LAJMI I FUNDIT:

Lexus

66 Artikuj

Pse nuk duhet t’i besoni shumë sistemit automatik të frenimit

Pse nuk duhet t’i besoni shumë sistemit automatik të frenimit

Auto Lajme
Këto janë makinat që më së shumti ishin cak i vjedhjeve në Britani

Këto janë makinat që më së shumti ishin cak i vjedhjeve në Britani

Auto Lajme
Razer dhe Lexus vijnë me një njoftim për lojtarët e videolojërave me vetura

Razer dhe Lexus vijnë me një njoftim për lojtarët e videolojërave me vetura

Lojëra
Cili lloj i veturës vidhet më së shumti

Cili lloj i veturës vidhet më së shumti

Auto Lajme
Toyota përshpejton prodhimin e modeleve elektrike: Qëllimi është më shumë se 600,000 njësi në 2025

Toyota përshpejton prodhimin e modeleve elektrike: Qëllimi është më shumë se 600,000 njësi në 2025

Auto Lajme
Publikohet një imazh ngacmues i konceptit elektrik modular nga Lexus

Publikohet një imazh ngacmues i konceptit elektrik modular nga Lexus

Auto Lajme
Lexus do të prezantojë një koncept të versionit elektrik me një gamë 800 kilometra

Lexus do të prezantojë një koncept të versionit elektrik me një gamë 800 kilometra

Auto Lajme
Lexus më i shitur, tani me çmim më të lirë

Lexus më i shitur, tani me çmim më të lirë

Auto Lajme
Ish-ekzekutivi i Lexus merr frenat në Toyota

Ish-ekzekutivi i Lexus merr frenat në Toyota

Auto Lajme
BMW kundër Lexus – kush mund të funksionon më gjatë pa vaj motorik?

BMW kundër Lexus – kush mund të funksionon më gjatë pa vaj motorik?

Auto Lajme
Makina Lexus UX 2023 do të jetë vetëm hibrid

Makina Lexus UX 2023 do të jetë vetëm hibrid

Auto Lajme
Mungesa nuk i prek ata – Lexus theu rekordin

Mungesa nuk i prek ata – Lexus theu rekordin

Auto Lajme
Këtë mund t’a bëjë vetëm Toyota: Prezantoi 15 vetura elektrike njëherësh

Këtë mund t’a bëjë vetëm Toyota: Prezantoi 15 vetura elektrike njëherësh

Auto Lajme
Lexus po përgatit modelin tërësisht elektrik

Lexus po përgatit modelin tërësisht elektrik

Auto Lajme
Lexus LFA Nurburgring Edition i rrallë u shit për 1.6 milion dollarë

Lexus LFA Nurburgring Edition i rrallë u shit për 1.6 milion dollarë

Auto Lajme
BMW lë pas Lexus dhe Mercedes

BMW lë pas Lexus dhe Mercedes

Auto Lajme
BMW më në fund e shfaqi grilli masiv të modelit të ri 4 Series

BMW më në fund e shfaqi grilli masiv të modelit të ri 4 Series

Modelet e Reja
Lexus LQ do të vijë që të dominojë në tregun e makinave SUV

Lexus LQ do të vijë që të dominojë në tregun e makinave SUV

Modelet e Reja
Lexus LC 500 do të arrijë me disa përditësime shumë të rëndësishme

Lexus LC 500 do të arrijë me disa përditësime shumë të rëndësishme

Modelet e Reja
Lexus GX i transformuar në një makinë të përkryer për të gjitha terrenet

Lexus GX i transformuar në një makinë të përkryer për të gjitha terrenet

Modelet e Reja
Lexus ka marrë më në fund vendim, se çfarë do të bëjë me modelin e vjetruar IS

Lexus ka marrë më në fund vendim, se çfarë do të bëjë me modelin e vjetruar IS

Modelet e Reja
Bandat e organizuara në Kanada janë duke vjedhur makina Toyota me shumë lehtësi

Bandat e organizuara në Kanada janë duke vjedhur makina Toyota me shumë lehtësi

Ngjarje
Lexus LC me kulm të hapur, është parë gjatë realizimit të një sesioni fotografik

Lexus LC me kulm të hapur, është parë gjatë realizimit të një sesioni fotografik

Modelet e Reja
Lexus tregon një pjesë të makinës së re që mbushet me rrymë

Lexus tregon një pjesë të makinës së re që mbushet me rrymë

Modelet e Reja