LAJMI I FUNDIT:

jetëgjatësia

157 Artikuj

Mos e prishni jetën e njerëzve të tjerë – ky është sekreti japonez i jetëgjatësisë

Mos e prishni jetën e njerëzve të tjerë – ky është sekreti japonez i jetëgjatësisë

Këshilla Lifestyle
Shkencëtarët zbuluan tri gjëra kryesore që zgjasin jetën: Vendi i parë do t’ju befasojë – as ushqimi dhe as aktiviteti fizik!

Shkencëtarët zbuluan tri gjëra kryesore që zgjasin jetën: Vendi i parë do t’ju befasojë – as ushqimi dhe as aktiviteti fizik!

Të tjera
Pesë fakte atipike dhe të vërtetuara shkencërisht që do t’ju bëjnë të jetoni më gjatë

Pesë fakte atipike dhe të vërtetuara shkencërisht që do t’ju bëjnë të jetoni më gjatë

Të tjera
Njerëzit në mënyrë të dëshpëruar po përpiqen të jetojnë përgjithmonë, këto janë metodat që po i përdorin për ta zgjatur jetëgjatësinë

Njerëzit në mënyrë të dëshpëruar po përpiqen të jetojnë përgjithmonë, këto janë metodat që po i përdorin për ta zgjatur jetëgjatësinë

Nga Bota
Qytetarët e Maqedonisë së Veriut mesatarisht jetojnë 75 vjet

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut mesatarisht jetojnë 75 vjet

Sociale
Zvicra është kampione e botës në jetëgjatësi – aktualisht ka pothuajse 2,000 njerëz që janë mbi 100 vjeç

Zvicra është kampione e botës në jetëgjatësi – aktualisht ka pothuajse 2,000 njerëz që janë mbi 100 vjeç

Nga Bota
Fëmijët e lindur në këtë muaj jetojnë më gjatë: Ja kush janë fatlumët

Fëmijët e lindur në këtë muaj jetojnë më gjatë: Ja kush janë fatlumët

Shëndetësi Lajme
Një shkencëtare ka zbuluar sekretin: Si të jetoni më shumë se njëqind vjet?

Një shkencëtare ka zbuluar sekretin: Si të jetoni më shumë se njëqind vjet?

Shëndetësi Lajme
E dëshmon edhe shkenca: Aq më shumë kohë që shpenzoni me prindërit, aq më gjatë do të jetojnë

E dëshmon edhe shkenca: Aq më shumë kohë që shpenzoni me prindërit, aq më gjatë do të jetojnë

Shëndetësi Lajme
Ndikimi i konsumimit të kafesë në jetëgjatësi

Ndikimi i konsumimit të kafesë në jetëgjatësi

Ushqimi dhe Dieta
Ekspertët kanë zbuluar një sport që zgjat jetën! Përveç trupit, përmirëson funksionin e trurit

Ekspertët kanë zbuluar një sport që zgjat jetën! Përveç trupit, përmirëson funksionin e trurit

Shëndetësi Lajme
Konsumimi i çajit thuhet se mund të zvogëlojë vdekshmërinë

Konsumimi i çajit thuhet se mund të zvogëlojë vdekshmërinë

Të njohim produktet
Puna për një kohë më gjatë mund të jetë çelësi për të jetuar më gjatë – hulumtim

Puna për një kohë më gjatë mund të jetë çelësi për të jetuar më gjatë – hulumtim

Të tjera
Covid-19 shkurtoi me 2.5 vite jetëgjatësinë e shqiptarëve në 2020-2021

Covid-19 shkurtoi me 2.5 vite jetëgjatësinë e shqiptarëve në 2020-2021

Shqipëri
Edhe ushtrimet mund ta përshpejtojnë procesin e plakjes – shmangni gabimet që mund t’ju kushtojnë

Edhe ushtrimet mund ta përshpejtojnë procesin e plakjes – shmangni gabimet që mund t’ju kushtojnë

Sport / Fitnes
Shpreheni mllefin dhe jetoni më gjatë

Shpreheni mllefin dhe jetoni më gjatë

Shëndetësi Lajme
Optimizmi mund të jetë po aq i rëndësishëm sa ushtrimet për jetëgjatësi

Optimizmi mund të jetë po aq i rëndësishëm sa ushtrimet për jetëgjatësi

Lifestyle
Shkencëtarët më në fund kanë një shpjegim se si macet na e zgjasin jetën

Shkencëtarët më në fund kanë një shpjegim se si macet na e zgjasin jetën

Kërshëri
Feston ditëlindjen e 113-të njeriu më i vjetër në botë, këto vite jetë i atribuon edhe pijes së tij të preferuar

Feston ditëlindjen e 113-të njeriu më i vjetër në botë, këto vite jetë i atribuon edhe pijes së tij të preferuar

Interesante
“Jetëgjatësia nuk është qëllimi – jetëgjatësia e shëndetshme është kryesore”

“Jetëgjatësia nuk është qëllimi – jetëgjatësia e shëndetshme është kryesore”

Shëndetësi Lajme
Sipas studimit, pirja e tre filxhanëve kafe në ditë ‘mund të shtojë vite në jetën tuaj’

Sipas studimit, pirja e tre filxhanëve kafe në ditë ‘mund të shtojë vite në jetën tuaj’

Shëndetësi Lajme
Shkallët mund t’ju ndihmojnë të jetoni më gjatë!

Shkallët mund t’ju ndihmojnë të jetoni më gjatë!

Shëndetësi Lajme
Sa do të jetojmë? Ekzaminimi zbulon – sekreti i jetëgjatësisë i shkruar në retinë

Sa do të jetojmë? Ekzaminimi zbulon – sekreti i jetëgjatësisë i shkruar në retinë

Shëndetësi Lajme
Japonezët zhvillojnë vaksinën që e bënë njeriun e “pavdekshëm”

Japonezët zhvillojnë vaksinën që e bënë njeriun e “pavdekshëm”

Shkencë