LAJMI I FUNDIT:

Kompania "Pastrimi"

43 Artikuj

Punëtorët e ‘Pastrimit’ gjatë pandemisë COVID-19: Nuk e kemi të lehtë, ndihemi shumë të rrezikuar

Punëtorët e ‘Pastrimit’ gjatë pandemisë COVID-19: Nuk e kemi të lehtë, ndihemi shumë të rrezikuar

Të Tjera
Qeveria kërkon pastërti, por nuk shpërblen punëtorët e kompanisë “Pastrimi”

Qeveria kërkon pastërti, por nuk shpërblen punëtorët e kompanisë “Pastrimi”

Të Tjera
Pandemia i fut në borxhe qytetarët e Kosovës

Pandemia i fut në borxhe qytetarët e Kosovës

Kosovë
Kompania ‘Pastrimi’ proteston para qeverisë kundër mospërfshirjes në Pakon Emergjente Fiskale

Kompania ‘Pastrimi’ proteston para qeverisë kundër mospërfshirjes në Pakon Emergjente Fiskale

Të Tjera
‘Pastrimi’ paralajmëron protestë për mospërfshirje në Pakon Emergjente Fiskale

‘Pastrimi’ paralajmëron protestë për mospërfshirje në Pakon Emergjente Fiskale

Të Tjera
Kompanitë e pastrimit kërkojnë përfshirjen në Pakon Emergjente

Kompanitë e pastrimit kërkojnë përfshirjen në Pakon Emergjente

Të Tjera
​Kompanitë e pastrimit protestojnë për mos përfshirje në Pakon Emergjente

​Kompanitë e pastrimit protestojnë për mos përfshirje në Pakon Emergjente

Të Tjera
Punëtorët e pastrimit duan të përfshihen në Pakon Fiskale Emergjente

Punëtorët e pastrimit duan të përfshihen në Pakon Fiskale Emergjente

Kosovë
Dy mijë punëtorë të pastrimit kërkojnë nga Qeveria që të përfshihen në pakon emergjente

Dy mijë punëtorë të pastrimit kërkojnë nga Qeveria që të përfshihen në pakon emergjente

Kosovë
Punëtorët e kompanive të pastrimit duhet të përfshihen në pakon emergjente fiskale

Punëtorët e kompanive të pastrimit duhet të përfshihen në pakon emergjente fiskale

Kosovë
KR ‘Pastrimi’: Nuk po ndalemi në pastrimin e mbeturinave

KR ‘Pastrimi’: Nuk po ndalemi në pastrimin e mbeturinave

Të Tjera
Kompania ‘Pastrimi’ shtyn afatin e pagesave për mbeturina

Kompania ‘Pastrimi’ shtyn afatin e pagesave për mbeturina

Të Tjera
Deklarohet kompania “Pastrimi”: Kamioni i cili shkaktoi aksidentin me nëntë vetura në Prishtinë ishte në rregull

Deklarohet kompania “Pastrimi”: Kamioni i cili shkaktoi aksidentin me nëntë vetura në Prishtinë ishte në rregull

Kosovë
Reagon Kompania “Pastrimi”, mohon se pastroi rrugët në shi

Reagon Kompania “Pastrimi”, mohon se pastroi rrugët në shi

Kosovë
Kompania “Pastrimi” pastron rrugët në shi

Kompania “Pastrimi” pastron rrugët në shi

Kosovë
Kompania “Pastrimi” arrin marrëveshje për furnizim me naftë, kërkon zhbllokimin e xhirollogarive

Kompania “Pastrimi” arrin marrëveshje për furnizim me naftë, kërkon zhbllokimin e xhirollogarive

Kosovë
Mos grumbullimi i mbeturinave nga kompania “Pastrimi”, Komuna e Prishtinës kërkon që urgjentisht të zgjidhet situata

Mos grumbullimi i mbeturinave nga kompania “Pastrimi”, Komuna e Prishtinës kërkon që urgjentisht të zgjidhet situata

Komunat
“Pastrimi” nuk do të heq më mbeturinat në Prishtinë

“Pastrimi” nuk do të heq më mbeturinat në Prishtinë

Kosovë
Kompania që ofron shërbime me pastruese të zhveshura, nuk pranon më punonjëse të holla – klientët pëlqejnë gra në moshë dhe me figurë të plotë (Foto)

Kompania që ofron shërbime me pastruese të zhveshura, nuk pranon më punonjëse të holla – klientët pëlqejnë gra në moshë dhe me figurë të plotë (Foto)

Fun Lajme