LAJMI I FUNDIT:

Jakup Krasniqi

692 Artikuj

Specialja publikon emrat e dhjetëra personave që pretendohet se janë vrarë dhe zhdukur në rastin Thaçi dhe të tjerët (Dokument)

Specialja publikon emrat e dhjetëra personave që pretendohet se janë vrarë dhe zhdukur në rastin Thaçi dhe të tjerët (Dokument)

Kosovë
Caktohen katër seancat e para për gjykimin ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Caktohen katër seancat e para për gjykimin ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Kosovë
Specialja pranon edhe 84 viktima të tjera në rastin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, refuzohen 86 kërkesa

Specialja pranon edhe 84 viktima të tjera në rastin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, refuzohen 86 kërkesa

Drejtësi
Njohjet – peng i marrëdhënieve me Serbinë

Njohjet – peng i marrëdhënieve me Serbinë

Politikë
Memli Krasniqi vizitoi familjarët e Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit: Misioni i tyre për t’i dalë zot Kosovës ishte dhe mbetet i përhershëm

Memli Krasniqi vizitoi familjarët e Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit: Misioni i tyre për t’i dalë zot Kosovës ishte dhe mbetet i përhershëm

Kosovë
Dëgjimi i provave në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve do të fillojë më 11 prill

Dëgjimi i provave në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve do të fillojë më 11 prill

Drejtësi
Mbrojtja dhe Prokuroria e ZPS-së pajtohen që gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së të nis më 3 prill

Mbrojtja dhe Prokuroria e ZPS-së pajtohen që gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së të nis më 3 prill

Drejtësi
Konferenca përgatitore e ZPS-së në rastin Thaçi dhe të tjerët, Prokuroria thotë se ka 312 dëshmitarë

Konferenca përgatitore e ZPS-së në rastin Thaçi dhe të tjerët, Prokuroria thotë se ka 312 dëshmitarë

Drejtësi
Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, trupi gjykues vendos lidhur me formën se si do të zhvillohen procedurat

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, trupi gjykues vendos lidhur me formën se si do të zhvillohen procedurat

Drejtësi
Gjykata Speciale ua vazhdon masën e paraburgimit Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit

Gjykata Speciale ua vazhdon masën e paraburgimit Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit

Drejtësi
Avokati Emmerson: Në rastin “Limaj” dhe “Haradinaj” u konstatua që UÇK nuk ka pasur politikë për të sulmuar popullatën civile

Avokati Emmerson: Në rastin “Limaj” dhe “Haradinaj” u konstatua që UÇK nuk ka pasur politikë për të sulmuar popullatën civile

Drejtësi
Gjyqi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, prokuroria: Na duhen mbi 700 orë për të paraqitur çështjen e tyre

Gjyqi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, prokuroria: Na duhen mbi 700 orë për të paraqitur çështjen e tyre

Drejtësi
Nis konferenca përgatitore në rastin e Thaçit dhe të tjerëve, gjykimi pritet të nisë më 1 mars

Nis konferenca përgatitore në rastin e Thaçit dhe të tjerëve, gjykimi pritet të nisë më 1 mars

Kosovë
Gjykata Speciale: Rasti Thaçi dhe të tjerët, më 18 janar palët deklarohen për gatishmërinë që gjykimi të fillojë më 1 mars 2023

Gjykata Speciale: Rasti Thaçi dhe të tjerët, më 18 janar palët deklarohen për gatishmërinë që gjykimi të fillojë më 1 mars 2023

Drejtësi
Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së pritet të nis në mars dhe të zgjas deri në katër vjet

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së pritet të nis në mars dhe të zgjas deri në katër vjet

Drejtësi
Në mars pritet të fillojë gjykimi ndaj Thaçit e të tjerëve

Në mars pritet të fillojë gjykimi ndaj Thaçit e të tjerëve

Drejtësi
VITI 2012: 100-vjetori i pavarësisë së Shqipërisë dhe protestat për reciprocitet me Serbinë

VITI 2012: 100-vjetori i pavarësisë së Shqipërisë dhe protestat për reciprocitet me Serbinë

Agron Shala
Dosja e çështjes Thaçi dhe të tjerët gati për transferim më 15 dhjetor, caktohet trupi gjykues

Dosja e çështjes Thaçi dhe të tjerët gati për transferim më 15 dhjetor, caktohet trupi gjykues

Kosovë
Vajza e Jakup Krasniqit, Gresa fejohet në Hagë: E sollëm ceremoninë e fejesës tek ti babi

Vajza e Jakup Krasniqit, Gresa fejohet në Hagë: E sollëm ceremoninë e fejesës tek ti babi

Yjet
ZPS-ja dorëzon listën me 40 dëshmitarët e parë të saj në rastin Thaçi dhe të tjerët

ZPS-ja dorëzon listën me 40 dëshmitarët e parë të saj në rastin Thaçi dhe të tjerët

Kosovë
“Më gëzon fakti që i gjeta mirë” – Mustafa i viziton ish krerët e UÇK-së në Hagë: Uroj që nga ky proces, i iniciuar nga konstruksionet e rrejshme ruse-serbe të fitojë drejtësia

“Më gëzon fakti që i gjeta mirë” – Mustafa i viziton ish krerët e UÇK-së në Hagë: Uroj që nga ky proces, i iniciuar nga konstruksionet e rrejshme ruse-serbe të fitojë drejtësia

Kosovë
Dy vjet në paraburgim, procedura ndaj ish-krerëve të UÇK-së konsiderohet se është zvarritur

Dy vjet në paraburgim, procedura ndaj ish-krerëve të UÇK-së konsiderohet se është zvarritur

Drejtësi
Për të akuzuarit në Hagë u shpenzuan 13 milionë euro – listës i prin Jakup Krasniqi

Për të akuzuarit në Hagë u shpenzuan 13 milionë euro – listës i prin Jakup Krasniqi

Kosovë
Mbrojtja e ish-krerëve të UÇK-së thotë se prokuroria po i shkel afatet

Mbrojtja e ish-krerëve të UÇK-së thotë se prokuroria po i shkel afatet

Drejtësi