LAJMI I FUNDIT:

Jakup Krasniqi

692 Artikuj

Avokatja e Krasniqit: Ai ishte zëdhënës i UÇK-së, s’është përfshirë në çështje operacionale ushtarake

Avokatja e Krasniqit: Ai ishte zëdhënës i UÇK-së, s’është përfshirë në çështje operacionale ushtarake

Kosovë
Përfundojnë deklaratat hyrëse – gjykimi vazhdon të martën me provat e Prokurorisë

Përfundojnë deklaratat hyrëse – gjykimi vazhdon të martën me provat e Prokurorisë

Drejtësi
Vlerësohet pozitivisht paraqitja e ekipit mbrojtës të ish-krerëve të UÇK-së në ditën e dytë të gjykimit në Hagë

Vlerësohet pozitivisht paraqitja e ekipit mbrojtës të ish-krerëve të UÇK-së në ditën e dytë të gjykimit në Hagë

Drejtësi
Qytetarët besojnë në pafajësinë e ish-krerëve të UÇK-së: Janë njerëzit kryesor që e kanë sjellë lirinë në Kosovë

Qytetarët besojnë në pafajësinë e ish-krerëve të UÇK-së: Janë njerëzit kryesor që e kanë sjellë lirinë në Kosovë

Elfije Boletini
Vajza e Jakup Krasniqit: Të adhuroj buzëqeshjen dhe kravatën me shqiponja

Vajza e Jakup Krasniqit: Të adhuroj buzëqeshjen dhe kravatën me shqiponja

Kosovë
Hagë, protestuesit ia thonë këngës për Kosovën

Hagë, protestuesit ia thonë këngës për Kosovën

Kosovë
Vajza e Jakup Krasniqit: Pres gjykim të drejtë

Vajza e Jakup Krasniqit: Pres gjykim të drejtë

Drejtësi
Prokurori i Speciales: Thaçi, Veseli, Krasniqi dhe Selimi kishin kompetenca brenda UÇK-së për të kryer krime

Prokurori i Speciales: Thaçi, Veseli, Krasniqi dhe Selimi kishin kompetenca brenda UÇK-së për të kryer krime

Kosovë
Prokuroria: Motivi i kryerjes së krimeve, fitimi i pushtetit

Prokuroria: Motivi i kryerjes së krimeve, fitimi i pushtetit

Drejtësi
“UÇK, nderi i shqiptarëve”, “Mos ma gjyko lirinë”, “Kosova viktimë, Serbia agresore”, qytetarë të shumtë protestojnë në Hagë

“UÇK, nderi i shqiptarëve”, “Mos ma gjyko lirinë”, “Kosova viktimë, Serbia agresore”, qytetarë të shumtë protestojnë në Hagë

Kosovë
Krasniqi para trupit gjykues: Aktakuzën e kuptoj, po nuk pajtohem me të dhe nuk mbajë asnjë përgjegjësi

Krasniqi para trupit gjykues: Aktakuzën e kuptoj, po nuk pajtohem me të dhe nuk mbajë asnjë përgjegjësi

Kosovë
Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi deklarohen të pafajshëm

Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi deklarohen të pafajshëm

Kosovë
Mbyllet seanca e parë në gjykimin ndaj Thaçit e të tjerëve

Mbyllet seanca e parë në gjykimin ndaj Thaçit e të tjerëve

Drejtësi
Nga dyshimet për “trafikim” e deri te akuzat për “vrasje politike” – sot fillon gjykimi ndaj katërshes së UÇK-së

Nga dyshimet për “trafikim” e deri te akuzat për “vrasje politike” – sot fillon gjykimi ndaj katërshes së UÇK-së

Jehona Hulaj
Marshi në përkrahje të ish-krerëve të UÇK-së, përmes fotografive

Marshi në përkrahje të ish-krerëve të UÇK-së, përmes fotografive

Drejtësi
Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, sot marshohet në Prishtinë

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, sot marshohet në Prishtinë

Drejtësi
Çfarë duhet të dini për gjyqin ndaj ish-drejtuesve të UÇK-së? – flasin nga Gjykata Speciale

Çfarë duhet të dini për gjyqin ndaj ish-drejtuesve të UÇK-së? – flasin nga Gjykata Speciale

Kosovë
Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, “mund të shkelet parimi i gjykimit brenda afatit të arsyeshëm”

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, “mund të shkelet parimi i gjykimit brenda afatit të arsyeshëm”

Drejtësi
Specialja jep detaje të reja lidhur me proceset gjyqësore ndaj ish-eprorëve të UÇK-së

Specialja jep detaje të reja lidhur me proceset gjyqësore ndaj ish-eprorëve të UÇK-së

Drejtësi
Avokatët: Gjashtë vjet për paraqitjen e provave ndaj ish-krerëve të UÇK-së janë shumë, të hiqet dorë nga dëgjimi i disa dëshmitarëve

Avokatët: Gjashtë vjet për paraqitjen e provave ndaj ish-krerëve të UÇK-së janë shumë, të hiqet dorë nga dëgjimi i disa dëshmitarëve

Elfije Boletini
Përfundon konferenca në Hagë, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve më 3 prill

Përfundon konferenca në Hagë, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve më 3 prill

Drejtësi
Gjykata: ZPS-së do t’i duhen mbi 6 vjet për të paraqitur provat ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Gjykata: ZPS-së do t’i duhen mbi 6 vjet për të paraqitur provat ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Drejtësi
Në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, “Liria ka emër” më 2 prill organizon marsh në Prishtinë

Në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, “Liria ka emër” më 2 prill organizon marsh në Prishtinë

Kosovë
“Jam arsimuar për mësues, por jam detyruar të luftoj kundër Serbisë”, vajza e Krasniqit kujton fjalimin e tij në Gjykatën Speciale

“Jam arsimuar për mësues, por jam detyruar të luftoj kundër Serbisë”, vajza e Krasniqit kujton fjalimin e tij në Gjykatën Speciale

Kosovë