LAJMI I FUNDIT:

Lumturia

319 Artikuj

Sekrete nga prindërit të cilët kanë rritur fëmijë të lumtur

Sekrete nga prindërit të cilët kanë rritur fëmijë të lumtur

Këshilla për prindër
Njerëzit në vendin më të lumtur të botës kanë tri filozofi për punën

Njerëzit në vendin më të lumtur të botës kanë tri filozofi për punën

Lifestyle
Përse shumica qëndrojnë të martuar edhe pse nuk janë të lumtur – dhe nuk dashurohen

Përse shumica qëndrojnë të martuar edhe pse nuk janë të lumtur – dhe nuk dashurohen

Lifestyle
“Rregulli i 3 çasteve të lumtura në ditë”: Ç’është dhe pse duhet ta praktikosh

“Rregulli i 3 çasteve të lumtura në ditë”: Ç’është dhe pse duhet ta praktikosh

Lifestyle
Indeksi i lumturisë, Shqipëria renditet e fundit në rajon

Indeksi i lumturisë, Shqipëria renditet e fundit në rajon

Shqipëri
Këto janë vendet më të lumtura në botë, ku renditet Kosova? 

Këto janë vendet më të lumtura në botë, ku renditet Kosova? 

Kosovë
Shtatë gjëra që bëjnë njerëzit e lumtur para gjumit

Shtatë gjëra që bëjnë njerëzit e lumtur para gjumit

Psikologji
Si të zgjidhni ngjyrat që sjellin lumturi në shtëpinë tuaj

Si të zgjidhni ngjyrat që sjellin lumturi në shtëpinë tuaj

Lifestyle
Katër filozofi për jetën që kanë njerëzit në vendin më të lumtur të botës

Katër filozofi për jetën që kanë njerëzit në vendin më të lumtur të botës

Këshilla Lifestyle
Cili studim më i gjatë i realizuar ndonjëherë mbi lumturinë njerëzore është çelësi për një jetë të mirë

Cili studim më i gjatë i realizuar ndonjëherë mbi lumturinë njerëzore është çelësi për një jetë të mirë

Lifestyle
Lojërat e fëmijëve – çelës i fëmijërisë së lumtur

Lojërat e fëmijëve – çelës i fëmijërisë së lumtur

Prindër dhe fëmijë
Edhe lumturia e madhe sjell stres

Edhe lumturia e madhe sjell stres

Shëndetësi Lajme
E vërtetuar shkencërisht: Pse gratë që nuk bëjnë grim janë të lumtura dhe të kënaqura?

E vërtetuar shkencërisht: Pse gratë që nuk bëjnë grim janë të lumtura dhe të kënaqura?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Rutina e lehtë e mëngjesit që e praktikojnë njerëzit më të lumtur dhe më jetëgjatë

Rutina e lehtë e mëngjesit që e praktikojnë njerëzit më të lumtur dhe më jetëgjatë

Këshilla Lifestyle
Përshëndetja e të panjohurve na mbush jetën dhe na bën më të lumtur, thonë studiuesit

Përshëndetja e të panjohurve na mbush jetën dhe na bën më të lumtur, thonë studiuesit

Psikologji
Dëshironi të jetoni përgjithmonë të lumtur? Shpenzoni paratë në eksperienca të reja!

Dëshironi të jetoni përgjithmonë të lumtur? Shpenzoni paratë në eksperienca të reja!

Këshilla Lifestyle
Tri zakone që njerëzit e lumtur nuk i kanë: Ato krijojnë pakënaqësi

Tri zakone që njerëzit e lumtur nuk i kanë: Ato krijojnë pakënaqësi

Këshilla Lifestyle
A janë 5, 3 dhe 1, numrat e lumturisë suaj?

A janë 5, 3 dhe 1, numrat e lumturisë suaj?

Lifestyle
Si të ndahemi kur dashuria nuk funksionon?

Si të ndahemi kur dashuria nuk funksionon?

Këshilla Lifestyle
Çiftet që nuk postojnë në rrjete sociale janë më të lumtur

Çiftet që nuk postojnë në rrjete sociale janë më të lumtur

Lifestyle
Ata që e shtyjnë alarmin janë më inteligjentë më kreativë dhe më të lumtur

Ata që e shtyjnë alarmin janë më inteligjentë më kreativë dhe më të lumtur

Të tjera
Këtë duhet ta bëni çdo dhjetë vjet: Një psikiatër zbulon se çfarë nevojitet për lumturinë dhe ne shpesh e harrojmë atë

Këtë duhet ta bëni çdo dhjetë vjet: Një psikiatër zbulon se çfarë nevojitet për lumturinë dhe ne shpesh e harrojmë atë

Psikologji
Fundi i tetorit sjell lumturi të papërshkrueshme për këto shenja

Fundi i tetorit sjell lumturi të papërshkrueshme për këto shenja

Astrologji
Nuk duhet të hiqni dorë nga këto ngjyra nëse doni të jetoni në një ambient të lumtur

Nuk duhet të hiqni dorë nga këto ngjyra nëse doni të jetoni në një ambient të lumtur

Rregullimi i shtëpisë