-i has në mbetje mortore

Siguri
Në Pogragjë të Klinës gjenden mbetje mortore, dyshohet se janë nga lufta e fundit në Kosovë

Në Pogragjë të Klinës gjenden mbetje mortore, dyshohet se janë nga lufta e fundit në Kosovë

Kosovë
Varroset i vrari në moshën 26-vjeçare gjatë luftës së fundit në Kosovë, që u gjetë në varrezat e myslimanëve në Mitrovicë

Varroset i vrari në moshën 26-vjeçare gjatë luftës së fundit në Kosovë, që u gjetë në varrezat e myslimanëve në Mitrovicë

Drejtësi
Gjenden mbetje mortore në Istog

Gjenden mbetje mortore në Istog

Kronika e Zezë
Gjenden mbetje mortore në Gjakovë, dyshohet se i përkasin një ushtari të UÇK-së

Gjenden mbetje mortore në Gjakovë, dyshohet se i përkasin një ushtari të UÇK-së

Kronika e Zezë
​Gjenden mbetje mortore të një personi në Rahovec, vazhdojnë gërmimet në Prizren

​Gjenden mbetje mortore të një personi në Rahovec, vazhdojnë gërmimet në Prizren

Kosovë
Vazhdojnë gërmimet në Kizhevak të Serbisë, për zhvarrosjen e mbetjeve mortore

Vazhdojnë gërmimet në Kizhevak të Serbisë, për zhvarrosjen e mbetjeve mortore

Kosovë
Gjetjet mortore në Serbi, konferenca e Speciales, përplasja e deputetëve në Kuvend, intervista ekskluzive e Isa Mustafës për Telegrafin- ngjarjet që karakterizuan javën që lamë pas

Gjetjet mortore në Serbi, konferenca e Speciales, përplasja e deputetëve në Kuvend, intervista ekskluzive e Isa Mustafës për Telegrafin- ngjarjet që karakterizuan javën që lamë pas

Kosovë
Gërmimet për trupat e shqiptarëve në Kizhevak vazhdojnë javën e ardhshme

Gërmimet për trupat e shqiptarëve në Kizhevak vazhdojnë javën e ardhshme

Kosovë
Ekspertët e EULEX-it tregojnë si e identifikuan lokacionin me mbetjet mortore në Kizhevak të Serbisë

Ekspertët e EULEX-it tregojnë si e identifikuan lokacionin me mbetjet mortore në Kizhevak të Serbisë

Kosovë
Hoxhaj: Serbia ende e mban të fshehur fatin e të zhdukurve të Kosovës

Hoxhaj: Serbia ende e mban të fshehur fatin e të zhdukurve të Kosovës

Kosovë
Gërxhaliu: Po presim çdo moment për të shkuar në Rashkë – terreni për gjetjen e mbetjeve kockore është shumë i thepisur dhe i vështirë

Gërxhaliu: Po presim çdo moment për të shkuar në Rashkë – terreni për gjetjen e mbetjeve kockore është shumë i thepisur dhe i vështirë

Kosovë
Gjen eshtra (mbetje mortore) në Istog, thotë se janë të vëllait të tij, i zhdukur nga lufta e fundit në Kosovë

Gjen eshtra (mbetje mortore) në Istog, thotë se janë të vëllait të tij, i zhdukur nga lufta e fundit në Kosovë

Kronika e Zezë
Gara: Janë gjetur mbetje mortore gjatë gërmimeve në Mitrovicën e Veriut, dyshohet dhe për pesë trupa

Gara: Janë gjetur mbetje mortore gjatë gërmimeve në Mitrovicën e Veriut, dyshohet dhe për pesë trupa

Elfije Boletini
Gjenden mbetje mortore gjatë gërmimeve në Mitrovicën e Veriut

Gjenden mbetje mortore gjatë gërmimeve në Mitrovicën e Veriut

Kosovë