LAJMI I FUNDIT:

Jakup Krasniqi

654 Artikuj

Marshi në përkrahje të ish-krerëve të UÇK-së, përmes fotografive

Marshi në përkrahje të ish-krerëve të UÇK-së, përmes fotografive

Drejtësi
Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, sot marshohet në Prishtinë

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, sot marshohet në Prishtinë

Drejtësi
Çfarë duhet të dini për gjyqin ndaj ish-drejtuesve të UÇK-së? – flasin nga Gjykata Speciale

Çfarë duhet të dini për gjyqin ndaj ish-drejtuesve të UÇK-së? – flasin nga Gjykata Speciale

Kosovë
Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, “mund të shkelet parimi i gjykimit brenda afatit të arsyeshëm”

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, “mund të shkelet parimi i gjykimit brenda afatit të arsyeshëm”

Drejtësi
Specialja jep detaje të reja lidhur me proceset gjyqësore ndaj ish-eprorëve të UÇK-së

Specialja jep detaje të reja lidhur me proceset gjyqësore ndaj ish-eprorëve të UÇK-së

Drejtësi
Avokatët: Gjashtë vjet për paraqitjen e provave ndaj ish-krerëve të UÇK-së janë shumë, të hiqet dorë nga dëgjimi i disa dëshmitarëve

Avokatët: Gjashtë vjet për paraqitjen e provave ndaj ish-krerëve të UÇK-së janë shumë, të hiqet dorë nga dëgjimi i disa dëshmitarëve

Elfije Boletini
Përfundon konferenca në Hagë, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve më 3 prill

Përfundon konferenca në Hagë, gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve më 3 prill

Drejtësi
Gjykata: ZPS-së do t’i duhen mbi 6 vjet për të paraqitur provat ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Gjykata: ZPS-së do t’i duhen mbi 6 vjet për të paraqitur provat ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Drejtësi
Në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, “Liria ka emër” më 2 prill organizon marsh në Prishtinë

Në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, “Liria ka emër” më 2 prill organizon marsh në Prishtinë

Kosovë
“Jam arsimuar për mësues, por jam detyruar të luftoj kundër Serbisë”, vajza e Krasniqit kujton fjalimin e tij në Gjykatën Speciale

“Jam arsimuar për mësues, por jam detyruar të luftoj kundër Serbisë”, vajza e Krasniqit kujton fjalimin e tij në Gjykatën Speciale

Kosovë
Specialja publikon emrat e dhjetëra personave që pretendohet se janë vrarë dhe zhdukur në rastin Thaçi dhe të tjerët (Dokument)

Specialja publikon emrat e dhjetëra personave që pretendohet se janë vrarë dhe zhdukur në rastin Thaçi dhe të tjerët (Dokument)

Kosovë
Caktohen katër seancat e para për gjykimin ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Caktohen katër seancat e para për gjykimin ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Kosovë
Specialja pranon edhe 84 viktima të tjera në rastin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, refuzohen 86 kërkesa

Specialja pranon edhe 84 viktima të tjera në rastin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, refuzohen 86 kërkesa

Drejtësi
Njohjet – peng i marrëdhënieve me Serbinë

Njohjet – peng i marrëdhënieve me Serbinë

Politikë
Memli Krasniqi vizitoi familjarët e Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit: Misioni i tyre për t’i dalë zot Kosovës ishte dhe mbetet i përhershëm

Memli Krasniqi vizitoi familjarët e Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit: Misioni i tyre për t’i dalë zot Kosovës ishte dhe mbetet i përhershëm

Kosovë
Dëgjimi i provave në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve do të fillojë më 11 prill

Dëgjimi i provave në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve do të fillojë më 11 prill

Drejtësi
Mbrojtja dhe Prokuroria e ZPS-së pajtohen që gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së të nis më 3 prill

Mbrojtja dhe Prokuroria e ZPS-së pajtohen që gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së të nis më 3 prill

Drejtësi
Konferenca përgatitore e ZPS-së në rastin Thaçi dhe të tjerët, Prokuroria thotë se ka 312 dëshmitarë

Konferenca përgatitore e ZPS-së në rastin Thaçi dhe të tjerët, Prokuroria thotë se ka 312 dëshmitarë

Drejtësi
Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, trupi gjykues vendos lidhur me formën se si do të zhvillohen procedurat

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, trupi gjykues vendos lidhur me formën se si do të zhvillohen procedurat

Drejtësi
Gjykata Speciale ua vazhdon masën e paraburgimit Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit

Gjykata Speciale ua vazhdon masën e paraburgimit Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit

Drejtësi
Avokati Emmerson: Në rastin “Limaj” dhe “Haradinaj” u konstatua që UÇK nuk ka pasur politikë për të sulmuar popullatën civile

Avokati Emmerson: Në rastin “Limaj” dhe “Haradinaj” u konstatua që UÇK nuk ka pasur politikë për të sulmuar popullatën civile

Drejtësi
Gjyqi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, prokuroria: Na duhen mbi 700 orë për të paraqitur çështjen e tyre

Gjyqi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, prokuroria: Na duhen mbi 700 orë për të paraqitur çështjen e tyre

Drejtësi
Nis konferenca përgatitore në rastin e Thaçit dhe të tjerëve, gjykimi pritet të nisë më 1 mars

Nis konferenca përgatitore në rastin e Thaçit dhe të tjerëve, gjykimi pritet të nisë më 1 mars

Kosovë
Gjykata Speciale: Rasti Thaçi dhe të tjerët, më 18 janar palët deklarohen për gatishmërinë që gjykimi të fillojë më 1 mars 2023

Gjykata Speciale: Rasti Thaçi dhe të tjerët, më 18 janar palët deklarohen për gatishmërinë që gjykimi të fillojë më 1 mars 2023

Drejtësi