LAJMI I FUNDIT:

Kompanitë e pastrimit kërkojnë përfshirjen në Pakon Emergjente

Kompanitë e pastrimit kërkojnë përfshirjen në Pakon Emergjente
Reklama

Kompanitë Regjionale të largimit dhe grumbullimit të mbeturinave në nivel të Kosovës, sot protestuan për mos përfshirje e këtyre kompanive në Pakon Emergjente të Qeverisë.

Me anë të kësaj proteste këta të fundit shprehën pakënaqësi ndaj të gjitha institucioneve të cilat janë marrë me menaxhimin e krizës së pandemisë.


Ata thanë se të gjitha kompanitë e pastrimit në Kosovë, kanë kryer shërbime 24 orë, ndërsa qeveria i ka neglizhuar.

Nexhat Abdullahu nga kompania “Ambienti” Pejë, tha se nuk kërkojnë mëshirë apo privilegje, mirëpo ndihmë për shërbimet e kryera.

Ai shtoi se pas shëndetësisë në këtë kohë pandemie, kanë qenë punëtorët e kompanive të grumbullimit të mbeturinave.

Në trend Ekonomi

Më shumë
EEEXPLORE Kosova –  Eksploro, përfshiju, fuqizo

EEEXPLORE Kosova –  Eksploro, përfshiju, fuqizo

SPEEEX
Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Viva Fresh Store
Problemi me 2 euro false, qytetarët dhe bizneset gjejnë metoda për identifikimin e tyre

Problemi me 2 euro false, qytetarët dhe bizneset gjejnë metoda për identifikimin e tyre

Mirjeta Hajzeraj
Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs - një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs - një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Telegrafi Jobs
Në dy vende, njerëzit shpenzojnë më shumë se sa fitojnë – ja sa para u mbesin në fund të muajit, evropianëve

Në dy vende, njerëzit shpenzojnë më shumë se sa fitojnë – ja sa para u mbesin në fund të muajit, evropianëve

Botë
Studentët nga Kosova tani mund të pajisen me diplomë Amerikane dhe të punojnë për kompanitë në SHBA

Studentët nga Kosova tani mund të pajisen me diplomë Amerikane dhe të punojnë për kompanitë në SHBA

Creative Hub Kosovo
Kalo në kategori