LAJMI I FUNDIT:

Komunat e Kosovës

156 Artikuj

Lansohet platforma “Telegrafi Local News”: Zëri i shtatë rajoneve të Kosovës

Lansohet platforma “Telegrafi Local News”: Zëri i shtatë rajoneve të Kosovës

Elfije Boletini
Osmani kërkon nga komunat kontribut më të madh për eleminimin e dhunës mbi baza gjinore

Osmani kërkon nga komunat kontribut më të madh për eleminimin e dhunës mbi baza gjinore

Kosovë
Raporti i KDI-së: Komunat e udhëhequra nga LVV jashtë listës së transparencës, këto janë katër më transparentet

Raporti i KDI-së: Komunat e udhëhequra nga LVV jashtë listës së transparencës, këto janë katër më transparentet

Kosovë
Mbahet në Pejë trajnimi në fushën e gazetarisë “Mobile Journalism”

Mbahet në Pejë trajnimi në fushën e gazetarisë “Mobile Journalism”

Kosovë
Të hyrat vetanake prej 60 milionë euro, ​Murati njofton se ua ka bartur komunave

Të hyrat vetanake prej 60 milionë euro, ​Murati njofton se ua ka bartur komunave

Financa
SHBA-ja “e zhgënjyer” me thirrjet që serbët të bojkotojnë regjistrimin e popullsisë

SHBA-ja “e zhgënjyer” me thirrjet që serbët të bojkotojnë regjistrimin e popullsisë

Kosovë
Projekti më i ri “Telegrafi Local News”, bashkohuni me ekipin e lajmeve lokale

Projekti më i ri “Telegrafi Local News”, bashkohuni me ekipin e lajmeve lokale

Telegrafi Local News
Ibrahimi kërkon nga Murati bartjen e të hyrave vetanake të komunave

Ibrahimi kërkon nga Murati bartjen e të hyrave vetanake të komunave

Financa
Thirrje e hapur për trajnim në fushën e gazetarisë, (Mobile Journalism) në Pejë, Prizren dhe Gjakovë

Thirrje e hapur për trajnim në fushën e gazetarisë, (Mobile Journalism) në Pejë, Prizren dhe Gjakovë

Komunat
Cilat komuna prijnë në industrinë e prodhimit?

Cilat komuna prijnë në industrinë e prodhimit?

Ekonomi
ZKA me vërejtje për MAPL-në dhe tri komuna për cilësinë e raportimit të performancës komunale

ZKA me vërejtje për MAPL-në dhe tri komuna për cilësinë e raportimit të performancës komunale

Kosovë
Zyra Kombëtare e Auditimit: Cilësia e raportimit të performancës komunale nuk është në nivelin e duhur

Zyra Kombëtare e Auditimit: Cilësia e raportimit të performancës komunale nuk është në nivelin e duhur

Ekonomi
Lladrovci i vetmi nga PDK-ja që mori pjesë në takimin me Kurtin

Lladrovci i vetmi nga PDK-ja që mori pjesë në takimin me Kurtin

Komunat
Mosraportimi i komunave në sistemin për performancë, Krasniqi: Do të ketë masa penalizuese

Mosraportimi i komunave në sistemin për performancë, Krasniqi: Do të ketë masa penalizuese

Komunat
Kurti: Buxheti i komunave këtë vit është për 40 për qind më i lartë se para tri viteve

Kurti: Buxheti i komunave këtë vit është për 40 për qind më i lartë se para tri viteve

Financa
8.3 milionë euro grant për 11 komuna, nga 17 mijë deri në 1.7 milion – këto janë shumat që përfituan

8.3 milionë euro grant për 11 komuna, nga 17 mijë deri në 1.7 milion – këto janë shumat që përfituan

Besnike Salihu
“Banesa me çmime të përballueshme”, Qeveria iu kërkon komunave lokacione për realizimin e projektit

“Banesa me çmime të përballueshme”, Qeveria iu kërkon komunave lokacione për realizimin e projektit

Të Tjera
8.3 milionë euro grant, këto janë komunat që përfituan 

8.3 milionë euro grant, këto janë komunat që përfituan 

Komunat
​Kritikat për favorizim të komunave që udhëhiqen nga LVV-ja, Murati: Është dezinformatë

​Kritikat për favorizim të komunave që udhëhiqen nga LVV-ja, Murati: Është dezinformatë

Financa
Falja e tatimit në pronë, Ibrahimi: Komunat do të humbin mbi 28 milionë euro në vitin 2024

Falja e tatimit në pronë, Ibrahimi: Komunat do të humbin mbi 28 milionë euro në vitin 2024

Financa
Murati thotë se vitin e ardhshëm komunat do të kenë mbështetje rekord me buxhet

Murati thotë se vitin e ardhshëm komunat do të kenë mbështetje rekord me buxhet

Financa
LDK: Ka qasje tendencioze të qeverisë për t’ua vështirësuar punën komunave

LDK: Ka qasje tendencioze të qeverisë për t’ua vështirësuar punën komunave

Financa
Katër ditë shtesë për Udhëzimin administrativ për peticionin për mbajtjen e zgjedhjeve

Katër ditë shtesë për Udhëzimin administrativ për peticionin për mbajtjen e zgjedhjeve

Kosovë
Murati: Mbi 740 milionë euro buxhet për komunat për vitin 2024

Murati: Mbi 740 milionë euro buxhet për komunat për vitin 2024

Financa